infa.lt

Vuhano laboratorijoje dirbęs mokslininkas teigia, kad COVID virusas sukurtas žmogaus

04 gruodžio
12:32 2022
Andrew Huff

Mokslininkas Andrew Huffas teigia, kad COVID prieš dvejus metus nutekėjo iš Wuhano virusologijos instituto Kinijoje. | AndrewHuff.com

Mokslininkas, dirbęs prieštaringai vertinamoje Kinijos mokslinių tyrimų laboratorijoje Vuhane, teigia, kad COVID buvo žmogaus rankų sukurtas virusas, nutekėjęs iš Vuhano laboratorijos, teigiama pranešime.

Andrew Huffas (Andrew Huff), dirbęs Niujorke įsikūrusioje pelno nesiekiančioje organizacijoje, tiriančioje virusus, pareiškė, kad COVID nutekėjo iš Vuhano virusologijos instituto Kinijoje prieš daugiau nei dvejus metus, ir apkaltino valdžios institucijas dėl „didžiausios JAV žvalgybos nesėkmės nuo Rugsėjo 11-osios”, šeštadienį pranešė Britanijos leidinys „The Sun”.

Ši Kinijos laboratorija atsidūrė aršių diskusijų dėl COVID kilmės centre, nes ir Kinijos vyriausybės pareigūnai, ir laboratorijos darbuotojai neigė, kad virusas nutekėjo iš šios įstaigos.

Epidemiologas Huffas savo naujoje knygoje „Tiesa apie Vuhaną” (The Truth About Wuhan) rašo, kad pandemija kilo dėl to, kad JAV vyriausybė finansavo koronavirusų tyrimus Kinijoje.

Jis teigia, kad Kinijoje eksperimentai su virusais buvo atliekami nepakankamai saugiai, todėl Wuhano laboratorijoje įvyko infekcijos nutekėjimas.

„Užsienio laboratorijose nebuvo įdiegtos tinkamos kontrolės priemonės, užtikrinančios tinkamą biologinę saugą ir rizikos valdymą, o tai galiausiai lėmė nutekėjimą iš Vuhano virusologijos instituto laboratorijos”, – teigė jis savo knygoje, kurios ištrauką išimtinai išspausdino laikraštis.

Per pastaruosius dvejus metus daugėja įrodymų, kad virusas nutekėjo iš laboratorijos.

Kai kurie ekspertai mano, kad virusas galėjo patekti per užsikrėtusį mokslininką arba netinkamai šalinant atliekas iš laboratorijos. Pasaulio sveikatos organizacijos vadovas Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas (Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas) vienam Europos politikui sakė, kad baiminasi, jog virusas iš laboratorijos 2019 m. ištrūko per „katastrofišką nelaimingą atsitikimą”, teigiama anksčiau šiais metais paskelbtame „Daily Mail” pranešime.

Huffas yra buvęs Niujorke įsikūrusios ne pelno siekiančios ne pelno organizacijos „EcoHealth Alliance”, tiriančios infekcines ligas, viceprezidentas. Ši grupė, finansuojama JAV Nacionalinio sveikatos instituto, daugiau nei dešimtmetį tyrė įvairius šikšnosparnių koronavirusus ir buvo užmezgusi glaudžius ryšius su Vuhano laboratorija.

Huffas, 2014-2016 m. dirbęs „EcoHealth Alliance”, teigia, kad ne pelno organizacija daugelį metų padėjo Vuhano laboratorijai surinkti „geriausius esamus metodus, kaip sukurti šikšnosparnių koronavirusus, kad jie galėtų atakuoti kitas rūšis”.

„Kinija nuo pat pirmos dienos žinojo, kad tai buvo genetiškai sukurtas agentas”, – rašė Huffas. „Dėl pavojingų biotechnologijų perdavimo kinams kalta JAV vyriausybė.

„Mane išgąsdino tai, ką pamačiau, – „The Sun” sakė kariuomenės veteranas iš Mičigano. „Mes tiesiog perdavėme jiems biologinio ginklo technologiją”.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 489

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Antanas A.    -  2022-12-04, 12:39

    Manau kad bando atplauti žvalgybines diversijas. Bet tai dar vienas patvirtinimas, kad virusas – laboratorinė kūryba.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Anonimas    -  2022-12-04, 12:40

    o jis buvo?

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Domas    -  2022-12-04, 13:29

    Pilnai tikėtina, kad ne be žmogaus eksperimentavimų atsirado šis naujas (COVID) virusas

    Atsakyti į šį komentarą
  4. VŽA    -  2022-12-04, 13:44

    KOKS atradimas… Mąstantieji, jau seniai suvokė, jog tai tik žodinis…

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Apie tai    -  2022-12-04, 14:00

    buvo info dar iki 3,14ndemijos. Tuo uzsiimanciu laboratoriju,kuriu valdymo centras Kalifornijoje – puse pasaulio primetyta.

    Atsakyti į šį komentarą
  6. Tiesos laikas !    -  2022-12-04, 15:36

    Žmones brangieji kur jie visi buvo bent prieš metus ??? Kai normalus žmones mums tai bande sakyti juos užčiaupdavo PAGRINDINIAI ČIAUPEJAI FACEBOOKAS TWITERIS YUOTUBE IR AUKSINIU ŠAUKŠTU IŠRINKTIEJI !!!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...