infa.lt

Buvęs JAV žvalgybos pareigūnas nutekino slaptą informaciją apie NSO

07 birželio
17:30 2023

NSO

Buvęs JAV žvalgybos pareigūnas Davidas Grushas, tyrinėjęs neatpažintus neįprastus reiškinius (dabar paprastai vadinamus NSO), teigia, kad Pentagono specialiosios pajėgos kaupia nežemiškos kilmės transporto priemones. Informacija apie tai slepiama nuo JAV Kongreso, sakė D. Grušas interviu „Debrief” leidiniui.

Pastaraisiais metais Pentagonas vėl susidomėjo NSO stebėjimų tyrimais. Jau paskelbtos kelios ataskaitos, kuriose daugumai anomalių reiškinių stebėjimo atvejų rastas žemiškas paaiškinimas.

Tokiomis aplinkybėmis buvęs JAV žvalgybos pareigūnas Davidas Grushas, kuris po 14 metų trukusios karjeros balandį paliko Gynybos departamentą, sakė: Pentagonas turi visiškai nepažeistų ir iš dalies pažeistų ateivių kosminių laivų.

Pasak D. Grusho, JAV žvalgybos agentūros ir gynybos rangovai jau kelis dešimtmečius randa ir ateivių erdvėlaivių fragmentų, ir ištisų nežemiškos kilmės transporto priemonių. Grushas teigia, kad surinktų medžiagų analizė patvirtina: skraidančios transporto priemonės surinktos iš nežinomų medžiagų, o tai reiškia, kad už jų sukūrimo stovi arba nežemiška civilizacija, arba kažkas kitas.

Pasak Gruscho, informacija, kad Pentagonas turi nežemiškos kilmės medžiagos, jį, be kita ko, pasiekė po pokalbių su aukšto rango JAV žvalgybos pareigūnais. Grushas atskleidė, kad egzistuoja slapta programa, skirta sugadintiems ateivių kosminiams laivams remontuoti. Kartu buvęs Gynybos departamento pareigūnas pabrėžė: nežemiškos transporto priemonės randamos ir dabar, ir jis žino, kas asmeniškai dalyvauja slaptose misijose.

Tuo pat metu dabartinis JAV žvalgybos pareigūnas Džonatanas Grėjus (Jonathan Gray) interviu žurnalui „Debrief” patvirtino, kad egzistuoja, jo žodžiais tariant, egzotiškos medžiagos, ir kartu pareiškė, kad „žemiečiai tikrai nėra vieni galaktikoje”.

Šiuos duomenis patvirtino ir Grushas. Pasak jo, nežemiškojo intelekto iš tiesų esama, o jo egzistavimo požymių ieško ne tik JAV, bet ir kitos šalys.

Grushas teigė, kad ši informacija buvo slepiama nuo JAV Kongreso, tačiau jis nusprendė perduoti minėtus slaptus duomenis Amerikos parlamentui. Po to Gruschas patyrė JAV vyriausybės pareigūnų spaudimą. Jis pats asmeniškai nematė ateivių erdvėlaivių ar jų dalių, taip pat neatskleidė, kur jie gali būti saugomi.

Leidinys teigia, kad Grushu galima pasitikėti: pakalbėję su jo buvusiais kolegomis, žurnalistai gavo įrodymų apie nepriekaištingą pastarojo reputaciją.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 357

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Tai jam    -  2023-06-07, 17:21

    pas urologa reikia,jei ne vietoje nuteka!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. VŽA    -  2023-06-07, 19:24

    Neabejotinai JAV, Rusija, Kinija kažkiek bendrauja su kitų civilizacijų atstovais, tik mūsų išsivystymo lygis per mažas, jog sklandžiai bendrautų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...