infa.lt

Aš – demokratas – tikėkite manimi

03 gegužės
06:50 2023

Aš esu demokratas ir manau, kad jūs, kaip vidutinis amerikietis (lietuvis, vokietis, prancūzas ir t.t.), esate idiotas. Jūs leidžiate man išsisukti nuo atsakomybės. Galiu jums pasakyti, kad ketinu padaryti ką nors neetiško, nusikalstamo, antikonstitucinio ar neturinčio precedento, o jūs retai bandote mane sustabdyti ar tai prikišti, rašo amerikiečių „The American Thinker” portalas.

Aš kontroliuoju naujienų srautą, o mano ištikimos spaudos marionetės be jokių klausimų kartoja viską, ką sakau. Kiekvieną kartą, kai tik atkreipiate dėmesį, reikšdami nepasitenkinimą manimi, aš tiesiog padarau ką nors kita, kad atitraukčiau nuo to jūsų dėmesį ir vėl nukreipčiau jį nauja linkme.

Didžiąją dalį naujienų kuriu aš pats, maitindamas savo marionetes duotomis temomis. Ar nematėte vaizdinių įrodymų? Taip pat perrašinėju istoriją paprasčiausiu kartojimu. „Jei pasakysi pakankamai didelį melą ir nuolat jį kartosi, žmonės galiausiai juo patikės”. Taip ir darau.

Aš meluoju daug, garsiai, dažnai ir kartojuosi, kad apkaltinčiau jus įvairiausiais neįmanomais dalykais, kurių didžiąją dalį darau aš pats. Jei mesi man iššūkį, aš tave sužlugdysiu.

Sugalvosiu melą, tada paleisiu marionetes. Galbūt paskambinsiu tavo darbdaviui arba vietinei prokuratūrai. Bet kuriuo atveju, tu būsi per daug užimtas aiškindamasis su jais, kad dar kartą man trukdytum.

Kai man kas nors nepavyksta, aš tiesiog kaltinu ką nors kitą, išplatinu temas diskusijai ir leidžiu marionetėms atlikti savo darbą. Taip pat prisiimu nuopelnus už didingus istorinius momentus, naudodamasis tais pasiekimais kaip savo, ir naudojuosi privilegijomis, kurias man suteikia jūsų nemokšiškumas.

Jūsų nemokšiškumas yra priežastis, dėl kurios aš gaunu nuopelnus už tai, kad jus ginu ir saugau nuo tų, kuriems iš tikrųjų ne vis vien kas vyksta, todėl, kad iš tiesų man į visa tai nusispjaut.

Aš priešinausi toms didingoms akimirkoms mūsų istorijoje kaip ir Joe Bidenas, klydau dėl visko, kas buvo svarbu. Palaikiau vergiją, priešinausi pilietinėms teisėms, įkūriau KKK ir 100 metų palaikiau Jim Crow segregaciją.

Ir iki šiol dauguma juodaodžių, ispanakalbių ir azijiečių rinkėjų vis dar balsuoja už mane. Tai įrodo du dalykus: aš gerai darau tai, ką darau, ir jūs esate pakankamai kvaili, kad leidžiate man tai daryti toliau.

Taip pat turiu savo pakalikų, kuriuos jūs vadinate mokytojais arba profesoriais. Jūsų asmenybės formavimosi metais jie praleido pusę kiekvienos dienos, indoktrinuodami jus ir užtikrindami, kad augtumėte tikėdami mano melu.

Jie atėmė iš jūsų daugumą kritinio mąstymo įgūdžių. Jie padėjo jums pasirinkti tapatybę ir užtikrino, kad priskirsite save prie engiamos grupės ir taip išsiugdysite neapykantą savo šaliai bei gilią neapykantą kitoms žmonių grupėms.

Jau kelis dešimtmečius sėjau sėklą, kad jaustumėtės nukentėję dėl nerealizuotų teisių ir turėtumėte aiškų požiūrį į tuos, kuriuos laikote kaltais. Mano pakalikai tyčia neišmokė jūsų siekti sėkmės gyvenime; jie išmokė jus nekęsti, o paskui pasiuntė į realų gyvenimą nemokšomis, bet gerai užtaisytus degančia neapykanta.

Per tuos pačius dešimtmečius sukūriau infrastruktūrą, kuri neskatina sunkiai dirbti ir sukuria priklausomybę nuo vyriausybės ir socialinės gerovės programų. Man patinka kurti išlaikytinius. Sudarau sąlygas jiems atsirasti, puoselėju išlaikytinių sistemą ir palaikau tol, kol ji tampa priklausomybe.

Be išlaikytinių, kuriuos sukūriau, vieni geriausių mano darbų buvo reikalai su moterimis. Kadaise išdidžios namų šeimininkės, motinos ir mokytojos, pažiūrėkite, į ką jos pavirto šiandien.

Jos žygiuoja gatvėmis, skanduodamos vulgarybes ir deklaruodamos teisę žudyti savo kūdikius. Būdamos mokytojomis, jos pratina mažus vaikus prie alternatyvaus gyvenimo būdo, mokydamos, kad lytis yra ne faktas, o pasirinkimas.

