infa.lt

Artūras Orlauskas. „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″. Mes turime teisę ginti visas pamatines konstitucines vertybes

30 kovo
08:45 2021

Didelė dalis Lietuvos jau žino, kad organizuojamas „Didysis Šeimos gynimo maršas 2021″ – protesto žygis, prasidėsiantis vienu metu visuose Lietuvos regionuose ir kaip upelis sutekėsiantis į vieną didelę upę – Klaipėda-Vilnius automagistralę kelyje į Vilnių..

Visuomenėje netylant klausimams kam, kodėl, kada ir kaip rengiamas „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″, jo organizatoriai nuolat primena visuomenei kodėl jie tą daro, kokių siekia tikslų ir kuo remiasi.

Visuomenininkas, aktorius, komikas, režisierius, renginių vedėjas, Artūras Orlauskas, vienas iš organizacinės grupės narių, savo Youtube kanale tą pristato perskaitydamas sutrumpintą paskelbtąją Maršo deklaraciją.

Ir pradeda jis nuo priminimo apie jau paskelbtą planuojamą šio protestinio visos Lietuvos žygio, kurio kulminacija įvyks Vilniaus Vingio parke, datą – tai Gegužės 15 diena, tarptautinė Šeimos diena.

Taip pat A. Orlauskas primena, jog „Didysis Šeimos Gynimo Maršas 2021″ protestinio žygio organizatorių paskelbtą deklaraciją kiekvienas gali surasti šiam tikslui sukurtame internetiniame puslapyje seimusajudis.lt skyrelyje Naujienos arba galite ją paskaityti čia: Dėl antivisuomeninių ir antivalstybinių veiksmų stabdymo.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 452

Atsiliepimų 3

  1. Stasys ir Jadvyga    -  2021-03-30, 09:24

    Dekojame kad Rengiate Seimu Marsa.Jo Reikia Labai .Pasiruoskite kuo Atsakingiau Jau Daugeliui Lietuvos Zmoniu aisku kad TO Labai Reikia.Sekmes VISIEMS Lietuvos Geros VALIOS ZMONEMS.VIENYKIMES.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Laumėnai-Želva    -  2021-04-05, 18:30

    Ar jau anekdotininkas panaikino savo patvorinius juokelius su rusiškais keiksmais iš interneto ? Jau vaizduoja aukštos moralės kovotoją?

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Algirdas    -  2021-05-10, 15:24

    Sveiki Gerbiamas Artūrai, Gerbiamieji Lietuviškų šeimų ir tautos gynėjai, kreipiuosi į Jus su informacija apie PASAULIO SUVIENYTŲJŲ TAUTŲ ORGANIZACIJOS – Metų paskelbtą planą- ORDERĮ DĖL VIENINTELĖS PASAULIO VYRIAUSYBĖS ĮKŪRIMO SU VIENINTELIU BANKU IR VIENINTELE VALIUTA, KARIUOME, su Tautų, Valstybių, ŠEIMŲ NAIKINIMU, su privatinės nuosavybės naikinimu, su vaikų mokymu tikvienintelės valstybės, su ribojimu laisvai judėti lėktuvais. Ir šis projektas jau įgyvendinamas. Žmonės privalo apie jį žinoti ir stoti į savigyno kovą prieš naikintojus- mūsų parsidavėlius Sorošo tinklinei vyriausybei . Aš pasistengsiu nukopijuoti šį SNO nutarimą ir Jums persiųsti.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......

juokas parėmė iš info.lt dėl Pugačiovas paskelbta agentė visi žino o jus tik dabar savo...

Rusijos paleistos naikinančios raketos taip pat yra karinės raketos, kaip ir NATO raketos....

Nepasidalino otkatu?...

ant briaunos dar gali nukristi...