infa.lt

Geriausi Pasaulio universitetai: WEF įrankiai

23 kovo
15:08 2023
Pasaulio ekonomikos forumas - WEF

Autoriaus, Dr. Roberto Malone nuotr.

Vienas iš labiausiai nerimą keliančių pastarųjų trejų metų įvykių buvo globalizuotas, koordinuotas socialinių ir ekonominių pranešimų ir politikos priemonių skelbimas visame pasaulyje. Visi mes, laisvės judėjimo dalyviai, stebėjomės, kas tai kontroliuoja? Kaip tai vyksta? – rašo mokslininkas dr. Robertas Malone (Robert V Malone, MD) savo tinklaraštyje „Substack” platformoje.

Prisimenu, kaip praėjusį rudenį leidau laiką su Niku Hadsonu (Nick Hudson) iš Pandata Group (Panda). Diskutavome apie transseksualų politiką visame pasaulyje. Abu buvome labai sunerimę ne tik dėl politikos, bet ir dėl to, kaip ji atsirado.

Kaip mokymo mokyklose apie nebinarines lytis ir jaunimo „transformacijos” svarbos politika taip greitai paplito po pasaulį? Kaip įmanoma, kad Pietų Afrika būtų pasinėrusi į tokias pat kovas už „translyčių teises” kaip JAV ir didžioji dalis Europos? Žinoma, tai neįmanoma be koordinavimo.

Tada mūsų mintys nukrypo ne tik į pandeminę kaukių, privalomų skiepų ir uždarymų politiką, bet ir į klimato kaitą, benzinu varomų automobilių atsisakymą, Darbotvarkę iki 2030 m., siekį panaikinti privačios nuosavybės objektus, tokius kaip automobiliai ir būstas, įdiegti skaitmeninius tapatybės dokumentus, skaitmeninę valiutą, 15 minučių miestus, planuoti privačios žemės atėmimą gamtosaugai, prastumti globalizuotą cenzūrą ir t. t. Ne tik vienoje šalyje, bet ir visame pasaulyje. Suderintas sąrašas atrodo begalinis.

Neprisimenu tokio laikotarpio savo gyvenime, kai dauguma pasaulio vyriausybių būtų susitarusios dėl tiek daug dalykų. Iš kur atsirado tokia politika? Kas ją koordinuoja? Kaip tai įvyko?

Na, o šiandien vienas šio tinklaraščio skaitytojas man parašė apie savo atradimą, kad Pasaulio ekonomikos forumas turi oficialų komitetą, kurį sudaro geriausių pasaulio universitetų prezidentai.

Kad šie prezidentai reguliariai renkasi į susitikimus, kuriuose aptaria ir sprendžia geriausių pasaulio universitetų politiką. Šie prezidentai yra įsipareigoję remti Pasaulio ekonomikos forumą.

WEF svetainės:

Pasaulio universitetų lyderių forumo (GULF) bendruomenę sudaro pirmaujančių pasaulio universitetų rektoriai, įsipareigoję remti forumo misiją gerinti pasaulio padėtį. GULF prezidentai kartu nustato ir sprendžia bendro intereso klausimus, įskaitant aukštojo mokslo, mokslinių tyrimų ir poveikio visuomenei tendencijas, iššūkius ir geriausią praktiką. Grupę sudaro 29 nariai, o jai pirmininkauja Suzanne Fortier, McGill universiteto direktorė ir vicekanclerė.

2021 m. GULF grupė daugiausia dėmesio skirs klausimams, kaip universitetai gali palengvinti vienodesnį ir įtraukesnį atsigavimą po COVID-19 pandemijos, be kita ko, nagrinėjant ateities įgūdžius ir perkvalifikavimą, socialinę įtrauktį ir veiksmus klimato srityje.

GULF prezidentai ir dėstytojai įvairiais būdais ir temomis dalyvauja forume:

  • Ekspertų tinklai: galimybės ekspertams prisidėti prie ekspertų bendruomenių, įskaitant Pasaulinės ateities tarybas.
  • Įžvalgų plėtojimas: galimybės prisidėti prie naujų mokslinių tyrimų, skleisti naujas įžvalgas ir bendradarbiauti stiprinant strateginę žvalgybą.
  • Veikla: galimybės formuoti pasaulį per 18 platformų, kuriose sprendžiami socialiniai, aplinkosaugos, technologiniai ir pramonės iššūkiai.
  • Mokymasis: galimybės kurti ir išbandyti švietimo modulius kartu su forumo bendruomenėmis

Žemiau išvardyti 29 GULF grupės nariai:

GULF-WEF narių sąrašasJai priklauso tokie universitetai kaip Stanfordo, MIT, Prinstono, Jeilio, Berklio, Pensilvanijos ir Čikagos universitetai. Tarptautinių koledžų prezidentams priklauso Oksfordo, Keiptauno universitetas (Pietų Afrika), geriausi Kinijos ir Europos universitetai. Yra sukurta 18 ideologijų platforma, kurią šie prezidentai turi remti ir skleisti savo universitetuose ir visuomenėje.

Šiems universitetų vadovams WEF suteiktas specialus statusas ir jų prašoma dalyvauti kitose tarybose, pavyzdžiui, „Pasaulinės ateities tarybose”.