Jos iškraipo Amerikos istoriją, paverčia šalies įkūrėjus tik godžiais vergvaldžiais ir pateikia Ameriką kaip sisteminį blogį, kurį sukūrė baltieji rasistai, netolerantiški vyrai.

Moterys tiki, kad aš jas visas palaikau. Juk dešimtmečius palaikiau abortus, ir jos buvo patikimas balsavusiųjų už mane blokas. Tačiau aš jas išnaudoju taip, kaip jos niekada nepagalvotų. Kai jos balsuoja už mane, nes palaikau abortus, jos taip pat palaiko mano vykdomą moterų sporto žudymą.

Nesvarbu, kad tik 0,5% gyventojų yra transseksualai, oficiali JAV vyriausybės politika – leisti biologiniams vyrams varžytis su biologinėmis moterimis. Ar moterys rūpinasi kitomis moterimis? Jos turi būti sutelkusios dėmesį į ką nors kita… taip ir yra. Planuoju sunaikinti visas moterų konkurencines sporto šakas, ir tai padarysiu padedamas pačių moterų.

Jūs tiesiog nesuprantate mano veidmainystės. Apsimetinėju, kad sakau tiesą, kai mezgu savo melo tinklus. Kalbu jums apie tai kiekvieną dieną. Jūs nesiklausote. Kalbu apie respublikonus, remiančius politiką, kuri sunaikins demokratiją.

Kalbu apie sausio 6 d. maištininkų neteisėtus veiksmus, nors beveik visuose didžiuosiuose demokratų valdomuose miestuose nusikalstamumas sparčiai auga, progresyvūs apygardos prokurorai nevykdo baudžiamojo persekiojimo už smurtinius nusikaltimus, o užstato netaikymo politika vis iš naujo paleidžia į laisvę nusikaltėlius.

O per 2020 m. riaušes ne tik nesiskundžiau dėl to, kad „Black Lives Matter” ar „Antifa” padarė 2 mlrd. dolerių žalą, bet ir surinkau pinigų užstatui už juos sumokėti. Po transseksualaus žudiko šaudynių Nešvilio „Covenant School” mokykloje, praktiškai nekreipiau dėmesio į jo aukas, tarp kurių buvo trys devynerių metų vaikai, tačiau tris Tenesio rūmų narius, dalyvavusius protestuose dėl galimos ginklų kontrolės, pakviečiau į Baltuosius rūmus.

O ir pamiršau pasakyti Prezidentui, kad jis paskambintų aukų šeimoms.

Matote, kokias politines tendencijas įvedžiau? Vis sparčiau griaunu Amerikos visuomenę. Tai mano didžiausias pasiekimas. Sakoma, kad kariuomenės rekrūtus reikia sugniuždyti, kad juos vėl galima būtų padaryti tokiais, kokių reikia.

Toks yra mano planas Amerikai. Dabar ją griaunu greičiau nei bet kada anksčiau. Ar to nematote? Pandemija, rinkimų klastojimas, nusikalstamumas, infliacija, žlungantys bankai, kariuomenės nekompetencija ir gėda viena po kitos, milijonai nelegalų, plūstančių per nematomą sieną, sėjančių visuomenėje chaosą ir eksponentiškai didinančių valstybės priklausomybę, vidurinę mokyklą baigiantys vaikai, nemokantys skaityti ar atlikti elementarių matematikos veiksmų, ir padažnėję masiniai šaudymai, į kuriuos įtraukiama vis daugiau vaikų.

Aš jums aiškinu, kad pastarieji dalykai yra susiję su ginklais, tarsi ginklai šaudytų patys, ir šokiruojantis jūsų skaičius tuo tiki. Aš priverčiu jus bijoti, nes man reikia jūsų ginklų. Sunkiai dirbu, kad atimčiau iš jūsų Antrosios pataisos teisę nešiotis ginklus.

Nekalbu apie tuos ginklus, kurie saugo mane, arba apie ginklus, kuriuos panaudosiu prieš jus, kai jūs savų nebeturėsite. Kalbu tik apie tuos ginklus, kuriuos jūs naudojate savo apsaugai.

Netrukus aš juos gausiu arba padarysiu juos neįmanomus naudoti. Aš jau beveik turiu rankose jūsų teisę į žodžio laisvę.

Ar jau pagavote? Man nerūpi progresas. Man nerūpi tobulinimas, kūrimas, augimas, vystymasis ar bet koks kitas su pažanga susijęs žodis, išskyrus žodį „pažangus, progresyvus”. Man rūpi valdžia, kontrolė, asmeninis komfortas ir pinigai. Ir ten nėra vietos jums.

Straipsnio „The American Thinker” portale autorius – Donald N. Finley

šaltinis: sarmatas.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 161

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Dar viena    -  2023-05-03, 07:58

    „demokratine tiesa”,suplakant i kruva priesingybes,kad zmones nebeatskirtu,kas ir kur,juoda nuo balta.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Regis    -  2023-05-03, 09:44

    Vienas prie vieno su koncervais.
    Meluoja 30+ metų ir vis išrenkami.
    Nemokšų valdžia.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....