infa.lt

Žurnalas „GLAMOUR UK” vaizduojantis „translytį nėščią vyrą”, sudraskytas į gabalus „Twitter” tinkle

03 birželio
11:52 2023

Matt Holyoak / Glamour Magazine

Moterų žurnalas „GLAMOUR UK” sulaukė audros pasipiktinusių atsiliepimų po to, kai ant naujausio „pasididžiavimą” (Pride) švenčiančio numerio viršelio pavaizdavo „nėščią transseksualą”, t. y. nėščią biologinę moterį, identifikuojančią save kaip vyrą, praneša „Breitbart News” leidinys.

Jungtinės Karalystės žurnalas GLAMOUR, garsėjantis mados, grožio ir moterų sveikatos temomis, taip pat pristatantis įtakingas įvairių pramonės šakų atstoves, birželio mėnesio, kurį LGBTQ bendruomenė mini kaip pasididžiavimo (Pride) mėnesį, viršelio žvaigžde nusprendė pasirinkti transseksualą aktyvistą Loganą Browną.

Žurnalas pristato Brauną kaip autorių, tėvą ir „transseksualų vyrą, kuris netikėtai pastojo nuo savo partnerės Bailey J. Mills, nebinarinės drag atlikėjos Jungtinėje Karalystėje”.

Braunas apibūdinamas kaip 27 metų rašytojas, „taip pat dirbantis vaikų globos namuose”, šiuo metu rašantis ne tik autobiografiją, bet ir knygą vaikams „My Daddy’s Belly” („Mano tėčio pilvas”).

Duodama interviu GLAMOUR, Brown kelis kartus atsiprašo, kad dėl ADHD praranda minčių seką.

Pasak Brown, tiek Brown, tiek partneris Millsas kovoja su ADHD, taip pat su autizmu, dėl to abu kartais „būna labai prislėgti”.

Pradžioje Brownas prisistato kaip „transseksualas nėščiasis”, kuris „egzistuoja”, nepaisant skeptikų pozicijos, jog „vyrai negali pastoti”.

„Taigi, kad ir ką kas sakytų, aš tiesiogine prasme esu gyvas įrodymas”, – sakė Brownas, kartu tvirtindamas, kad galimybė „atvesti į pasaulį kūdikį queer santykiuose yra pats geriausias jausmas”.

Transseksualų aktyvistė prisipažįsta, kad augdama turėjo „labai blogą psichinę sveikatą” ir nuolat gydėsi, taip pat apibūdino, kad gulėdama moterų ligoninės skyriuje jautėsi taip, „tarsi visi į mane žiūrėtų”.

„Darbuotojai neteisingai mane įvardino, ir niekas iš tikrųjų neatsigręžė į mane ir nepasakė: „Ar tau viskas gerai? Niekas nepaklausė, koks jausmas būti transseksualu nėščiu vyru”, – apgailestauja Brownas, kartu išreikšdamas poreikį „gauti psichikos sveikatos pagalbą”.

Reaguodami į tai, daugelis socialiniuose tinkluose išreiškė pasipiktinimą dėl kontroversiško žurnalo viršelio žvaigždės pasirinkimo.

„Gyvas ko įrodymas? Loganas yra biologinė moteris, kuri pastojo, kaip kasmet daro šimtai milijonų biologinių moterų… Kodėl tai pateikiate kaip vyro nėštumą, kuris biologiškai neįmanomas?” – klausė televizijos žinių vedėju tapęs politikos komentatorius Piersas Morganas.

„Pirmoji Pride mėnesio diena prasideda su nėščia moterimi, kuri teigia esanti vyras ir vadina save „nėščia vyru” bei „tėvu”, pasirodžiusia ant vieno didžiausių Jungtinės Karalystės moterų žurnalų – „Glamour UK” – viršelio”, – rašė interneto asmenybė Oli Londonas.

„Moterų žurnalas stumia WOKE!” – rašė jis kitoje „Twitter” žinutėje.

„Kiekvienas kada nors gimęs kūdikis buvo pagimdytas moters kūne. Tačiau yra tik vienas būdas patekti ant žurnalo viršelio už šio kasdienio stebuklo pakartojimą”, – rašė žurnalistė Helen Joyce.

„Tiesą sakant, ji ne ką mažiau patraukli nei kiti pastarojo meto „Glamour” viršelių modeliai. Matyt, BLM reikalauja, kad grožis būtų ATŠAUKIAMAS”, – rašė konservatyvioji apžvalgininkė Ann Coulter.

„Kokia pirma mintis jums ateina į galvą pamačius šį „Glamour” žurnalo viršelį?” – žiniasklaidos veikėjas Collinas Ruggas.

„Pakartokite su manimi garsiai: „GLAMOUR”: NĖRA TOKIO DALYKO KAIP NĖŠČIAS VYRAS. To niekada nebuvo ir niekada nebus”, – rašė radijo laidų vedėjas ir autorius daktaras Michaelas L. Brownas.

„Taigi, nėščia heteroseksuali moteris @GlamourMagUK „Pride” mėnesio viršeliui. Šiais laikais tai visiškai prasminga. Pasididžiavimo mėnuo tapo transseksualų varžybomis dėl to, kas labiau pamins tai, kam paminėti ir švęsti buvo sukurtas Pasididžiavimas”, – rašė prancūzų ir amerikiečių gėjų teisių aktyvistas Fredas Sargeantas.

„Ji – moteris su trumpais plaukais ir pertvaros žiedu. Gimda nėra socialinis konstruktas”, – rašė žiniasklaidos dalyvis Delano Squiresas.

„Taigi, jei vaikas atsitiktinai tai pamatys ir paklaus suaugusiojo: „Palaukite, vyrai gali turėti vaikų?”, ar suaugusysis gali atsakyti: „Na, jis iš tikrųjų yra moteris, o vaikų gali turėti tik moterys”, ar tai yra transfobiška? Kiek realybės dar galime pripažinti?” – rašė autorius Benas Appelis.

„Moteris gali apsimesti vyru. Ji vis tiek yra moteris”, – rašė radijo laidų vedėjas Erickas Ericksonas.

„Gyvas įrodymas, kad moteris gali pastoti”, – rašė Nepriklausomo moterų forumo vyresnioji bendradarbė Beverly Hallberg.

Ir dar daug kitų, sureagavusių į  „GLAMOUR UK” žurnalo viršelį.

Visus šiuos komentarus galima atrasti „Twitter” tinkle pagal pavardes arba paspaudus aukščiau įkeltą „Breitbart News” nuorodą.

Optimizmą žadina tai, kad Vakaruose dar neišnyko sveikas protas, kaip tą bando pavaizduoti”progresyvistai”, primesdami savo su realybe nesusijusias teorijas, absoliučiai nepriimtinas sveikai mąstantiems žmonėms, ir besikertančias su biologine tikrove.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 198

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. VŽA    -  2023-06-04, 05:35

    Nereikia tokios moters smerkti, ji visai nekalta, jog Dievas pasityčiojo įgrūsdamas į vyro kūną. Baisus apsigimimas, bet nereikia iš jos viešai tyčiotis, galimai, tai Šėtono išdaigos. Liūdina tik tai, jog pažeista jos psichika, todėl savo nelaimę viešina. Yra ir Lietuvoje bernelių, Vilniaus gatvėmis vaikščiojančių mergelėmis…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Vienas Žalias Asilas    -  2023-06-04, 08:15

    Nesupranta, kad ligoniams dera gydytis, o ne ligas propaguoti.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...