infa.lt

Arvydas Daunys. Farmacijos spaudimas nevakcinuotiems viso pasaulio valstybių piliečiams vis stiprėja

08 lapkričio
09:30 2021

Arvydas Daunys

Pasaulį šiai dienai vis labiau ima valdyti farmacijos pramonė ir medikai, o ne politikai, kurie medicinines rekomendacijas išvarto į politines ir keičia valstybių piliečių gyvenimo sąlygas, esą jų pačių gerovei.

Kiek tos gerovės kiekvienas tegu sprendžia pats, tačiau reikia pastebėti, jog net paaiškėjus gan menkam taip vadinamų „vakcinų” efektyvumui ir jų poveikio trukmei – politikai vykdo žmonėms nesuprantamą „sveikatos politiką”, kuri iš tiesų su sveikata turi mažai ką bendro.

Panagrinėkime paprastą faktą, nustatytą to paties mokslo, kuriuo remiasi politikai:

Vakcinomis nuo koronos vadinamų preparatų (CDC jau pakeitė jų apibrėžimą) poveikis visai trumpas – iki 6 mėnesių, o užsikrėtimų skaičius pradeda daugėti jau nuo keturių. Faktiškai tai reiškia, kad kiekvienas, kuris savo sveiką gyvenimą susiejo su šia vakcina – bus jos vergas iki pat gyvenimo pabaigos, turėdamas skiepytis kas 4-5 mėnesius. A.Dulkys jau yra apie tai užsiminęs.

O šiai dienai A.Dulkys užsimena, kad neatmetama, jog Galimybių pasą galės gauti TIK pasiskiepiję 3-iąja doze (pasisakymas)

Ar tai reiškia, kad patikimos apsaugos iš tiesų nėra ir teks likusį gyvenimą pragyventi baimėje dėl mirties nuo Covid? – Teisingai supratote.  Nes ta, taip vadinama pastiprinančioji vakcina – iš tiesų nieko nepastiprina. Ji tėra tik tokia pati vakcina, kurią žmonės jau susileido anksčiau. Tos pačios cheminės sudėties. Tą labai paprastai aprašo Associated Press su savotiška argumentacija, kodėl ją vis tik reikėtų susileisti. Kiekvienas čia spręs pats, išskyrus, žinoma, tuos, kurie jau yra susileidę pirmąsias dvi vakcinas, ir, kurių antikūnų kiekis kraujyje krenta.

Jie kaip ir nevakcinuoti žmonės praras savo GP ir negalės dirbti, bei eiti laisvai į parduotuves, kuriose reikalaujama to GP. Beje, kaip prieš kelias dienas paskelbė vyriausioji Lietuvos epidemiologė – tuojau ir tie, kurie dar laikomi paskiepytais, turės testuotis ir likti izoliacijoje, jei bus turėję „kontaktą”, o parduotuvėse bei kitur jie irgi turi dėvėti kaukes. Kitaip tariant – pradžioj politikai numetė „saldainį”, išvardiję paskiepytųjų „laisves”, o po to palaipsniui tas laisves atima, tuo dar labiau sumažindami žmonių pasitikėjimą pačia vakcinacijos politika ir jos skaidrumu.

Blogiausiai čia tas, kad tai nėra pačių politikų savarankiškai priimami sprendimai. Jei būtų taip, matydami klaidas jie pasistengtų jas ištaisyti, tačiau dabar, vietoje klaidų taisymo, matome demagogiškus tvirtinimus apie tai, kad nors vakcinos veikia silpnai, o pats „stiprintuvas” tėra tik ta pati vakcina, kurią žmonės jau yra susileidę ir kurią organizmas jau atpažįsta – vis tiek reikia susileisti sekančią dozę, kad gautumėte tą GP.

Nėra jokios abejonės, kad bus ir 4-a, ir 5-a, ir sekančios dozės. Ir kiekvieną kartą bus kalbama, kad tai būtina apsaugant mūsų sveikatą. Tačiau nuo kada mūsų sveikata buvo saugoma tokiais tiesiog priverstiniais būdais, ir dar nuo mūsų pačių? Nuo kada sveikata – tai vien tik išgijimas nuo kovydo? Kur kitos mirtinos ligos, nuo kurių mirčių skaičius auga, nuleidžiant tai tyliai pandeminio triukšmo fone?

Į šitą argumentą atsakoma, kad tai būtina, nes neatlaikys ligoninės. Atrodytų – reikia tokiam šventam reikalui didinti ligoninių lovų skaičių, bet kas daroma iš tiesų? Ligoninės visoje Lietuvoje naikinamos vadinant tą optimizacija ir restruktūrizacija, remiantis ekonominiu „tvarumu”, esą jos neatsiperka.

