infa.lt

Išmanusis telefonas už kelis šimtus eurų? TAIP!

17 lapkričio
09:40 2022

Reklama

Dar, regis taip neseniai išmanieji telefonai buvo prabangos prekė ir juos įsigyti galėjo toli gražu ne kiekvienas. Tai šiandien be išmaniojo telefono daugelis neįsivaizduoja savo bendravimo su draugais, akimirkų fiksavimo, laisvalaikio, darbų planavimo ir daugelio kitų kasdien lydinčių dalykų. Skirtumas tik tas, jog šiandien išmaniajam telefonui nebereikia skirti labai didelių sumų. Gerą variantą įsigyti galite vos už kelis šimtus. Vienas iš pavyzdžių, demonstruojančių funkcionalumą, kokybę ir gerą kainą yra TCL telefonai.

Kuo pasižymi TCL telefonai?

TCL yra sėkmę pelnęs prekės ženklas, puikiai žinomas elektronikos įrenginių sektoriuje. https://www.bite.lt/tcl-telefonai vertinami už jų kokybę, modernumą, puikų dizainą ir patvarumą. Tiesa, būtina paminėti ir tai, kad daugelio simpatijas jie pelno dėl labai geros kainos. Būtent dėl šio aspekto juos pamėgę tie, kurie ieško ekonomiško varianto arba nebrangaus, tačiau patikimo įrenginio vaikams, senjorams, darbuotojams.

Į ką atkreipti dėmesį renkantis TCL telefoną?

Nusprendę duoti šansą šiam prekės ženklui įvertinkite kelis parametrus. Vienas iš jų galėtų būti ekrano raiška – juo ji didesnė, tuo puikesnė atkuriamo vaizdo kokybė, tad mėgausitės labai geros kokybės nuotraukomis. Verta rinktis prietaisą, kurio baterija laiko ilgiau, todėl teikite prioritetą turintiems didesnės talpos bateriją. Jei telefone laikysite daug nuotraukų, programėlių, žaidimų ir kitos informacijos, praves ir didesnė atmintis. Taip pat, žinoma, kiekvienas mėgsta sparčiau veikiančius prietaisus, todėl verta atsižvelgti į procesorių ir RAM atmintį.

Kiek kainuoja TCL telefonai?

Ieškantys paties pigiausio varianto šio prekės ženklo telefono aparatą galės rinktis vos nuo šimto eurų. Jei galite skirti kiek daugiau pinigų, rasite nemažai modelių ir už 200–300 eurų. Galingesni ir funkcionalesnis TCL telefonai kainuos apie 500 eurų ar daugiau.

 

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 129

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...