infa.lt

Nepageidaujamų įvykių ataskaitose (VAERS) nurodytos 966 mirtys po COVID-19 skiepo

08 kovo
06:30 2021

Vakcina nuo Covid-19

Remiantis ligų kontrolės ir prevencijos centro (CDC) ir Maisto ir vaistų administracijos (FDA) surinktais nepageidaujamų įvykių pranešimais, 966 asmenys mirė, gavę mRNR vakciną nuo COVID-19, praneša Epoch Times.

Nuo gruodžio 14 iki vasario 19 dienos, paskiepijus „Moderna“ arba „Pfizer BioNTech“ mRNR vakcinomis (vienintelės dvi vakcinos, gautos per įvertintą laikotarpį), į nepageidaujamų reiškinių pranešimo sistemą (VAERS) buvo pateiktos 19 769 ataskaitos. Šiuo metu VAERS duomenys po vasario 19 d. nėra prieinami.

966 mirtys sudaro 5 procentus nuo visų pranešimų apie nepageidaujamus reiškinius. Iš mirusiųjų 86 žmonės (8,9 proc.) mirė tą pačią dieną, kai gavo injekciją. Dienos eigoje mirė dar 129 (13,4 proc.). Per 2 dienas mirė dar 97 žmonės, o per 3 dienas – 61.

Iš viso per savaitę mirė 514 (53,2 proc.) žmonių. 173 mirė per 7–13 dienų. 106 per 14-20 dienų.

85 procentai mirčių tenka vyresniems nei 60 metų žmonėms; jaunesnių nei 60 metų amžiaus žmonių tarpe mirė penki nuo 20 iki 29 metų amžiaus; 30-39 metų amžiaus – 8 mirė; 40–49 metų amžiaus – mirė 20 žmonių; ir 50-59 metų amžiaus – 57 žmonės.

Išsamią informaciją iš VAERS ataskaitų rasite diagramose, pateiktose šio straipsnio pabaigoje esančioje nuorodoje.

Palyginimas su gripo vakcinomis

Nė viena iš mRNR vakcinų nėra FDA patvirtinta, veikiau jos turi skubios pagalbos patvirtinimą (EUA). Jie reiškia, kad nukrypstama nuo tradicinių vakcinų, nes imuninei sistemai stimuliuoti naudojama ne kažkuri įtariamo patogeno dalis, o nukleozidų pasiuntinio RNR.

Dr. Christianas Perrone’as, „Hopital de Garches“ (Prancūzija) infekcinių ligų vadovas Europoje, pateiktame skunde teigė:

„Pirmosios vakcinos, kurias jie mums siūlo, nėra vakcinos. Tai yra genų terapijos produktai. Jie … švirkščia nukleorūgštis, dėl kurių mūsų pačių ląstelės gamins viruso elementus“.

Mirtingumas po vakcinacijos mRNR nuo COVID yra daug didesnis nei po skiepijimo nuo gripo.

CDC duomenys leidžia tik apytiksliai įvertinti mirčių skaičių po skiepijimo nuo gripo.

Po 2019–2020 m. gripo sezono CDC pranešė, kad vakciną gavo 51,8 proc. JAV gyventojų, tai yra maždaug 170 mln.

VAERS praneša, kad 2019 kalendoriniais metais (ne per 2019–2020 m. gripo sezoną) po vakcinacijos mirė 45 žmonės. Pateikiant dėl aiškumo kontekstą, 2018 m. VAERS pranešė apie 46, o 2017 m. – apie 20 mirčių po skiepų.

45 mirtys 2019 m. įvyko santykiu 0,0000265 procento, skaičiuojant pagal skiepų suleistų 2019–2020 m. gripo sezono metu, skaičių.

Nuo vasario 19 d. vakcina nuo COVID buvo paskiepyta 41 977 401 žmonių, o po vakcinacijos pranešta apie 966 mirčių atvejus, o tai yra maždaug 0,0023 proc.

VAERS sistema

VAERS buvo įsteigta 1990 m., siekiant užfiksuoti nepageidaujamas reakcijas po vakcinų injekcijų.

