infa.lt

Nepilnametis prievartavo mažametę

09 gegužės
12:49 2021

Šiaulių apygardos teisme nagrinėjamoje baudžiamojoje byloje, kurioje pilnametystės dar nesulaukęs vaikinas kaltinamas mažamečio asmens seksualiniu prievartavimu, tęsiama liudytojų apklausa. Teismui parodymus davė ir kaltinamasis. Vaikinas kaltės neneigia. Byloje paskelbta pertrauka.

Bylos duomenimis, nusikaltimas padarytas laikotarpiu nuo 2017 metų spalio mėnesio pradžios iki 2020 metų vasario viename vakarų Lietuvoje esančiame mieste. Minėtame mieste gyvenantis nepilnametis vaikinas, pasinaudodamas kaimynų dukros bejėgiška būkle dėl jos mažametystės, panaudodamas fizinį smurtą, tenkino savo lytinę aistrą oraliniu būdu.

Kiek kartų tai įvyko, per ikiteisminį tyrimą nenustatyta. Viskas vyko nukentėjusiosios bute. Prieš nukentėjusiąją seksualinė prievartą buvo naudojama ne vienerius metus, tačiau mergaitė tylėjo, nes jai buvo prigrasinta niekam nieko nesakyti.

Nukentėjusioji seksualiai buvo prievartaujama ir gamtoje, netoli jos pačios namų.

Kaip vėliau teigė pati nukentėjusioji, vaikinas buvo prigrasinęs, jog apie tai, kad jis ją prievartauja, niekam nesakytų, o jeigu prabils, geruoju jai nesibaigs ir ji būsianti išprievartauta galutinai. Pirmą kartą mergytė galėjo būti išprievartauta, kai jai buvo tik 11 metų.

Ši istorija išaiškėjo tada, kai prievartos nebeapsikentusi nukentėjusioji pati paskambino į vaikams pagalbą teikiančią instituciją ir papasakojo apie įvykį.

Teisiamajame posėdyje kaltinamasis kaltu prisipažino, papasakojo įvykio aplinkybes. Vaikinas anksčiau neteistas. Byla nagrinėjama neviešuose teismo posėdžiuose. Artimiausiame numatytame teismo posėdyje numatoma tęsti liudytojų apklausą.

teismai.lt inf.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 211

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...