infa.lt

Sietlo policija gali atleisti „pražūtingą“ skaičių, atsisakančių skiepytis pareigūnų

14 spalio
16:00 2021
Sietlo policija

AP Photo/Ted S. Warren

Remiantis departamento paskelbtais duomenimis, Sietlo (JAV) policijos departamentas gali būti priverstas atleisti iki 40 proc. atsisakiusių skiepytis policijos pareigūnų, praneša Epoch Times.

Praėjusią savaitę Sietlo departamentas paskelbė dabartinius pareigūnų vakcinacijos nuo COVID-19 duomenis, liudijančius, kad 292 prisiekę pareigūnai iš maždaug 1000 nesiskiepijo. Tuo pačiu, Sietlo policijos atstovas vyr. Randy Huserikas sakė „Fox13“, kad papildomai prie to, apie 111 pareigūnų laukia atsakymų į prašymus, suteikti išimtį, leidžiančią atsisakyti skiepo.

Sietlo policijos gildijos – mieste pareigūnams atstovaujančios sąjungos – vadovas, Mike’as Solanas antradienį „The Epoch Times“ sakė, kad jo organizacija nėra tikra dėl tikslaus pareigūnų, kurie gali būti atleisti spalio 18 dieną, skaičiaus.

„Departamentas neatskleidė jokių atnaujintų skaičių nuo praėjusio trečiadienio. Mes vis dar deramės šiuo klausimu, o kitas posėdis – šį ketvirtadienį “, – sakė Solanas.

Kitame interviu Solanas teigė KIRO, kad nuo taip vadinamojo Kapitolijaus kalne organizuoto protesto, dar žinomo kaip Kapitolijaus kalno autonominė zona, kur „Black Lives Matter“ protestuotojai ir apibūdinantys save kaip anarchistai asmenys, praėjusią vasarą perėmė į savo valdymą Sietlo centro rajoną, – daugiau nei 350 pareigūnai paliko skyrių. Visose Jungtinėse Valstijose policijos profsąjungos yra pareiškusios, kad sulaukė daug kritikos ir spaudimo po to, kai praėjusiais metais JAV plačiai plito protestai, riaušės ir smurtas.

„Mes esame politiškai išduoti mūsų išrinktų valdininkų. Netgi, tarkime, prarandame 50 policininkų, ir net jei tik vieną – tai pražūtinga, kiek mes jau patyrėme nuostolių “, – pažymėjo jis.

Jei daug pareigūnų paliks departamentą, pagrindinės policijos paslaugos bus atidėtos, įspėjo Solanas.

„Aš nežinau, kaip mes atsakysime į tuos 911 skambučius“, – sakė Solanas. „Tai ne aliarmas, bet čia tokia realybė. Daugelis mano atstovaujamų žmonių yra tiesiog pavargę, ir tai yra paskutinis lašas jiems, nes jie mano, kad juos persekiojo tik už tai, kad buvo policininkais šiame mieste, nes mano, kad šis priverstinis sprendimas buvo politizuotas. O mūsų išrinktais valdininkais nebetikima“.

„Mes vertiname kiekvieną iš jūsų ir nenorime prarasti jūsų kaip darbuotojų“, – praėjusią savaitę el.laiške miesto darbuotojams rašė Sietlo meras Jenny Durkan apie būsimą privalomą skiepijimą. „Tačiau žmonėms, kurie labiausiai tiki jumis, yra tie, kuriems reikia, kad jūs skiepytumėtės“.

Vašingtono gubernatorius Jay Inslee, demokratas, teigė „Fox13“, kad agentūros visoje valstijoje turi atsarginių planų, kai įsigalios privalomo skiepijimo nutarimas.

„Tai sunkiai dirbantys žmonės“,-sakė Inslee apie greito reagavimo tarnybas. „Jie daro gerą darbą. Mes norime, kad jie liktų komandoje “.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 191

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...