infa.lt

246 pilnai paskiepytiems žmonėms Mičigane nustatytas teigiamas COVID-19 testas, 3 mirė

08 balandžio
09:25 2021

Duomenys gauti iš Mičigano valstijos (JAV) demonstruoja, kad 246 pilnai paskiepyti nuo koronaviruso gyventojai, daugiau nei po dviejų savaičių gavo teigiamą COVID-19 testo atsakymą.

Taip vadinamieji vadinamieji vakcinos proveržio atvejai buvo užfiksuoti trijų mėnesių eigoje nuo sausio 1 d. iki kovo 31 d.

Vienuolika žmonių buvo hospitalizuoti, trys mirė, elektroniniu paštu „The Epoch Times“ informavo valstijos sveikatos ir žmonių paslaugų departamento (MDDHS) atstovas spaudai. Visi mirę žmonės buvo 65 metų ar vyresni.

Duomenys apie hospitalizavimo būklę 129 atvejais buvo neišsamūs, o kitos grupės hospitalizacijos statusas buvo nurodytas kaip nežinomas.

„Kalbama apie asmenis, kurie praėjus 14 ar daugiau dienų po paskutinės vakcinos serijos dozės, gavo teigiamą testą. Kai kurie iš šių asmenų galiausiai gali būti neįtraukti į šį sąrašą dėl to, kad prieš pilnai paskiepijant ir toliau turėjo teigiamus rezultatus dėl neseniai turėtos infekcijos

Šie atvejai yra toliau peržiūrimi, siekiant nustatyti, ar jie atitinka kitus CDC kriterijus galimam proveržiui nustatyti, įskaitant teigiamo antigeno ar PGR testo nebuvimą likus mažiau nei 45 dienoms iki teigiamo po testo po vakcinacijos gavimo“, – sakė atstovas.

Dr. Joneigh Khaldun vyriausioji valstijos medicinos vadovė, pareiškė, kad turimos vakcinos „tai vieni geriausių mūsų turimų skiepų“.

„Dabar mes turime vakcinas, kurių efektyvumas viršija 95 proc. Net jei ir užsikrėsite COVID-19 pasiskiepiję, mažai tikėtina, kad būsite hospitalizuotas ar mirsite “, – sakė ji.

Kitose valstijose taip pat fiksuoti proveržio atvejai. Vašingtono valstijoje valdžia praėjusią savaitę pranešė radusi 102 tokių atvejų įrodymus, aštuonis pacientus teko hospitalizuoti, o du mirė.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 277

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...

Del

tolesnio vogimo,o ne pagalbos! Saliai reikia taikos,o ne tolesnio susinaikinimo!...

valdziu valios,jis net "sto gram" neikaltu,ne tai kad telegram neikurtu....

Su

14 androido kalejimu - bus ir Samsungui sunkus laikai. Niekam nereikia telefono,kur neisidesi tau reikalingu...

artimieji Rytai daro pinigus,o Ukraina - juos tik vagia....