infa.lt

V. Mazuronis: automobilių savininkai gali būti ramūs – jokių naujų mokesčių jiems nebus

31 rugpjūčio
20:18 2016
Valentinas Mazuronis

nuotrauka: darbopartija.lt

Rugpjūčio 30 d. žiniasklaidoje pasirodė tikrovės neatitinkančios antraštės, iškraipančios Darbo partijos pirmininko Valentino Mazuronio pasakytus žodžius „Žinių radijo“ laidoje, kurios teigia, kad Darbo partija po rinkimų ketina įvesti naujus mokesčius automobiliams.

Patiksliname, kad jokių naujų mokesčių automobilių turėtojams po rinkimų Darbo partija savo rinkimų programoje nenumato ir įvedinėti neketina.

Darbo partijos pirmininkas V. Mazuronis kalbėjo apie būtinybę ateityje užtikrinti, kad Lietuva netaptų senų, teršiančių ir saugumo keliuose negalinčių užtikrinti automobilių kapinynu ir kokių priemonių galima imtis, kad tai nenutiktų. Viena iš tokių priemonių galėtų būti veikimas per mokesčius, kad senų ir techninių bei taršos reikalavimų neatitinkantys automobiliai Lietuvą pasiektų kuo rečiau.

„Netvirtinu, kad Darbo partija iš karto po rinkimų priims sprendimą apmokestinti visus automobilius vienu ar kitu tarifu. Bet manau, kad tai politinis tikslas ateityje – per mokesčius spręsti problemas, susijusias su senais automobiliais. Tie žmonės, kurie šiandien turi tuos senus automobilius, tegul juos ir turi. Tie automobiliai gali būti neapmokestinami. Tačiau turime galvoti apie naujai perkamų senų automobilių apmokestinimą, jeigu jie neatitiktų tam tikrų reikalavimų“, – „Žinių radijo“ laidoje kalbėjo Valentinas Mazuronis. Apmokestinimas

Darbo partija dar kartą patikslina, kad jokių naujų mokesčių automobilių turėtojams rinkimų programoje nenumatyta ir jie įvedinėjami nebus.

darbopartija.lt informacija

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 105

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Gražina    -  2016-09-17, 21:21

    Kai tik viešumoje nuskamba įtikinėjantis tvirtinimas, kad kažkas nebrangs, jau žinai, kad būtent tas ir pabrangs. Ženkliai ir netrukus.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....