infa.lt

Netradicinė dovana vyrui, broliui, tėčiui, seneliu ar sūnui

29 sausio
06:25 2023

REKLAMA

Turbūt pabodo dovanoti vyriškas kojines ar žurnalo apie automobilius ir kitą techniką prenumeratą. Siūlomai į dovanų pirkimą pažvelgti iš kitos perspektyvos, t. y., sveikatos. Todėl iškart kyla klausimas, kokius maisto papildus vyrams verta dovanoti?

Širdies darbą palaikantys papildai – puiki dovana bet kuria proga

Širdis yra svarbiausias mūsų kūno raumuo. Tad jei norime rasti tobulą dovaną, verta pasidomėti maisto papildais, kurie efektyviai palaikys šį raumenį. Geriausiai tiks preparatai, kuriuose yra omega-3 rūgščių arba kofermento Q10.

Omega-3 riebalų rūgštys ir jų poveikis širdies darbui

Svarstant, kas bus geriausia mūsų vyro, tėčio, senelio ar brolio širdžiai, verta rinktis maisto papildus su omega-3 rūgštimi. Jie itin svarbūs širdies raumeniui, taip pat viso organizmo veiklai. Omega-3 riebalų rūgštys yra atsakingos už trigliceridų kiekio ir trombocitų agregacijos mažinimą. Jų dėka galima normalizuoti kraujospūdį ir palaikyti kraujagyslių elastingumą. Tokie maisto papildai greitai padės mūsų artimajam pasijusti daug geriau.

Kofermentas Q10 vyrų širdžiai

Kofermentas Q10 dažnai vadinamas sveikos širdies atsakymu. Jis turi stiprių antioksidacinių savybių ir apsaugo širdies ląsteles. Be to, dovanojami maisto papildai su kofermentu Q10 suteiks vyrams daugiau energijos. Kofermentas Q10 yra medžiaga, kuri natūraliai atsiranda mūsų organizme. Todėl toks maisto papildas bus visiškai saugus.

Maisto papildai sveikam žarnynui – vyrams to reikia!

Negalima paneigti, kad tam tikri negalavimai taip pat atsiranda su amžiumi. Vyrai, nors iš tikrųjų to niekada nepripažįsta, patiria daugybę sveikatos problemų, ypač peržengę magišką 40 metų amžiaus ribą. Virškinimo trakto problemos yra dažniausios. Vyrus itin vargina žarnyno sutrikimai, pilvo pūtimas ar tuštinimosi problemos.

Maisto papildai, kurie efektyviai palaikys žarnyną ir pasirūpins virškinamojo trakto veikla, gali būti puiki dovana. Čia daugiausia išsiskiria preparatai, kurių sudėtyje yra probiotikų. Pastarieji rūpinasi tinkamos bakterinės floros palaikymu ir žarnyno peristaltikos atkūrimu. Probiotikai žarnynui leis vyrui pamiršti virškinimo sistemos negalavimus.

Maisto papildai raumenų masės auginimui

Kiekvienas vyras, nesvarbu, kiek jam metų, nori turėti išpuoselėtus raumenis. Daugybė valandų sporto salėje – tai dar ne garantas, kad pavyks turėti gražius raumenis. Tačiau sporto, tinkamos mitybos ir specialių papildų vartojimo derinys gali padėti pasiekti puikių rezultatų. Šių papildų ieškokite čia: https://www.stipriausias.lt/papildai/papildai-tikslui/mases-auginimui.

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 140

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......

juokas parėmė iš info.lt dėl Pugačiovas paskelbta agentė visi žino o jus tik dabar savo...

Rusijos paleistos naikinančios raketos taip pat yra karinės raketos, kaip ir NATO raketos....

Nepasidalino otkatu?...

ant briaunos dar gali nukristi...