infa.lt

Britų sveikatos centras klausia tėvų, ar jų naujagimiai yra transseksualai, ar gal nebinariniai

03 birželio
12:49 2023

Mamos su vaikais

Vienas Anglijos sveikatos centras pateikė naujiems tėvams klausimynus, kuriuose klausiama, ar jie mano, kad jų kūdikiai yra transseksualai, o gal nebinariniai.

Bendrosios praktikos gydytojo kabinete Birmingeme naujagimių tėvams pasiūlytoje anketoje buvo klausiama, ar jie mano, kad jų vaikas yra „vyras (įskaitant translytį vyrą)”, „moteris (įskaitant translytę moterį)”, „nebinarinis”, „kitos (neįvardyta)” arba „nenurodyta” lyties.

Pasidalijusi užpildymui skirtos formos ekrano nuotrauka, viena moteris socialiniame tinkle „Twitter” parašė: „Taigi, mano draugė neseniai susilaukė kūdikio ir turėjo užregistruoti šią brangią naują gyvybę. Štai tokia naujagimio registracijos forma, su kuria ji susidūrė”.

„Manau, kad ji ketina užregistruoti kūdikį kaip Other = dinozaurų lytis”, – pajuokavo ji.

Vudgeito slėnio sveikatos centras primygtinai tvirtino, kad šią formą naudoja naujo amžiaus pacientams, norintiems užsiregistruoti, ne tik naujagimiams, ir laikraščiui „The Sun” teigė, kad tai yra „standartinė naujo paciento registracijos forma, skirta bet kokiam naujam pacientui”, kuri „apima ir tėvus, registruojančius naujagimį, bet tuo neapsiriboja”.

Anot „Daily Mail” leidinio, prabudusiųjų (woke) forma nėra platesnės Nacionalinės sveikatos tarnybos (NHS) politikos dalis, nes kiekvienai vietinei medicinai suteikta galimybė į savo formas įtraukti papildomus lyties variantus.

Laisvo žodžio sąjungos direktorius Toby Youngas kritikavo šią praktiką, sakydamas, kad prabudusiųjų (woke) formos yra „kvietimas prabudusiems tėvams primesti savo beprotiškas idėjas apie lytį ir „gender” savo naujagimiams”.

„Ar ne atsakingiau šios bendrosios praktikos gydytojų požiūriu būtų nukreipti tėvus, kurie negali nustatyti savo kūdikių lyties pažvelgę į jų genitalijas, pas psichiatrą?”

Šalies socializuota sveikatos priežiūros sistema vis labiau užsikrečia „woke” kultūra, o NHS jau anksčiau sulaukė kritikos dėl to, kad savo sveikatos patarimų svetainėje priėmė vadinamąją „gender-free” kalbą, pašalindama nuorodas į moteris puslapiuose, kuriuose kalbama tik apie moterišką vėžį, pavyzdžiui, kiaušidžių, gimdos ir gimdos kaklelio vėžį.

NHS taip pat buvo transseksualų judėjimo priešakyje, jos Tavistock centras ir lytinės tapatybės vystymo tarnyba (Centre and the Gender Identity Development Service  – GIDS) buvo kaltinami tuo, kad vos po vienos konsultacijos siūlė vaikams lytinę brandą stabdančius vaistus.

Šiam gėdą užsitraukusiam centrui, kurį ketinama uždaryti dėl to, kad jis nesugebėjo užtikrinti vaikų saugumo, gresia iki 1 000 šeimų ieškiniai dėl to, kad jų vaikams, pasak ieškovų, neteisingai nustatė transseksualumo diagnozę.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 264

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. VŽA    -  2023-06-03, 16:51

    Kai lytinių iškrypėlių priviso daug, tai Dievas Sodomos, Gomoros miestus ir visą Lygumų kraštą sudegino siera ir ugnimi…
    Bet, kai tėvai pradės SAVO vaikus registruoti, kas šaus į galvą, tai Dievui gali neužtekti sieros ir ugnies, todėl gali imtis atomo…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. O tai    -  2023-06-06, 18:38

    is kur tevams zinoti,kuria is 72 lyciu pasirinks paauges naujagimis!?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...

Išpuoselėtas šunsknukis, už jo interesus mėsai tinka bet kokio amžiaus....

Ateis laikas ir mes turėsime kompensuoti Rusijai tuos mažvaikių sprendimus. Tik jų pėdsakai bus ataušę....