infa.lt

ES kovos su seksualiniu priekabiavimu #MeToo iniciatyva kelia pavojų, kad kiekvienas vyras bus „visuotinai įtariamas”

04 birželio
06:30 2023

Europos Parlamento narė įspėjo, kad dėl „MeToo” iniciatyvos, kuria siekiama kovoti su seksualiniu priekabiavimu Europos Sąjungoje, kyla pavojus, kad kiekvienas vyras gali būti „visuotinai įtariamas”, praneša „Breitbart News” leidinys.

Partijos „Alternatyva Vokietijai” (AfD) narė Christine Anderson išreiškė didelį susirūpinimą dėl naujausio Europos Parlamento bandymo pažaboti seksualinį priekabiavimą.

Ketvirtadienį teisėkūros institucija priėmė pranešimą, kuriame reikalaujama imtis tolesnių veiksmų prieš seksualinį priekabiavimą ir teigiama, kad vadinamasis „smurtas dėl lyties” turėtų būti pripažintas neteisėtu pagal Europos teisę.

Tačiau kalbėdama su „Breitbart Europe” Anderson išreiškė susirūpinimą, kad ES vykdomas kryžiaus žygis gali nueiti per toli ir galiausiai sukelti pavojų, kad kiekvienas vyras gali tapti įtariamuoju dėl tam tikro seksualinio elgesio.

„Darbo vietoje neturi būti seksualinio priekabiavimo, – aiškino ji. „Tačiau čia ES draudimų mechanizmas įgavo tokį pagreitį, kad ateityje kiekvienas vyras darbo vietoje bus visuotinai įtariamas vien dėl to, kad ten yra.”

Vokietijos europarlamentarė teigė, kad patvirtintoje ataskaitoje, kurioje prisiekiama tvirta ištikimybė judėjimui „MeToo”, galiausiai nueinama „per toli” ir, kad jei Briuselis iš tiesų rimtai siekia kovoti su seksualiniu smurtu, ypač santykiuose, jis turėtų laikytis kur kas tikslingesnio požiūrio į šią problemą.

„Siekiant pažaboti seksualinį priekabiavimą, būtų daug prasmingiau statistiškai nustatyti, kas, kur ir kokiu mastu priekabiauja”, – sakė Anderson.

„To pasekmės būtų tokios: Veiksminga sienų apsauga ir nuoseklus deportavimas”, – pridūrė ji. „Nes įrodyta, kad prie moterų neproporcingai daug priekabiauja migrantai iš rytietiškų ir afrikietiškų regionų.”

Pagrįsdama šį teiginį AfD parlamentarė citavo Vokietijos federalinės kriminalinės policijos biuro paskelbtą statistiką, kuri rodo, kad tam tikros kilmės migrantai dažniau išprievartauja ar įvykdo kitus seksualinius nusikaltimus prieš savo intymias partneres.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 199

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. VŽA    -  2023-06-04, 07:29

    Dievas žmones sukūrė tik daugintis, kaip ir visą gyvūniją. Bet Ieva prakando uždraustąjį PAŽINIMO vaisių, pavaišino Adomą, ir taip atrado seksą, už ką buvo išvaryti iš Rojaus…
    Jeigu lyt-psich iškrypusieji priimtų Stambulo konvenciją, tai KIEKVIENAS vyriškis taptų potencialiu priekabiautoju-nusikaltėliu…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Ne bus,    -  2023-06-04, 10:49

    o jau seniai yra!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Pirmiausiai    -  2023-06-07, 16:45

    Viskas pagal planą: žmonių turi sumažėti iki 1000000000, tad, jei vyras nori susirasti moterį, tai jis jau nusikaltėlis, nes gali gimti vaikų, o tai yra baisu, ne pagal planą…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...