infa.lt

Kai Antifa po rinkimų JAV tapo nebereikalinga – jos paskyros Twitter pradėtos blokuoti. Mauras savo darbą atliko

24 sausio
06:40 2021
Antifa vėliava

youtube kadras

Su „Antifa“ susijusios „Twitter“ paskyros buvo užblokuotos po inauguracijos dieną įvykusių neadekvačių ir nesuprantamų neramumų. Neadekvačių ir nesuprantamų tuo, kad Antifa visą priešrinkiminį laikotarpį pasisakė prieš prezidentą D.Trampą, tuo palaikydama kandidatą į prezidentus D.Baideną.

Visi priešrinkiminį laikotarpį Antifa grupuotės visose JAV nuosekliai protestavo prieš Donaldą Trampą, pasitaikius progai mušdamos jo rėmėjus ir niokodamos miestų turtą. Reikia pastebėt, jog dažniausia šios plačiai išskleistos bet necentralizuotos grupuotės nariams už tai nieko nebūdavo – policija kelis metus žiūrėjo pro pirštus į jų darbelius.

Ir štai, staiga, po kelių išdaužytų vitrinų, ir šūkių „mes prieš Baideno inauguraciją” ir kitokių panašaus pobūdžio pareiškimų ir chuliganiškų išpuolių (kurie yra visiškai nesuprantami ankstesniame kontekste), naujoji valdžia staiga susizgribo, kad ji negali to leisti (nors valdant Trampui vadino juos taikiais protestuotojais), o socialinis tinklas Twitter, kaip visada  sureagavo sau jau įprastu būdu, užblokavęs buvusį patogiu rinkimų metu rėmėjo, o dabar tapusio nebereikalingu ir net darančiu žalą naujos valdžios įvaizdžiui, organizacijos atstovų paskyras.

Prašosi prielaida, kad naujoji valdžia pati suorganizavo Antifa išpuolius , kad vėliau galėtų argumentuotai ją apkaltinti, tuo suteikiant Twitter tinklui pretekstą užblokuoti, kad tikroji Antifa nespėtų viešai paskelbti, jog jie čia visiškai ne prie ko ir jokių išpuolių neorganizavo, nes jie visada buvo už Džo Baideną, ir visas šis reikalas yra provokacija siekiant pašalinti Antifa grupuotę iš viešosios erdvės.

Čia kaip niekad aiškiai tinka žinomas išsireiškimas – „Mauras savo darbą atluko – mauras gali eiti”.

Pats „Twitter” šią žinią praneša taip:

Keletas „Antifa“ paskyrų „Twitter“ tinkle buvo užblokuotos po kraštutinių kairiųjų anarchokomunistinės grupuotės narių surengtų riaušių Džo Baideno inauguracijos dieną. Visų paskyrų sekėjų bendra suma sudaro apie 70 000 stebėtojų. Kai kurios ankstyviausios paskyros buvo sukurtos 2012 m.

Viena iš žinomiausių paskyrų, kuri buvo sustabdyta, buvo „The Base“.

„Bazė“ yra radikalų knygynas Brukline, Niujorke, kur sistemingai indoktrinuojami žmonės.

„Antifa“ aktyvistai, kurie pastaruosius kelerius metus nuožmiai priešinosi prezidentui Donaldui Trampui ir konservatoriams, kai kuriems demokratams juos giriant ir ginant, niokojo pastatus, mušė žmones,  o  sausio 20 dieną susirėmė su policija, staiga praregėję ir ėmę protestuoti prieš prezidento Džo Baideno inauguraciją. Kai kurie jų laikė plakatus su užrašu „Mes esame nevaldomi“. „Antifa“ nariai taip pat išdaužė  keletą Oregono demokratinės partijos verslo biuro langų ir stiklines duris, ant partijos ženklo dažais išpurškę anarchistinį simbolį. Kai kurie iš jų nuvertė šiukšlių konteinerius ir, pasak pranešimų, uždegė jų turinį.

Tai pranešimas apie „Antifa” protestus prieš Baideno, kurį ši grupuotė visą laiką palaikė, inauguraciją.

Iki šiol Antifa paskyros socialiniuose tinkluose nebuvo blokuojamos tiek, kad apie jas praneštų didžioji JAV žiniasklaida. Ta tema būdavo nutylima net tada, kai socialiniuose tinkluose lūždavo informacijos srautai su vaizdo įrašais po „Antifa” vykdytų išpuolių. Bet tada – tai buvo gerai.

Šiandien – jau nebe. „Antifa” grupuotės gerovės ir toleravimo laikai iš valdžios pusės, eina į pabaigą. Totalitariniams režimams nereikalingas niekas, kas griauna jų įvaizdį ar bando vykdyti nepriklausomą politinę veiklą.

