infa.lt

Teisininkai žada Niunbergo procesą visiems susijusiems su Covid afera

01 kovo
12:40 2021

Teisingumo deivė

infa.lt ir Lidija iš dalies išverstas straipsnis, kuris nėra pilnai parengtas dėl resursų trūkumo patiriamo šiuo metu. Tačiau kiekvienas, kam bus įdomu, galės jį išsiversti iki galo parankinėmis priemonėmis. Straipsnyje kalbama apie Pasaulio teisininkų rengiamą grandiozinę bylą, susijusią su, kaip jie skelbia Covid-19 afera ir visu tuo, kas iš to išplaukia. Visą straipsnį galite rasti principia-scientific.com svetainėje.

Šiuo metu rengiamas antrasis Niunbergo tribunolas, kai atstovaujant tūkstančiams teisininkų visame pasaulyje, kuriamas keliamas ieškinys, vedant amerikiečių-vokiečių advokatui Reineriui Fuellmichui,(Reiner Fuellmich) keliančiam kaltinimus Covid-19 skandale, kuriuo manipuliuoja Davoso forumas

Verta paminėti, kad Reiner Fuellmich – teisininkas, kuriam pavyko nuteisti automobilių gigantą „Wolswagen”, ir būtent jam pavyko pasmerkti „Deutsche Bank” kaip nusikalstamą įmonę.

Reiner Fuellmich teigimu, visi sukčiavimai, kuriuos padarė Vokietijos kompanijos, yra niekiniai, palyginus su žala, kurią padarė ir tebedaro Covid-19 krizė.

Ši krizė turėtų būti pervadinta į Covid-19 skandalą, ir visi atsakingi asmenys turi būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn už civilinę žalą dėl manipuliacijų ir suklastotų bandymų protokolų.

Todėl, tarptautinis verslo teisininkų tinklas pateiks didžiausią visų laikų deliktų bylą – Covid-19 sukčiavimo skandalą, virtusį didžiausiu kada nors vykdytų nusikaltimų žmonijai.

Vokietijos teisininkų iniciatyva, buvo įsteigta Covid-19 tyrimo komisija, kurios tikslas pateikti tarptautinį grupinį ieškinį, pagal anglosaksų teisę.

Reiner Fuellmich 2002-02-15 apibendrintas pranešimo vertimas :

„Berlyno tyrimo komisijos dėl Covid-19 aferos, nuo 2020 liepos 10 dienos pravesti apytiksliai 100, tarptautiniu mastu žinomų mokslininkų, gydytojų, ekonomistų ir teisininkų, pristatymai, parodė, kad Covid-19 skandalas niekada nebuvo sveikatos problema”. Greičiau jau kalba ėjo apie neteisėtos korumpuotos Davoso klikos valdžios stiprinimą (neteisėtos todėl, kad ji buvo gauta nusikalstamais būdais), perduodant tautų turtą „Davoso klikai“, naikinant, tarp viso kito, smulkias ir vidutines ir vietomis stambias įmones. Tokiu būdu, tokios platformos kaip Amazon, Google, Uber ir kt., gali perimti sau dali turtų ir rinkos.

Covid-19 Komiteto tyrimo būsena:

  1. „Covid-19“ kaip korporatyvinio ir politinio „elito“ nukreipianti dėmesį taktika siekiant perkelti rinkos dalį ir turtus iš mažų ir vidutinių įmonių į pasaulines platformas.
  2. Garso ir vaizdo mokesčio indėlis į naujo žiniasklaidos peizažo rekonstrukciją, kuris teikia tikrai nepriklausomą informaciją.
  3. Regioninių žemės ūkio struktūrų saugumo užtikrinimas
  4. Saugios regioninės valiutos sukūrimas siekiant užkirsti kelią naujos valiutos „iš viršaus“ paskirstymui gero elgesio atveju.
  5. Psichologiniai situacijos įvertinimai: kaip tai atsirado?

Ieškiniai siekiant panaikinti vakcinacijos leidimus, pateikti Europos Komisijai, Niujorke atliktas PGR testų statuso tyrimas, Vokietijos teismo procesai, Kanados procesai, Australijos procesai, Austrijos procesai, teismo procesai Tarptautiniame Teisingumo Teisme ir Europos žmogaus teisių teisme.

