infa.lt

Jėzus Marija, kaip tikiu į mokslą, negaliu!

07 spalio
16:30 2021

Rokis Žukauskas

Tarp daugelio šizofreniškų absurdų, ką girdėjau pastaruoju metu, labai įstrigo “tikėjimas mokslu”. Nes pirmiausiai mokslininkas – tai ne ta davatka, sėdinti priekyje bažnyčioje ir piktdžiugiškai mintyse apkalbanti visus bedievius, nepersižegnojusius prieš altorių.

Ir tikinti į… kunigą. Tikras mokslininkas netiki. Jis žino. Kad nieko nežino… Tačiau tikras fizikas žino, kad elektra nėra kažkokių elektronų srautas iš taško A į tašką B. Nes taške A jų nebeliks, o taškas B sprogs! Tikinčiam į mokslą ir gaunančiam piniginius grantus “mokslininkui” šioje teorijoje niekas neužkliūva.

Tikras ekonomistas žino, kad AB “Mažeikių Nafta” negalėjo kainuoti vos 1 litą. Net ir su skolom. Daugeliui avinų, net ir turinčių ekonomikos mokslų daktarų laipsnius toks tikėjimas tada neužkliuvo.

Užkliuvo tik daugeliui snargliuotų moksleivių, kurie sutaupė pietums, nepirko bulkučių ir svajojo nusipirkti tą įmonę. Ir šiaip tikras ekonomistas praktiškai nebūtų nieko daręs, ką pridirbo tikintys mokslu per šiuos 30 laisvės metų. Ne tik Lietuvoje. Ir ne tik per šiuos 30 metų.

Tikras biologas žino, kad augalai – tai ne šiaip žaliava pramonei, o karalystė, kur tarpusavyje mandagiai bendraujama. Tikras mokslininkas žino, kad žmogus šiaip sau neatsirado iš beždžionės, net per milijoną metų. Kaip ir tikras medikas žino, kad žmogus – tai ne tik mėsos darinys, iškritęs iš mamos.

Žmogus turi sielą. Ir ta siela neatsirado iš didžiojo sprogimo (sugalvok tu man šitaip). Taip pat tikras medikas žino, kad virusas neatsirado iš šikšnosparnio, susikryžminus su ančiasnapiu (ar kaip ten ta teorija, kuria visi tikėjo?)

Tikras chemikas žino, kad Mendelejevo lentelė klaidinga ir joje turi pirmu numeriu būti įrašytas Eteris. Taip, tai ta terpė, kur egzistuoja energija, su kuria žaidė tikras mokslininkas N. Tesla. Eteryje slypi nemokama energija, kurios atsisakė pramoninkai ir bankininkai ir išraizgė Žemę laidais.

Iš viso, tikintys mokslu taip apdergė Žemę, kad klausimas, ar ji dar atsigaus…Tarp kitko, tikintys mokslu prieš 120 metų vadovėliuose rašė, jog Saulė susidaro iš akmens anglies! Nes toks tada buvo tikėjimas…mokslu.

Ir galų gale, tikras mokslininkas žino, ką žinojo visi mokslininkai ir žyniai, pastatę civilizacijas su piramidėmis, akviadukais ir t.t. (išskyrus kelis masonus-išsišokelius, kuriais tikima iki šiol) kad Saulė sukasi aplink Žemę.

Pakelkit akis kada nors. Kad Saulė ir Mėnulis yra brolis ir sesė – tokio pat dydžio dangaus šviesuliai. Ir kad Žemė nėra planeta. Tai gražiausia mūsų žaidimų
aikštelė!

Buvo…iki mokslo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 707

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Dalia    -  2021-10-07, 17:18

    Super

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Anonimas    -  2021-10-07, 22:08

    👍

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Vygandas    -  2021-10-09, 09:49

    Labai įdomus, išmintingas pamąstymas apie Mokslą… Mokslas žino net kiek milijardų šviesmečių iki dangaus kūnų, tik kokiu prietaisu tokius atstumus ir kas išmatavo?…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Danutė    -  2021-10-17, 00:20

    Labai taikliai. Puikus straipsnis.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...