O nuo kada ligoninės pradėtos laikyti komercinėmis įmonėmis, kurios turi išsilaikyti pačios? Jos visada buvo išlaikomos iš mokesčių mokėtojų pinigų ir niekada joms nebuvo taikomas rentabilumo reikalavimas – gyvybės išsaugojimas turi būti apmokamas iš PSDF biudžeto, kuris būtent tam ir renkamas. Už visą ligoninių „pertvarką” mūsų valdantieji žada gauti iš ES – 800 milijonų eurų.

Įsivaizduojate situaciją? – ES moka tokius pinigus tik už tai, kad mūsų politikai uždarys už mūsų pačių pinigus statytas ligonines. Kokia iš to nauda ES? Ekonominės, socialinės, verslo naudos – jokios. Tie pinigai skiriami tiesiog tam, kad susilpnintų mūsų sveikatos sistemą.

Kokios gali būti to priežastys?

Priežastis viena – mirčių skaičiaus augimas, didinant baimės atmosferą, daugumą mirčių priskiriant koronai, nes tiks toks rezultatas gali laukti masiškai uždarant ligonines. Jokios kitos priežasties nėra. Tam, kad masiškai mirštant žmonėms, būtų galima toliau gąsdinti gyvuosius baisiuoju virusu. Nėra net ekonominio tvarumo, nes mirštantys nuo to, kad laiku negavo medicininės pagalbos žmonės, tik padidins nepasitikėjimą vyriausybės politika, iš regionų dar labiau nutekės gyventojai, palikę neapdirbamus laukus, užmetę gyvulininkystę ir paukštininkystę. Palikę strateginį valstybei maisto gamybos sektorių.

Ir visa tai tik todėl, kad supermilžiniškus pandeminius pelnus gaunanti farmacija, šiai dienai jau gali nupirkti ištisas valstybes, ką jau bekalbėti apie įtaką tų valstybių politikams.

Tereikia tik pažiūrėti, kaip sinchroniškai „vystosi” pandemija visoje Europoje, nepriklausomai nuo jų priimamų priemonių, kad taptų aišku, jog ta „sinchronizacija” vykdoma vienos rankos, ir vieno centro.

Ir to centro užduotis, duodama vyriausybėms – visiškai skaidri – platinti vakciną, nepaisant jokių mokslo įrodymų, demonstruojančių, kad taip vadinama vakcina (kuri pagal ankstesnį apibrėžimą suformuodavo imunitetą tam tikrai ligai visam gyvenimui), šiandien „apsaugo” tik keletą mėnesių, per kuriuos žmogus gali ir užsikrėsti, ir platinti tą infekciją nuo kurios yra skiepytas, ir netgi numirti. To jau nebeįmanoma nuslėpti.

Nežiūrint į visa tai, visose valstybėse sinchroniškai skelbiami vis nauji griežtinimai, susiję su pandemija, o vaistai, kurie galėtų gydyti infekciją – neigiami ir neleidžiami vartoti, nuimant juos iš prekybos (pvz ivermektinas). Ir suprantama kodėl – juk tada iškart nepatikimų vakcinų pardavimas nusiristų į žemumas. Kam iš anksto leistis į save eksperimentinį preparatą, kai gali susirgus tiesiog išgerti vaistą ir pagyti?

Šiai dienai, rašo euronews, nuo pirmadienio bus sugriežtintas gyvenimas Slovėnijoje, Islandijoje, Austrijoje., o apie Australiją jau baisu kalbėti – ten fašizmas tarpsta grynąja savo forma Kitose šalyse, pvz Latvijoje, Ispanijoje, Italijoje – jie buvo įvesti jau anksčiau. Tiesa, Ispanijoje matoma prošvaistė – ten Aukščiausias teismas, remdamasis šalies Konstitucija uždraudė naudoti GP. Tačiau visur kitus jis galioja, yra įvestas net bendras ES GP pasas.

Farmacija įtvirtino savo įtaką daugelio šalių sveikatos apsaugos sistemose, net Lietuvoje kai kurie žinomi „Medikai” gauna savo dalį iš Geitsų fondo, ir faktiškai atstovauja čia to fondo interesus, viešai „rūpindamiesi” mūsų sveikata.

Politinė valdžia praktiškai nustojo egzistuoti nuo to meto, kai”vakciną” pastatė prieš visos šalies ekonominę ir socialinę gerovę, pradėjusi segreguoti žmones pagal vakcinuotas-nevakcinuotas kriterijų, o tą segregaciją vykdyti primetusi darbdaviams, kad nukreiptų nuo savęs visuomenės pyktį.

Ekonominis strateginis šalies interesas užleido savo vietą „rūpesčiui visuomenės sveikata”, nuo kurio nei visuomenė pasidarė sveikesnė, nei ekonominė padėtis tapo geresne. Viskas tik blogėja.

