infa.lt

LŠS protesto akcija prie Seimo – Algimantas Rusteika ir Irmantas Ostrauskas apie jos rezultatus ir ateitį (Video)

10 sausio
12:45 2022

Irmantas Ostrauskas ir Algimantas Rusteika

Lietuvos Šeimų Sąjūdžio organizuota Irmanto Ostrausko protesto palaikymo akcija prie Seimo artėja į pabaigą. Apibendrinami jos rezultatai ir ateitis.

infa.lt primena – ji trunka daugiau kaip mėnesį laiko ir yra skirta palaikyti Irmantui Ostrauskui, valstybės tarnautojui, bei Agnei Lideikaitei kuriuos vadovybė nušalino nuo darbo už tai, kad atsisakė testuotis savo lėšomis.

Šios akcijos metu palapinę prie Seimo aplankė daugybė žmonių ir organizacijų, opozicijos Seimo narių ir net TS-LKD narys, Matas Maldeikis, pareiškęs, kad „atėjau jums atiduoti pagarbą, nor nepalaikau jūsų reikalavimų„.

Žmonių palaikymas buvo didelis – prisidėjo kas galėjo ir kuo galėjo, kas darbu ir paslaugomis, kas aukojo lėšas ir pirko šiltus drabužius, batus, batų įklotus skirtus žiemai.

Buvo nešamas karštas maistas ir gėrimai: arbata, kava; medus. Žmonės parėmė šildymo įranga, kad būtų kur pasišildyti palapinėje, paskolino elektros generatorių, kad būtų galima užkaisti vandenį ir turėti šviesą, kai sutemsta.

Važiavo iš kitų miestų, suprasdami, kad ta akcija – tai kova už visos Lietuvos žmones, už tai, kad jie galėtų gyvento oriai, turėdami pasirinkimo laisvę,

Lietuvos Šeimų Sąjūdis protesto prie Seimo etapą užbaigia, pereidamas į teisinės kovos sritį, darbo ginčų komisijose ir teismuose. Tačiau Irmantas Ostrauskas ir toliau žada tęsti savo protestą prie Seimo, jau savo iniciatyva. Prašymas Vilniaus savivaldybei jau paduotas.

Be to, Irmantas įsteigė paramos labdaros fondą nukentėjusiems nuo pandemijos žmonėms, iš kurio žada mokėti finansinę paramą žmonėms, neturintiems lėšų pragyvenimui po to, kai jie buvo nušalinti nuo darbo.

Apie visa tai ir plačiau – šiame neilgame vaizdo reportaže:

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 864

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Bevardė    -  2022-01-10, 12:56

    Tokiame amžiuje dar galėtų toks drūtas vyras dirbti, išsilaikyti save,ir ant testų užsidirbti – kaip ir visa Lietuva. O ne iš labdaros fondo lėšų žmonių suneštų gyventi… Ir dar iš kitų gero tikėtis. Turime visi vieningai iškęsti šį sunkmetį. O protestai ir turi būti teisiniu keliu vykdomi veiksmai visuotinai

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Nagi nagi    -  2022-01-10, 14:58

    Pasakykite man viena ar čia mitingas ar DUOTAS LEIDIMAS PALAPINĖJ PASTATYTI ?.Na nors nemeluokit nepergyvenkit kažkaip jus išrinks už triūsą.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tomai, negalima taip negražiai atsiliepti apie mūsų dabartinėje valdžioje esančius buvusius komunistus vei įslaptintus KGB...

Okupacijos laikų kolaborantas su daugiau kaip 30 m. narystės TSKP stažu man ne autoritetas. Kandidatas...

2030 m. paties seimo gali nebūti. Bus eurosojūzo vietinė taryba....

Blazyte, laiskas keisti straipsniu fotografijas, ta su raudona ir su violetine jau smarkiai nusidevejo, reiktu...

o kiek žmonių psichologine prievarta buvo verčiami skiepytis " išmes iš darbo", "negalėsi maisto nusipirkti...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....