infa.lt

JAV Kongrese pateikta svarstymui apkaltos Džo Baidenui rezoliucija

22 sausio
18:50 2021

Atstovų rūmų narė iš Džordžijos, respublikonė Merdžori Grin (Marjorie Greene) pristatė Kongresui rezoliuciją apie apkaltą neseniai inauguruotam JAV prezidentui Džo Baidenui (Joe Biden).

„Pažiūrėsime, kas iš to išeis“, – sakė ji „Facebook“ paskelbtoje vaizdo žinutėje.

Grin dar sausio viduryje pranešė apie savo ketinimą pateikti dokumentą Atstovų Rūmams. Ji kaltina Baideną korupcija ir piktnaudžiavimu valdžia, einant JAV viceprezidento pareigas prezidentaujant Barackui Obamai.

„Bidenas nepajėgus eiti prezidento pareigų. Jo, kaip Obamos viceprezidento piktnaudžiavimo valdžia praktika yra ilga ir kelianti nerimą. Prezidentas Bidenas parodė, kad padarys viską, ką gali, kad išgelbėtų savo sūnų Hunterį ir užpildytų savo šeimos kišenes grynaisiais pinigais iš korumpuotų užsienio energetikos bendrovių „Green Hill citavo pareiškimą.

Prezidentas Baidenas parodė, kad padarys viską, kas įmanoma, kad išgelbėtų savo sūnų Hanterį ir užpildytų savo šeimos kišenes grynaisiais pinigais iš korumpuotų užsienio energetikos kompanijų “, – cituoja Hill Greene pareiškimą.

Anksčiau visi pranešimai apie galimą Džo Baideno dalyvavimą korupcijos schemose tiek Kongrese, tiek žiniasklaidoje buvo ignoruojami.

JAV prezidentas Donaldas Trumpas, kuris siekė ištirti Baidenų korupcijos ryšius Ukrainoje, demokratai bandė apkaltinti „spaudimu Ukrainos valdžiai asmeninių politinių interesų labui“.

Tačiau, kaip pažymėjo „Hill“, tikimybė, kad Greene pasiūlymas apkaltinti Baideną yra labai maža, nes daugumą Atstovų Rūmuose turi demokratai, kurie nepalaikys rezoliucijos.

46 metų Marjorie Green buvo išrinkta į Kongresą lapkričio 3 d. visuotinių rinkimų šalyje metu. Ji yra aktyvi D.Trampo šalininkė, kuri kadaise ją apibūdino kaip „kylančią Respublikonų partijos žvaigždę“.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 694

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Genna    -  2021-01-22, 20:23

    Super..labai gerai.Nusikalteliai turi buti ten,kur jiems yra skirta. Tik pagalvoti reikia,tokia dideli sali kaip Ukraina nušlave iki pamatu..Argi ten ne zmones gyvena. Tokia turtinga valstybe buvo. Jeigu kaltas Baidenas su sunumi—tai teiskime.Tik tiesa turi buti.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...

Čia Jums ne Okeanidės bučinys Antanui......