VAERS kritikuojama dėl to, kad ataskaitą gali pateikti bet kas, ir dėl to, kad joje fiksuojama tik dalis neigiamų įvykių.

VAERS svetainėje sistema apibūdinama taip:

Nepageidaujamų įvykių dėl vakcinų pranešimo sistema (VAERS) yra įkurta 1990 m., kaip nacionalinė išankstinio perspėjimo sistema, skirta aptikti galimas JAV licencijuotų vakcinų saugumo problemas. VAERS bendrai valdo Ligų kontrolės ir prevencijos centrai (CDC) ir JAV maisto ir vaistų administracija (FDA).

VAERS priima ir analizuoja pranešimus apie nepageidaujamus reiškinius (galimą šalutinį poveikį), pasireiškiančius po to, kai asmuo yra paskiepijamas. Apie nepageidaujamą įvykį VAERS gali pranešti kiekvienas. Sveikatos priežiūros specialistai privalo pranešti apie tam tikrus nepageidaujamus reiškinius, o vakcinų gamintojai – apie visus jų pastebėtus nepageidaujamus reiškinius.

„VAERS yra pasyvi ataskaitų teikimo sistema, o tai reiškia, kad ji remiasi asmenimis, kurie siunčia savo patirties ataskaitas CDC ir FDA institucijoms. VAERS nėra skirta nustatyti, ar tai vakcina sukėlė sveikatos problemų, tačiau ji yra ypač naudinga nustatant neįprastus ar netikėtus pranešimų apie nepageidautinus reiškinius modelius, kurie gali reikšti galimą vakcinos saugumo problemą. Tokiu būdu VAERS gali pateikti CDC ir FDA vertingos informacijos, kad reikia papildomų tyrimų ir vertinimo, kad būtų galima toliau įvertinti galimą saugos problemą “.

Be medicininės diagnozės ar autopsijos, pranešimas apie nepageidaujamą įvykį po vakcinacijos nelaikomas įrodymu, kad tam tikrus simptomus ar pasekmes sukėlė būtent vakcina.

Atsakyme „The Epoch Times“ apie VAERS mirties ataskaitą Stevenas Danehy, „Pfizer“ pasaulinių ryšių su žiniasklaida direktorius, rašė:

„Iki šiol milijonai žmonių buvo paskiepyti mūsų vakcina. Deja, sunkūs nepageidaujami reiškiniai, įskaitant mirtis, nesusiję su vakcina, greičiausiai pasireikš panašiu greičiu, kaip ir visoje populiacijoje“.

VAERS duomenų bazėje gausu informacijos ir kai kuriems naudotojams gali būti sunku ją sekti. „The Epoch Times“ kiek galėjo aiškiau perteikėsavo duomenis diagramose, pateiktose žemiau esančioje nuorodoje.

Žemiau esančioje nuorodoje pateikiami sąrašai ir diagramos, kuriose yra: skirtuke „Visos mirtys“ aprašymai, kas nutiko pacientams – jų patirtus padarinius, apie kuriuos pranešė sveikatos priežiūros darbuotojai ir (arba) artimieji ar kiti liudininkai; VAERS ID numeriai (naudojami ieškant viso failo VAERS duomenų bazėje); vakcinacijos tipas; gamintojas; vakcinos pavadinimas; gavimo data; kiekvieno paskiepyto amžius, lytis ir būsena; taip pat ligos istorija; ir kiti vaistai, kuriuos vartojo pacientai.

Summary_of_VAERS_deaths_through_Feb_19th

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 603

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Rasa    -  2021-03-08, 08:51

    Tai visi besiskiepijantys, nepamirškit atsisveikint su artimaisiais ir testamenta sutvarkyt.. 🥀O kad VAERS duomenys neprieinami nuo vasario 19,tai čia irgi tik sutapimas 😏GRAŽIOS dienos visoms ir visiems☀️

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Emilija    -  2021-03-08, 14:17

    Tikrai, tik sutapimas. Tik keista, kad lyginant su gripo vakcinomis, tas sutapimas gerokai didesnis. Kada nustos akis muilinti? Juk dauguma seniai suprato kas yra kas…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...