Visuomenės psichinė sveikata nustojo SAM dominti nuo tada, kai buvo paskelbta, kad didinami psichologų, kuriems galima paskambinti nemokamai, momento. Vietoje to, kad pašalintų psichologinės įtampos židinį ir priežastis (nedarbo, mirties baimę, neapykantą neskiepytiems) – SAM tiesiog skyrė psichologinę „pagalbą”.

Sveikatos apsauga nustojo egzistuoti nuo to paties momento – kai „kovidinis” ligonis buvo pradėtas vertinti labiau, nei bet kokiomis kitomis ligomis sergantis ligonis, kurių perteklinių mirčių skaičius pandeminiu laikotarpiu žymiai išaugo. Jau nekalbant apie tuos atvejus, kai net paskiepyti ligoniai mirties atveju dažnai priskiriami neskiepytiems, esą nepraėjo dvi savaitės nuo antrojo skiepo, kai pats gamintojas kalba tik apie vieną savaitę.

Apie vakcinų nuo koronos silpną poveikį savo nepasitenkinimą išreiškė ir pats jų pasaulinio taikymo iniciatorius – Bilas Geitsas (apie tai plačiau čia), lyg pats būtų niekuo dėtas dėl to, kas vyksta, ir neturėtų iš to jokios naudos. Todėl farmacija, supratusi, jog „vakcinų” era eina į pabaigą staiga sukūrė tabletes, kuriomis esą jau galima bus gydyti koroną, tačiau gydymas „labai brangus” (o vakcinos pigios), kai pigus gydymas diskredituojamas ir net draudžiamas, esą mokslas jo nepatvirtino, nors praktika rodo, kad jis veikia.

Bet pati Farmacija visame šiame fantasmagoriškame vaidinime lyg ir nedalyvauja – ji pristatoma kaip gamintoja ir niekas daugiau, kai iš tiesų yra viena iš pagrindinių varomųjų galių šiame žaidime. Žinoma, ne patys gamintojai, o tie, kas stovi virš jų ir stumia jos ekonominius interesus, patys turėdami aiškų interesą sumažinti žmonių skaičių Žemėje. Ir net to neslepia. Net ir „patriarchas”, siekiantis atgaline data tapti prezidentu, TV laidoje tiesiai išrėžė, kad „Žemė pasakytų ačiū, jei koks ketvirtadalis išmirtų”.

Melas, žmonių segregacija ir juoda propaganda lydi šią farmacijos užkurtą baimės ir neapykantos kupiną kampaniją, kurią aktyviai palaiko visų šalių valdžia, kitaip mąstančius pateikianti kaip marginalus, antivaxerius, plokščiažemius ir apskritai – visuomenės priešus, kartais apmokamus Rusijos, nors pačioje Rusijoje dedasi tie patys dalykai. Masiškai perkami suklastoti skiepų pažymėjimai ir kyla protestai, kaip ir likusioje Europoje.

Ir tik apie Švediją bei Baltarusiją kovidiniame propagandos fronte – mirtina tyla. Ten nėra tokio mirčių skaičiaus, kaip skiepytose šalyse, ten neskatinama baimės atmosfera, ten žmonės nenušalinami nuo darbo jei yra neskiepyti ar netestuoti. Ten žmonės gyvena su virusu kaip su eiline liga, neprievartaujami valdžios, o mirtingumas nuo koronos, lyginant su kitomis šalimis labai žemas.

Tiesa, šeštadienį JAV Federalinis apeliacinis teismas sustabdė visuotinio privalomo darbuotojų skiepijimo įpareigojimą darbdaviams. Plačiau apie tai – čia: https://infa.lt/65304/jav-federalinis-teismas-blokuoja-bideno-administracijos-prievole-privaciam-verslui-reikalauti-vakcinacijos-is-darbuotoju/

Kol kas Ispanijos, JAV teismų sprendimai bei Švedijos su Baltarusija kovidinė patirtis, teikia vilties, kad šią beprotybę vis tik išgyvensime neišsižudę visuotinio susipriešinimo fone, nors panašu, kad to aktyviai siekia Seimo valdantieji, darydami viską, kad situacija tik blogėtų. Bet tai nebus užmiršta.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 2 231

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Hm    -  2021-11-08, 12:26

    Nebeatsimenu kuris skiepų gamintojas teigė, kad atsiradus naujai atmainai sugebės per mėnesį pakeisti skiepo formulę, na ir ar kas kur girdėjote, kad tai buvo padarytą???? Ne, o kam, geriau tą patį marmaliuką dažniau susileisti, vis tiek nuo nieko nesaugo ir nesaugos, nes leidžiama tai gi ne tam…

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Algis    -  2021-11-09, 20:11

    Labai geras straipsnis. Žmonės turėtu susimastyti.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Eugenijus    -  2021-11-11, 19:05

    Virusas praalko-laikas jį pamaitinti sustiprinančia doze kad per daug nenusilptų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...