Iš kur kilo tema apie totalitarinius režimus demokratijos šventovėje – Jungtinėse Valstijose?

Atsakymas gana paprastas – dabartinio totalitarizmo įrankiai – ne valdžios sprendimai, ne policija ir ne teismai, o kontroliuojamas ir nukreipiamas visuomenės pasmerkimas tam naudojant masinę ir socialinę žiniasklaidą.

Pavyzdžiui, pastaruoju metu, iškart po Džo Baideno inauguracijos kairiojoje JAV žiniasklaidoje ėmė ryškėti kaltųjų „už visą blogį” paieškos ir nubaudimo tendencijos. Staiga paaiškėjo, kad kalti visi, kas balsavo už prezidentą Donaldą Trampą, visi kas palaikė Respublikonus ir jų siekį teismuose įrodyti sukčiavimą praėjusiuose prezidento rinkimuose.

Atitinkamai apkaltinama dešinioji-konservatyvi žiniasklaida, rėmusi D. Trampą ir ją transliuojantys TV kanalai. Toliau seka įspėjimai, konkrečiai skatinant nutraukti bet kokius ryšius su minėtomis organizacijomis, įmonėmis, žiniasklaidos priemonėmis ir Respublikonų partija, grasinant „atskyrimu” finansinių srautų, veiklos sąlygų pabloginimu ar visišku atėmimu ir politiniu pjudymu.

Kairioji neomarksistinė publika JAV švenčia pergalę visuose frontuose – abiejuose įstatymų leidybos rūmuose, Baltuosiuose rūmuose ir ir ideologinėje erdvėje, kurią` baigia uzurpuoti kairiajai darbotvarkei palankios masinės informacijos priemonės (MIP).

Vienu iš pirmųjų sprendimų, nepraėjus net parai po inauguracijos, naujasis JAV prezidentas pasirašo įsaką apie diskriminaciją pagal lyties požymius, kuris leidžia vyrams-transgenderiams dalyvauti moterų sporto varžybose kaip moterims, tuo visiškai sumenkindamas moterų teisę varžytis tarp sau lygių biologine prasme.

Naujasis JAV prezidentas pasirašė įsaką leidžiantį vyrams-transgenderiams dalyvauti moterų sporto varžybose

Ar tai panašu į demokratiją? Nelabai. Greičiau jau į objektyvios realybės neigimą, kas su demokratija neturi nieko bendro. Į totalitarizmą, kai jau nebereikia apsimesti demokratais, nes pasipriešinti jau nebėra kam (galbūt), visi jau sugrūsti po padu, o tie, kas dar nesugrūsti.. jau eilėje į tai.

Baidenas jau rengia įsaką dėl ginklų pardavimo ribojimų, o žmonės,savo ruožtu, masiškai juos išperka, nes, kažkodėl tiki, jog labai neužilgo jų prireiks.

Ir visa tai vyksta Džo Baidenui kviečiant vienybei ir tuo pačiu rengiant apkaltą nuėjusiam prezidentui Donaldui Trampui. Apkaltą, kuri pagal JAV konstituciją vykdoma tik veikiančiam prezidentui ir tik siekiant jį nušalinti nuo valdžios, kad jis nepadarytų papildomai žalos, nei jau yra padaręs.

Donaldo Trampo nušalinti nereikia, jis jau nuėjo pats. Tačiau štai kur bėda – jis gali ir ateiti po greit praeisiančių 4 metų – 2024-aisiais. Totalitarizmas bijo sau lygių priešininkų, todėl stengiasi juos sunaikinti iš anksto, kol jie dar nekelia didelio pavojaus ir yra palyginus silpni.

Bet už Trampo stovi milžiniška jį palaikančių Amerikos žmonių masė, bent jau ta dalis, kuri balsavo už jį rinkimuose ir sudaro 75 milijonus JAV rinkėjų. Didelė dalis iš jų yra ginkluoti.

Ar gali tokiu būdu atgimstantis totalitarizmas leisti laisvai plėstis „Antifa” grupuotei, kuri neužilgo praregės ir supras kas čia iš tikro tikrasis jos idėjinis priešas, ir leisti jai pereiti į savo priešininkų pusę? Žinoma ne.

Būtent todėl šiandien matome galimą „Antifa” grupuotės JAV pabaigos pradžią. Pirmiausia atimant balsą socialiniuose tinkluose. Ir pirmą žingsnį Twitter jau padarė.

Straipsnio autorius redakcijai žinomas.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 244

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Myndė    -  2021-01-24, 09:06

    Kur aš tai mačiau?
    youtube.com/watch?v=rEGx8wi6KvE&ab_channel=Lietuvosnacionalinisradijasirtelevizija
    Nepažįstu aš tų draugų 🙂

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....