infa.lt

Vyriausybė kalba apie Covid infekcijos eksponentinį augimą šalyje – drebėk Lietuva

07 balandžio
16:15 2021

 

Pusė Lietuvos šiuo metu yra eksponentinio augimo fazėje, rodo naujausia COVID-19 situacijos Lietuvoje apžvalga, pasakojama Lietuvos Respublikos vyriausybės puslapyje:

  • Vilniaus apskrityje dabar fiksuojama trigubai daugiau naujų atvejų ir ligoninėse guli beveik du kartus daugiau asmenų nei prieš pusantro mėnesio.
  • Kauno apskrityje ligoninių užimtumas per praeitą savaitę išaugo trečdaliu.
  • Vakar šalyje užregistruota daugiau nei 1 000 naujų atvejų; lapkritį atvejų skaičius nuo 1 000 iki 2 000 atvejų per dieną išaugo per tris savaites.

infa.lt komentaras:

Tai kyla toks kvailas klausimas – ką tiek laiko darė ankstesnė ir dabartinė vyriausybės, jei padėtis tik blogėja?

Kodėl buvo ir yra griaunama ekonomika, žmonių sveikata, kaip fizinė taip ir psichinė, jei visos tos griovimo priemonės TIK griovė, tačiau nedavė anei jokio teigiamo rezultato?

Kodėl tokiomis pačiomis sąlygomis gyvenanti Britanija pagaliau pasidavė, o jos vyriausiasis medicinos valdininkas viešai prisipažino – kad viruso neįmanoma uždaryti karantinuose, izoliacijose ar užsidarant nuo pasaulio, o tie, kurie taip galvoja yra visiški (…)

Kodėl taip pat nepasiduoda mūsų vyriausybė, galų gale prisipažindama, kad yra be kompetencijos, kad remiasi ne specialistų rekomendacijomis, o kažkokių „ekspertų” išvadomis, kurie su virusologija neturi nieko bendro ir iš esmės tėra verslininkai, skautai ir kitų sričių atstovai, jokiu būdu negalintys vadintis ekspertais Covid-19 pandemijos srityje, nes niekada anksčiau joje nėra dirbę.

Ir galiausiai, kodėl į karantiną uždarinėjami sveiki žmonės, kai visi iki šiol galioją medicinos postulatai teigė, kad sergantis žmogus turi turėti atitinkamos ligos simptomus, o į karantiną turi būti uždaromi infekciniai ligoniai su aiškiais ligos požymiais ar/ir įstaiga, kurioje paplito užkratas.

Kodėl vyriausybė skelbia tokią informaciją – suprasti nesunku – straipsnio paveikslėlis tą akivaizdžiai demonstruoja. Tik laikant šalį baimėje įmanoma bent dalį žmonių priversti vakcinuotis.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 438

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. sveikinimas žiurkėms    -  2021-04-07, 19:28

    Mielos žiurkės! Atleiskite, kad vėluoju pasveikinti Jus su Pasauline žiurkių diena. Velykos. Nemoku dviejų švenčių švęsti vieną dieną. Bet Jums aš parengiau tikrai gerą sveikinimą, kurį perduodu su vienos dienos pavėlavimu.

    Dar prieš metus Jūs, mielos žiurkės, net negalėjote įsivaizduoti, kad sulauksite tokios dienos, kai pasikeisite vietomis su žmonėmis. Dabar ant jūsų jau niekas nebandys neištirtų preparatų. Dabar šitie preparatai susintetinami ir tiesiai švirkščiami žmonėms. Reikėjo tiek nedaug. Elementarią koronavirusinę ligą pavadinti „pandemija“, metus gąsdinti, psichiškai palaužti ir dabar galima daryti su žmonėmis ką tik nori.

    Jūs net neįsivaizduojate, kokia tai dabar laimė žmonėms būti Jūsų vietoje. Net patys protingiausi tarp jų, metus terorizuoti parsidavusios ir kvailos valdžios, praranda realybės suvokimą.

    Džiaukitės, dabar Švabas, Geitsas, Sorošas ir jų sponsoriai iš JAV FRS nutarė: gana kankinti žiurkes, eksperimentus darys su 7 milijardais žmonių ir tol, kol jų liks 1 milijardas ir tik tų, kurie klaupsis prieš BLM negrus, o žydams bučiuos kojas, kaip Talmude parašyta.

    Kai draugai telefonu ima kalbėti apie vakcinas, aš jiems iškloju tai, ką esu rašęs savo portale pastaruosius metus, tik glaustai, ne daugiau 3 mašinraščio puslapių apimtimi. Kai kurie po to man nebeskambina, o kiti niekada nebesako žodžių vakcina, karantinas, koronavirusas ir pan. Taip ir gyvenu, mielos žiurkės. Nepykit, kad delsiu skiepytis ir nenoriu tapti transgeniniu laboratoriniu gyvūnu, nelendu į Jūsų kailį. Aš dar nepamečiau proto.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. kk    -  2021-04-08, 19:09

    beveik-žavu

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...