infa.lt

Seimo narys Dainius Kepenis: „Vakcina nuo COVID-19 – pasaulinis biznio projektas, nesibodint eksperimentuoti su žmonėmis!..“

26 lapkričio
07:20 2020
Dainius Kepenis

Seimo narys Dainius KEPENIS: „Koronavirusas, kurio visi dabar taip baisiai bijo ir kuriuo žmones gąsdina mūsų valdžia, nėra nei maras, nei dėmėtoji šiltinė”.

Lietuvoje gerai žinomas sveikos gyvensenos propaguotojas, lygiai prieš 30 metų Palangoje įkūręs Sveikatos mokyklą, antrai kadencijai perrinktas Seimo narys, priklausantis opozicinei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijai, Dainius KEPENIS nusprendė daugiau nebetylėti, drąsiai pasisakydamas prieš naujosios premjerės vykdomą politiką:

„Ingrida Šimonytė Seime balsavo UŽ prievartinius skiepus, PRIEŠ Seimo rezoliuciją dėl gyventojų imuniteto stiprinimo bei SUSILAIKĖ dėl Sveikatos tausojimo ir stiprinimo politikos gairių. Kaip su tokiu požiūriu į žmonių sveikatą galima vadovauti Vyriausybei?!..

Sveikatos kūryba – tai daugiausia naudos žmogui duodanti veikla, nes sveikata yra visų svarbiausia. Supratau, kad Ingrida nėra iš tų, kurie kuria. Jai svarbiau daugiau kovoti, svaidytis įvairiais epitetais. Todėl šiuo atveju nemačiau galimybių balsuoti už I. Šimonytės kandidatūrą į Ministres Pirmininkes“.

Visų pirma, norėčiau pasakyti, kad pastaruoju metu Lietuvoje masiškai eskaluojama grėsmė yra pagrįsta ne tiek koronaviruso COVID-19 pavojingumu, kiek baimės faktoriumi. Visuomenėje yra sukelta tokia didelė baimės euforija, kokios dar nėra buvę Lietuvoje atkūrus nepriklausomybę. Jei pastebėjote, sisteminėje žiniasklaidoje raminančios informacijos praktiškai nėra, vien tiktai bauginanti.

O kas begali būti blogiau ir baisiau žmonėms, kai jiems nuo ryto iki vakaro kalama: koronavirusu užsikrėtusiųjų skaičius auga, mirtingumas auga, koronaviruso plitimo pavojus pasiekė kritinę ribą ir pan. Šis baimės faktorius yra ypač pavojingas sveikatai, kadangi neigiamos emocijos silpnina žmogaus imuninę sistemą.

Prisimenu, sovietmečiu nebuvo taip lengvai leidžiama bauginti žmones, negatyvi informacija būdavo švelninama raminančiomis žiniomis. O dabar apie pasveikusius nuo koronaviruso beveik niekas nekalba, nes visuomenėje nuolat sistemingai sėjant baimės virusą pasveikusiųjų statistika lieka antrame plane.

Koronavirusas, kurio visi dabar taip baisiai bijo ir kuriuo žmones gąsdina mūsų valdžia, nėra nei maras, nei dėmėtoji šiltinė. Žmonių negalima priversti skiepytis nuo koronaviruso ir, aš labai tikiuosi, to pas mus tikrai nebus. Turi praeiti nors penkeri metai, norint moksliškai patvirtinti, jog vakcina nuo viruso COVID-19 yra efektyvi ir nepavojinga sveikatai. Dabar gi nepraėjo nė metai, o Lietuva jau perka vakciną. Argi tai ne absurdas?!..

Tie Lietuvos žmonės, kurie skubės vakcinuotis, rizikuoja tapti eksperimentiniais triušiais su labai neaiškiomis pasekmėmis jų sveikatai. Bet ar žmonės tikrai patys to nori?!.. Sisteminėje žiniasklaidoje sąmoningai nutylima, jog vykdomas pasaulinis daugybės milijardų vertės biznio planas, eksperimentuojant su žmonėmis, su jų sveikata.

Aš esu tvirtai įsitikinęs, jeigu žmogus – sveikuolis, jam nereikia jokių vakcinų. Bet jeigu žmonėms nerūpi sveika gyvensena išsaugoti sveikatą bei stiprinti natūralų imunitetą, tegul skiepijasi. Mes gi visi esame mirtingi, tiktai vieni gyvena ilgiau, o kiti trumpiau. Kad mūsų ligoti seneliai pagyventų dar vieną savaitę ar kitą, Lietuvos valdžia įvedė šitą siaubingą karantiną su visais tais suvaržymais bei kaukėmis.