Pasaulio ekonomikos forumo „Pasaulinių ateities tarybų” tinklas yra svarbiausias pasaulyje daugiašalis ir tarpdisciplininis žinių tinklas, kurio tikslas – skatinti novatorišką mąstymą siekiant formuoti atsparesnę, įtraukesnę ir tvaresnę ateitį.

Tinklas vienija apie 600 svarbiausių ir kompetentingiausių mokslininkų, vyriausybių, tarptautinių organizacijų, verslo ir pilietinės visuomenės atstovų, susibūrusių į temines tarybas pagal kompetenciją. Tai tik kviestinė bendruomenė, kurios nariai skiriami dvejų metų kadencijai. Man atrodo, kad Pasaulinis universitetų lyderių forumas yra dar vienas būdas, kuriuo WEF kooptuoja pasaulio lyderius. Jie atlieka WEF darbą taip, kaip mes galime tik įsivaizduoti.

Žmonės dažnai pastebi, kad WEF neužima jokių autoritetingų postų, kad yra kupinas pompastikos, bet be turinio. Nieko negali būti toliau nuo tiesos.

Prisiminkite 2019 m., kai WEF ir Jungtinės Tautos pasirašė didžiulį PARTNERYSTĖS susitarimą. Dabar WEF galią remia JTO galia ir atvirkščiai.

Niujorkas, JAV, 2019 m. birželio 13 d. Šiandien Pasaulio ekonomikos forumas ir Jungtinės Tautos pasirašė strateginės partnerystės susitarimą, kuriame apibrėžtos bendradarbiavimo sritys, skirtos instituciniam bendradarbiavimui gilinti ir bendrai spartinti Darnaus vystymosi darbotvarkės iki 2030 m. įgyvendinimą.

Sistema buvo parengta remiantis esamo abiejų institucijų bendradarbiavimo žemėlapiu ir leis taikyti strategiškesnį ir labiau koordinuotą požiūrį į poveikio užtikrinimą.

Toliau pateikiamas pranešimas spaudai:

WEF GULF pranešimas spaudai

Jungtinių Tautų organizacija (JTO) nebeatstovauja tautoms, ji yra 1000 didžiausių tarptautinių korporacijų pasaulyje – WEF – partnerė.

Galime tik numanyti, kad ši partnerystė į Jungtinių Tautų iždą atneša milžiniškas pinigų sumas.

Jungtinėse Tautose ir Pasaulio ekonomikos forume nėra pareigūnų, kurie atstovautų tautoms. Jų vadovai nebuvo išrinkti priimti sprendimus mūsų ar mūsų tautos vardu.

Šių organizacijų darbotvarkės nėra mūsų tautos darbotvarkės ir neatspindi mūsų teisių į asmens suverenitetą sampratos.

Tačiau tokiuose laivuose, kaip „Darbotvarkė 2030” ir Pasaulio sveikatos organizacijos (JTO skėtinės organizacijos) siūlomos IHR, susidaro įspūdis, kad JTO (dabar sutrumpinta iki JT) nori pakeisti nacionalinę teisę ir nacionalinį bei asmeninį suverenitetą.

Politikai, kurie yra susiję su WEF, turėtų pasiskelbti užsienio agentais.

Tuo pačiu metu atstovauti ir remti WEF bei JAV vyriausybę ir kartu jai atstovauti, ir ją remti yra neišvengiamas interesų konfliktas.

Taip pat daugelis universitetų rektorių, įvardytų kaip WEF GULF vadovai, yra iš valstybinių institucijų.

Jie, kaip valstybės pareigūnai, turi pareigą pranešti apie tai kaip apie savo institucijos interesų konfliktą.

Mokesčių mokėtojų pinigais neturėtų būti remiami universitetų prezidentai, kurie yra ištikimi užsienio NVO, reziumuoja Dr. Robertas Malone.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 286

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Patriotas    -  2023-03-23, 19:12

    WEF shwabelandas yra hidra be kovos užliuliavusi naivių „eruditų” galvas. Jei yra Dievas ir angelai. Būtų labai šaunu jei jie isikištų, nes tokio mąsto nužmogėjimas iki sadizmo normalizavimo ir satanizmo propogavimo istorijoje dar nėra buvę. Translytčiai = kastratai, psichiškai sužalotos asmenybės, paverstos bachometo demonais.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Zmonijai    -  2023-03-23, 20:53

    seniai laikas issivaduoti nuo tiekos „pasauliniu ir tarptautiniu” organizaciju,”gynybos bloku” ir tt. Is esmes,tai visu dosniai seriamos siurbeles,veikiancios tiesiogiai atvirksciai deklaruojamiems principams! Nes priesingu atveju,ju ir nereiketu,ir niekas ju nesertu!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. VŽA    -  2023-03-24, 06:38

    Blogis, iškrypimai, – klesti, nebent prieš pasaulio pabaigą… Bet „didžiulė” Lietuva neturi pasirinkimo, privalo būti ES, o jeigu nebūtų NATO, tai Gedimino bokšte – plazdėtų Rusijos okupantų vėliava, kuo džiaugtųsi, – tik paleckiuko pašvinkusios atliekos…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...