infa.lt

Už Darjos Duginos nužudymą atsakomybę prisiėmė NRA, paskelbusi karą Putinui ir jo režimui

22 rugpjūčio
15:56 2022

youtube kadras

Nacionalinė respublikos armija (NRA) prisiėmė atsakomybę už „Russkij Mir” filosofo ir Putino ideologo, Aleksandro Dugino dukters Darjos nužudymą. Tai pareiškė buvęs Valstybės Dūmos deputatas, dabar gyvenantis Ukrainoje, Ilja Ponomarevas savo kanalo „Vasario rytas” eteryje.

Ilja Ponomarevas taip pat išsakė NRA manifestą: NRA nariai pareiškė, kad prezidentas Vladimiras Putinas yra uzurpatorius, karo nusikaltėlis, ir pažadėjo jį nuversti bei sunaikinti. Jie taip pat pažadėjo sunaikinti saugumo ir teisėsaugos institucijas, jei jos ir toliau rems Kremlių ir nesudės ginklų, ir oligarchus, jei jie neatsisakys ištikimybės Kremliaus režimui.

Manifesto tekstas:

„Mes, Rusijos aktyvistai, kariškiai ir politikai, dabar Nacionalinės respublikos armijos partizanai ir kovotojai, statome už įstatymo ribų karo kurstytojus, plėšikus ir Rusijos tautų engėjus! Skelbiame prezidentą Putiną valdžios uzurpatoriumi ir kariniu nusikaltėliu, kuris pakeitė Konstituciją, sukėlė brolžudišką karą tarp slavų tautų ir pasiuntė Rusijos karius į neabejotiną ir beprasmišką mirtį.

Skurdas ir karstai vieniems, rūmai kitiems – tokia yra jo politikos esmė. Mes tikime, kad neturintieji teisių turi teisę sukilti prieš tironus. Mes nuversime ir sunaikinsime Putiną! Mūsų tikslas – sustabdyti Rusijos ir jos kaimynių naikinimą, sustabdyti Kremliaus verslininkų grupuotės veiklą, kuri susiurbė mūsų žmonių turtus ir šiandien vykdo nusikaltimus šalyje ir už jos ribų.

Rusijos Federacijos vyriausybės ir regioninių administracijų pareigūnus skelbiame uzurpatoriaus bendrininkais – tuos, kurie neatsistatydins, mes sunaikinsime. Verslininkus, kurie uždirba iš korupcijos ir ryšių su politikais, skelbiame gimtosios žemės išdavikais ir uzurpatoriaus bendrininkais. Skelbiame, kad tų, kurie neatgailaus ir viešai nesipriešins šiai vyriausybei ir jos vykdomam karui, nuosavybė ir jie patys bus mūsų sunaikinti.

Skelbiame, kad saugumo pajėgų nariai bendradarbiauja su uzurpatoriumi. Tuos, kurie nesudės ginklų ir nenusiims antpečių, mes sunaikinsime. Karinius krovinius ir krovinius tų, kurie uždirba iš karo ir padeda jam finansiškai, skelbiame teisėtais taikiniais, kuriuos sunaikinsime. Prisimename namų sprogdinimus Rusijoje, kurie atvedė V. Putiną į valdžią.

Mes žinome, kad režimas nesustos ties baisiausiais nusikaltimais. Ir mes pareiškiame, kad vykdysime veiksmus tik prieš šio režimo asmenis. Mes nepulsime civilių taikinių ir civilių gyventojų, o jei Putino jėgos struktūrų smogikai vykdo tokias provokacijas ir priskiria mums aukas – netikėkite jais! Raginame Rusijos kariuomenės karius nustoti šaudyti į mūsų brolius iš kitų šalių – Gruzijos, Sirijos, Ukrainos ir kitų”, – būtent taip kalbėjo V. Ponomarevas, nors paskelbtame manifeste Ukraina nebuvo paminėta.

Pasak Panomarevo, NRA paragino visus rusus prisijungti prie jos gretų ir iškelti „baltą, mėlyną ir baltą naujosios Rusijos vėliavą vietoj Putino režimo sugėdintos trispalvės”.

„Mes suteiksime apsaugą visiems, kurie laikosi mūsų raginimo”, – žadėjo opozicionieriai, sakydami, kad visi, kurie vykdo jų programą „iki pat režimo pakeitimo”, yra atleidžiami nuo atsakomybės pagal uzurpatoriaus įstatymus.

„Manome, kad nepriimtina, jog rusai visame pasaulyje pradedami niekinti dėl karo nusikaltimų, kuriuos įvykdė tie, kurie neturi nei tautybės, nei tėvynės ir myli tik pinigus bei valdžią. Pasaulis nėra Rusijos priešas, o Rusija nėra žmonijos priešas, ir mes tai įrodysime savo darbais.

NRA taip pat pažadėjo, kad „po pergalės” nedelsiant išlaisvins visus neteisėtai nuteistus V. Putino režimo asmenis.

NRA paragino rusus prisijungti prie judėjimo ir palaikyti ryšį su aktyvistais per „Rospartizan” Telegram kanalą. Reikia pastebėti, kad pats kanalas sukurtas, jau po Darjos Duginos nužudymo – tik vakar (rugpjūčio 21 dieną). Dabar jame keli pranešimai, kuriais pateisinamas Duginos, kaip propagandistės nužudymas.

Ponomarevas palaikė savo „bendražygius” iš NRA, pabrėždamas, kad organizacija nekariauja prieš taikius rusus ir nevykdo veiksmų prieš civilius taikinius.

„Raginu visus, kurie pasirengę kovoti su putinizmu ne žodžiais, o darbais, stoti į mūsų gretas”, – sakė V. Ponomarevas.

Primename, kad rugpjūčio 20 d. vakare Maskvos priemiestyje sprogo automobilis, kuriuo važiavo Darja Dugina. Ji mirė vietoje.

Sprogęs automobilis priklausė jos tėvui, filosofui ir Putino ideologui, Vakaruose vadinamam „Putino smegenimis”.

29 metų Darja buvo žurnalistė-publicistė, politikos analitikė, rašė propagandiniams Rusijos kanalams RT ir „Tsargrad”. Ji taip pat yra viena iš „Knyga Z” apie Rusijos invaziją į Ukrainą autorių.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 600

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Va, tep    -  2022-08-22, 14:07

    Gal tai naujas ISIS „Al. Kaida”? Tik, kas juos finansuoja?

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...