„Mes ne kartą matėme tai, kas buvo patvirtinta vėl ir vėl: viruso keliamas pavojaus laipsnis yra maždaug toks pats kaip sezoninio gripo, nepriklausomai nuo to ar tai yra naujas (visiškai ar iš dalies modifikuotas) virusas, ar mes tiesiog matome susirgimus gripu pavadintus „Covid-19 pandemija“. Tuo tarpu Drosteno PGR testai net negali mums nieko pasakyti apie užkrečiamas infekcijas. Dar blogiau, kad kovos su virusu priemonių daroma žala sveikatai ir ekonomikai buvo tokia pražūtinga, kad turime kalbėti apie istoriškai unikalų naikinimo lygį.“

„Tai, kad sveikata niekada nebuvo problema, yra ypač akivaizdu, išskyrus tai, kad genetiškai eksperimentinių medžiagų, užmaskuotų kaip „ skiepai “, injekcijos dabar masiniu mastu daro didelę žalą, įskaitant fatališkas pasekmes. Pasaulio populiacija šioms eksperimentinėms genų injekcijoms kaip palaipsniui, taip ir labai greitai buvo naudojama kaip bandymų triušiai. Siekiant sukelti gyventojams paniką, buvo įvestos pavojingos ir kenksmingos (net ir PSO teigimu) privalomos, nereikalingos ir pavojingos kaukių dėvėjimo bei socialinio atsiribojimo, nereikalingo ir kontrproduktyvaus, priemonės. Tokiu būdu gyventojai buvo „paruošti“ injekcijoms “.

Tuo tarpu vis daugiau žmonių, ne tik teisininkai – ir tai teisinga – reikalauja ne tik nedelsiant nutraukti šias žudančias priemones, bet ir to, kad teisminę peržiūrą atliktų tikrai nepriklausomas tarptautinis tribunolas Niurnbergo teismo proceso pavyzdžiu.

[…]

 

Komentaras:

Norint iki galo suprasti, kas yra pastatyta ant kortos su šiuo naujuoju Niurnbergo tribunolu, kuris ištirs stambiausią šių laikų delikto bylą, reikės ištirti dr. Drosteno melą apie PGR testavimo protokolo falsifikaciją Davoso klikos vardu, ir viskas išaiškės: finansinės oligarchijos rėmėjai, Klausas Schwabas, didis šios gigantiškos įkaitų paėmimo schemos architektas, politikai, vadovaujantys ES, ginkluota Drosteno ir PSO direktyvų vykdomoji ranka, kuri vakar paskatino visas Vakarų vyriausybes priimti pražūtingus sprendimus – sulaikymą, komendanto valandą, privalomą kaukių dėvėjimą ir socialinę izoliaciją, o šiandien – mirtinas vakcinas patiems seniausiems iš mūsų.

Būtent ši tiesa nuplėš atsakingų už padarytus nusikaltimus kaukes. Politikams, kurie tikėjo šiomis korumpuotomis figūromis, sako dr. Fuellmichas, „čia pateikti faktai yra gelbėjimosi ratas, kuris padės jiems nustatyti tiesą ir pradėti taip reikalingas mokslines diskusijas, kad išvengtų susidūrimų su šiais nusikalstamų veikų šarlatanais.

Antra, atsižvelgiant į šį naujausią dr. Fuellmicho pranešimą, ypač įdomūs du neeilinio Covid komiteto posėdžio Berlyne pasiūlymai:

Pirma, maisto tiekimo užtikrinimo būdas, kuris, atsižvelgiant į dabartinę situaciją, atrodo šiek tiek siurrealistinis. Remiantis Klauso Schwabo Davoso forumo planavimu, taip nėra. Jis numatė maisto tiekimo grandinės nutrūkimą nuo 2021 m. antrosios pusės pabaigos.
(nouveau-monde.ca/fr/la-quatrieme-phase-de-schwab/).

Antra, regioninių valiutų kūrimas. Akivaizdu, kad Berlyno Covid komitetas jau numato artėjančią pasaulio akcijų rinkos katastrofą, kuria Davoso forumo finansinė oligarchija ketina pasinaudoti, norėdama sukurti Europos skaitmeninę valiutą, tikėdamasi, kad pasaulio valiuta pereis į kinų stiliaus socialinį kreditą, nuo kurio priklausys visų tautų vidurinė klasė, sužlugdyta uždarius jos verslus, mažąsias ir vidutines pramonės įmones, kultūros ir turizmo pramonę, sporto įstaigas ir kt.

