infa.lt

RNC padavė „Google” į teismą dėl laiškų kampanijos metu siuntimo į Šlamšto aplanką

23 spalio
19:26 2022

google

Penktadienį JAV Respublikonų nacionalinis komitetas (RNC) pateikė ieškinį prieš „Google”, kaltindamas žiniasklaidos milžinę sąmoningu jo kampanijos elektroninių laiškų siuntimu į šlamšto aplanką, rašo „The Hill”..

„Ši byla susijusi su rinkoje dominuojančia ryšių įmone, kuri neteisėtai diskriminuoja Respublikonų nacionalinį komitetą… ir dėl RNC politinės priklausomybės ir pažiūrų krauna į Šlamštą jo elektroninio pašto pranešimus”, – rašoma ieškinyje.

RNC teigia, kad „Google” jau 10 mėnesių siunčia jo kampanijos ir lėšų rinkimo laiškus į šlamštą ir kad bendrovė ignoruoja prašymus aptarti šią problemą, nors anksčiau bendradarbiavo su RNC, kad išspręstų šlamšto filtrų problemas.

„Ypač konkretizuotas „Google” filtravimo laikas”, – rašoma ieškinyje, kuriame teigiama, kad „Google” filtruoja „beveik visus” RNC siunčiamus el. laiškus į šlamštą mėnesio pabaigoje, kuri taip pat yra pelningiausias komiteto lėšų rinkimo laikas.

RNC teisininkai teigė, kad „Google” ir komiteto diskusijose „visi paaiškinimai buvo paneigti, o visi sprendimai buvo nesėkmingi”.

„Vienintelė pagrįsta išvada yra ta, kad „Google” tyčia siunčia svarbius RNC laiškus į nepageidaujamų laiškų aplanką, nes juos siunčia RNC”, – sakoma ieškinyje.

Leidinys „The Hill” kreipėsi į „Google”, kad ši pakomentuotų RNC ieškinį.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 103

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....