infa.lt

CDC rekomendavo sustiprintas vakcinas 65 metų ir vyresniems žmonėms, turintiems padidintą rizika susirgti COVID-19

25 rugsėjo
10:00 2021

Rugsėjo 23 d. JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centrų (CDC) grupė vieningai rekomendavo sustiprintas vakcinas nuo COVID-19 kelioms didelėms gyventojų grupėms, įskaitant 65 metų amžiaus ir vyresnes, tuo pačiu nariai nubalsavo prieš kitą rekomendaciją, informuoja Epoch Times

Ekspertų grupės nariai vienbalsiai rekomendavo vieną „Pfizer“ sustiprintą vakciną 65 metų ir vyresniems žmonėms bei bet kokios vyresnės nei 18 metų amžiaus ilgalaikės globos įstaigų gyventojams.

Jie taip pat dauguma balsavo už 50–64 metų žmonių, turinčių tokių sveikatos sutrikimų kaip vėžys, imuniteto stiprinimą vakcinomis.

Tačiau dėl to ar verta rekomenduoti 18-49 metų amžiau žmonėms sustiprintas vakcinas, turint omenyje „galimą individualią naudą ir riziką” ir toliau sekančias galimas ligas, nuomonės pasidalijo.

Pasak CDC pareigūnų, kai kurie nariai abejojo, ar rekomenduoti sustiprintas vakcinas jaunesniems nei 18 metų žmonėms, nes trūksta duomenų apie šalutinį poveikį, kuris apima ir širdies uždegimo riziką.

Tačiau, nežiūrint priešingų nuomonių komisijos nariai, 9 prieš 6 priėmė rekomendaciją dėl 65 ir vyresnio amžiaus žmonių, tuo pačiu 9 prieš 6 balsais atmetę ketvirtą rekomendaciją.

plačiau: https://www.theepochtimes.com/mkt_breakingnews/cdc-panel-recommends-boosters-for-seniors-people-at-high-risk-from-covid-19_4013421.html

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 410

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Anonimas    -  2021-09-26, 18:21

    Čia tiems, kurie išgyveno po pirmų dviejų.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....