Vien šie du įkaitų užgrobimo 2.0 aspektai, kurių auka Vakarų pasaulis išbuvo beveik metus, logiškai turėtų būti pakankamai motyvuojantys, kad pajėgtume galutinai suprasti, jog susiduriame su „naikinimu populiacijos“, kuri prašosi sunaikinama, jei nieko nedarydama ir toliau išlieka inertiška.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 8 656

Žymos:

Atsiliepimų 11

  1. Rasa    -  2021-03-01, 13:54

    Pagarba vyriausybėms, kurios nepasiduoda šitiems marazmams. Ačiū uz gera žinia, už vertimą. Esme pasakėt.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. kovidiotų rojus    -  2021-03-01, 18:45

    Dar kas nors, kada nors paaiškins, kad Š. Korėjoje diktatūra, o Lietuvoje demokratija ir laisvė, tai iš karto į Peru kelialapį išrašysiu.
    Tai, kas dabar vyksta Lietuvoje, Š. Korėjos lyderiui net nesisapnavo ir jis tik tyliai susinervinęs rūko už kampo, kramto nagus, kad pats nesugalvojo to, ką galėjo sugalvoti kažkokios mažai žinomos Europos šalelės politikai.
    Važinėti pas artimus – draudžiama, bauda.
    Vaikščioti miškais, pajūriu be kaukės – draudžiama, bauda.
    Iš kitos savivaldybės nuvykti prie jūros – draudžiama, bauda.
    Parduotuvėlėms dirbti draudžiama, bauda.
    Būriuotis LAUKE draudžiama – bauda.
    Važiuoti į kaimo pirtelę pasiparinti (jei kitoj savivaldybėj) – draudžiama, bauda.
    Aplankyti savo tėvus, senelius, nuvežti jiems maisto ir vaistų – draudžiama, bauda!
    Bet užtat didžiuosiuose prekybos centruose absoliučiai saugu ir ten pats gryniausias oras – galima organizuoti išpardavimus, akcijas, galima sulaukti tūkstančių žmonių toje pačioje patalpoje per gana trumpą laiką, ten saugu ir nėra jokio pavojaus.
    Ei jūs, ten aukštai sėdintys besmegeniai: maximoje valkiotis galima, nes saugu, o pajūryje – kur pats gryniausias oras, negalima, nes „pavojus užsikrėsti”? Jūs bent po 2 pradines klases baigėte, kad dabar, tokiais rimtais snukiais nuolat tokius dalykus viešai deklaruojate ir svarstote? Ar jums kas nors, patiems nežinant, per galvas daužė ir jūs pasidarėte realūs besimptomiai smegenų atžvilgiu?
    Sustokite, ramiai pakvėpuokite, apsidairykite aplinkui ir pamatykite tai, ką mato 90 procentų tautos – NĖRA JOKIO PAVOJAUS, TIK JŪSŲ PER ILGUS MĖNESIUS PRIMESTA BAIMĖ BEI PANIKA! Ne viruso žmonės bijo, o jūsų – bepročiai idiotai! Kaip sakoma, su vilkais susitvarkysime, tačiau pasiutusių šunų bijoti reikia, nes niekada nežinai, kas tokiam tuščiamakauliui dar šaus į tą tuščią erdvę kaukolės viduje!
    Valdžiažmogiai! Jūs esate pavojus, o ne virusas! Jūs už virusą bent milijoną kartų pavojingesni!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Aurelijus    -  2021-03-09, 11:58

    Iš kur jūs visi tokie lendat? Gal prieš rašant tuos visus marazmus pabandykit savanoriais padirbėt prie kovidinių? Ar pabendraut su tais kurie palaidojo artimą žmogų nuo koronos, ar sunkiai patys sirgo ta zaraza…

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Rita    -  2021-04-24, 15:29

    Vienykimės ir mąstykim blaiviai, nepasiduokim provokacijoms ir valdžiauninkų melui, nes esam gilioje duobėje, tačiau degtukas dar nebuvo uždegtas-atsargiai, ugnis pavojinga!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...