Manau, tai tikras absurdas. Kodėl mes uždarome šalį, žlugdome ekonomiką, kultūrą, įkaliname visą visuomenę, užuot paraginę garbaus amžiaus mūsų senolius laikinai gyventi namų režimu ir neiti į viešumą?

Mane viltingai nuteikia ir išties džiugina, kad mūsų visuomenėje daugėja žmonių, kurie supranta natūralaus imuniteto stiprinimo naudą ir tuo rūpinasi. Kita vertus, labai apmaudu, kad valstybės sveikatos institucijos tiesiog praignoravo ir nevykdo LR Seimo rezoliucijos dėl visuomenės imuniteto stiprinimo. Visuomenė netgi neinformuojama apie tai. Oficialiai mūsų valdžia, šiemet paskelbusi jau antrąjį karantiną Lietuvoje, deja, rūpinasi išimtinai koronaviruso plitimo pasekmėmis, o ne priežastimi.

Mes gi dabar matome, jog apie 90 procentų susirgusiųjų yra besimptomiai ligoniai. Ką tai reiškia? Koks gi tu ligonis, jeigu nėra jokių ligos simptomų? Dabar gi tarsi iš „lubų“ skaičius nuleidžia ir prie bendros koronaviruso statistikos prideda tokius besimptomius ligonius – neligonius, dirbtinai palaikant įtampą visuomenėje bei „sėkmingai įsisavinant“ Lietuvos pasiskolintus šešis milijardus eurų.

Buvęs Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro direktoriaus Saulius Čaplinskas yra pasakęs: „Užsikrėsti, palietus paviršių su koronavirusu, neįmanoma. Lauke juo taip pat neįmanoma užsikrėsti“. O mes sėkmingai pardavinėjame dezinfektantus, kaukes. Mano nuomone, pastaruoju metu pasireiškia tai, ko ankstesnių virusinių infekcijų metu pavykdavo išvengti, t. y. vykdomas pasaulinis vaistų gamintojų biznio projektas, nesibodint eksperimentuoti su žmonių sveikata.

Post Scriptum

Niekam ne paslaptis, jog kadenciją baigianti Sauliaus Skvernelio Vyriausybė pritarė Sveikatos apsaugos ministerijos siūlymui įsigyti 1,24 mln. vakcinos nuo koronaviruso dozių iš jas kuriančių farmacijos kompanijų „BioNTech“ ir „Pfizer“. Su minėtomis bendrovėmis Europos Komisija neseniai sudarė išankstinę sutartį, tačiau tam atskirai dar turi pritarti Europos Sąjungos šalys.

EK su „BioNTech“ ir „Pfizer“ sutarė dėl 200 mln. vakcinos nuo koronaviruso dozių įsigijimo. Taip pat sutarta dėl dar 100 mln. dozių rezervavimo. Lietuva siekia įsigyti 70 proc. šalies gyventojų paskiepyti reikalingą vakcinų kiekį. Atsižvelgiant į medikų rekomendacijas, neva toks vakcinų kiekis reikalingas kolektyviniam imunitetui susiformuoti. Lietuva yra apsisprendusi dėl vakcinų įsigijimo ir iš farmacijos kompanijų „Astra Zeneca“ ir „Janssen Pharmaceutica NV“ įsigijimo. LR Vyriausybė pritarė vakcinos nuo koronaviruso iš „Sanofi Pasteur & GSK“ įsigijimui.

Parengė Juozas IVANAUSKAS

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 361

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Vardas tiesiog šiuo atveju nesvarbu :)    -  2020-11-26, 12:20

    Kur buvo kepenius kai prasidėjo visas sitas isterinis jovalas del viruso? Dabar galima sakyti kaip viskas blogai padaryta nes jau padaryta… Ir kepenu paštetas dabar gudrus sakyti kaip viskas blogai. Ka jis padarė kad taip nebūtų? Ka bl?

    Atsakyti į šį komentarą
    • a    -  2020-12-02, 18:52

      Konkreciai, ka tu padarei pats???? Nuo kada cia toks ismintingas tapai? Paprastai, tie, kurie kaltina kitus, patys nieko nedaro.

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...

Specialiai pasitikrinau - tik vakar paskelbta info apie Pugačiovą, neknisk proto troli. Ir dar net...