infa.lt

Jolanta Blažytė. Tai kurie koronos ekspertai tikri?

12 rugpjūčio
09:30 2020
Jolanta Blažytė

Facebook nuotr.

Šį rudenį į LR Seimą rinksime partijas, kurioms patikėsime šalies valdymą.

Bet yra vienas „bet“. Šiuo metu pagrindiniai šalies valdymo prioritetai yra ne kokių nors Mastrichto kriterijų vykdymas, bet kaukių dėvėjimas, turėklų dezinfekavimas, čiaudėjimo instrukcijų platinimas ir visi kiti su korona susiję reikalai.

Todėl akivaizdu, kad pirmiausia turime rinkti ne partijas ir politikus, kuriems patikėtume šalies valdymą, bet koronos ekspertus, kuriems patikėtume svarbiausią šio amžiaus misiją – koronos suvaldymą. Tačiau ekspertų būna įvairių – nuo pačių kairiausių iki pačių dešiniausių.

Kad būtų paprasčiau rinktis, visus korona ekspertus suskirsčiau į kelis rinkiminius sąrašus:

SĄRAŠAS Nr1. Baubologijos mokslų daktarai ir apokaliptikai profesoriai.

Į šį sąrašą įtraukti ekspertai, kurie šiuo metu maudosi šlovės spinduliuose ir varžosi vienas su kitu, katras baisiau nupieš koronos viruso apokaliptinius scenarijus.

Štai pavyzdžiui, profesorius D. Matutis teigia, kad „jei neblokuotume viruso, mirtų apie 3 proc, t.y. 90 000 Lietuvos žmonių. (Priminsiu, kad Švedijoje be jokių blokavimų mirė 0,057 proc žmonių, o šiuo metu mirtingumas čia sumažėjo iki pavienių atvejų).

Tas pats profesorius taip pat išreiškė susižavėjimą Kinijoje neva taikytais griežtais viruso valdymo metodais: „atėjo iš nugaros užmovė pagaliu maišą ant galvos ir viskas“

Tuo tarpu ant koronos žirgo į LR Seimą jojantis profesorius S. Čaplinskas tvirtina, kad „vaikai gali būti pagrindiniai koronaviruso pandemijos varikliai (ach, atradom kaltus)“. Jam antrina ir kita profesorė, teigdama, kad visi turime elgtis taip, tarsi ta korona sirgtume ir patys ir mus supantys aplinkiniai.

Šiai grupei priklauso ir ekspertai, kurie viešai ir nekliudomai dėsto „faktus“ apie koronos viruso padarinius žmonėms: negrįžtamai pažeistus plaučius ar net galvos smegenis.

Skaitydama šių baubologų įžvalgas supratau, kad visi padorūs piliečiai šiuo metu turėtų vaikščioti kone su apsauginiais skafandrais, o artėdami link „koronos varikliais“ vadinamų vaikų dar apsibarstyti ir dusto milteliais. O kokie nors „rudamarškinių“ padaliniai visiems, vengiantiems dėvėti kaukes, privalėtų tiesiog pagaliu užmauti maišus ant galvos.

Būtent šiai grupei ekspertų ir reiktų padėkoti už tai, kad koronavirusiados metu pasaulyje psichinių susirgimų (depresijų ir baimių sutrikimų) įvairių šaltinių duomenimis padidėjo nuo 30 procentų iki 3 kartų. Ir tikrai: ar jautresnės psichikos žmogus gali atlaikyti tokią ant jo galvos pilamą laviną informacijos apie tai, kad reikia bijoti ir viruso, ir savo vaikų, ir aplinkinių, ir paties savęs, ir pagaliu ant galvos maunamų maišų.

Beje, šie ekspertai yra pats vertingiausias (nors ir neapskaitytas oficialiuose balansuose) farmacinių kompanijų kilnojamas-nekilnojamas turtas, padedantis farmacininkams plėsti ne tik vakcinų, bet ir antidepresantų bei visokių diazepamų rinką.

SĄRAŠAS Nr2. Mutuojantys ekspertai.

Tai ekspertai, kurių nuomonė mutuoja greičiau už patį korona virusą.
Pavyzdžiui, prieš keletą mėnesių šie ekspertai mojavo moksliniais įrodymais apie tai, kad kaukės visiškai neapsaugo nuo užsikrėtimo virusu. Dabar jie mojuoja taip pat moksliniais įrodymais, tvirtinančiais, kad kaukės net 90 proc sumažina užsikrėtimo galimybę.

Į šį sąrašą įtrauktinas ir prof. Kasiulevičius, kuris dar kovo 20d tvirtino, kad „….oro temperatūros kilimas neturės tokio teigiamo poveikio, kokio norėtume“, tačiau šiandien teigia priešingai: „…karštas oras ir drėgmė sulėtina viruso plitimą“.

Šie prie visų reikiamų aplinkybių prisitaikantys ekspertai jau tapo internetiniais klounais. Bet nepaisant nieko, jie įrodė, ką ir reikėjo įrodyti: virusas yra labiau ne liga, o politika.

SĄRAŠAS Nr3. Idealistai.

Ši sąrašą sudaro prieš nieką, išskyrus savo sąžinę, nesilankstantys ekspertai – gydytojai.

Vieni jų teigia, kad koronos virusas yra lengvai gydomas vaistais nuo maliarijos, kiti tvirtina, kad virusas mutavo ir peraugo į lengvesnę formą.

Treti pateikia statistiką, kad mirčių skaičius nuo koronos viruso sumažėjo iki minimalaus.

Šiam sąrašui priklauso ir buvęs Europos Tarybos sveikatos komiteto parlamentinės asamblėjos pirmininkas vokiečių gydytojas Wolfgang Wodarg, kuris tvirtina, kad visą šitą koronos cirką sugalvojo farmacininkai.

Jam antrina net aukštas Vatikano pareigūnas buvęs JAV Nuncijus Apaštalas Carlo Maria Vigano, kuris laiške JAV Prezidentui rašo, jog visą šitą pandemiją sugalvojo kažkoks „dypsteitas“, atliekantis socialinės inžinerijos eksperimentus.

Kadangi šie ekspertai žaidžia pagal savo sąžinę, o ne pagal sistemos primestas taisykles, tai visa jų skleidžiama informacija skaitytojų akis ir klausytojų ausis pasiekia pogrindiniais kanalais, primenančiais Lietuvos knygnešių laikus.

Bet šiais fact chekerių klestėjimo laikais kitaip ir būti negali.

Štai prieš keletą dienų Facebook užblokavo net paties JAV Prezidento D. Trumpo pranešimą, kad vaikai yra beveik atsparūs (almost immune) koronos virusui, todėl neprivalo sėdėti karantine ir gali lankyti mokyklas. (Ach, tas JAV Prezidentas. Visiškai neskaito mūsų eksperto S. Čaplinsko pranešimų ir nežino, kad vaikai yra pagrindiniai pandemijos varikliai. )

SĄRAŠAS Nr4. Intuityvieji ekspertai „iš liaudies“.

Šį sąrašą sudariau visai netikėtai, besivartydama Palangos paplūdimyje. O viskas buvo taip:

„Durnių laivas, durnių laivas“ – piktai dūsavo netoli manęs įsitaisiusios dvi „podružkės“ Irutė ir Verutė. Būtent taip šios damos vertino aukščiau minėtų ekspertų siūlymus įvesti privalomą kaukių dėvėjimą Palangos pliaže.

Kokiais moksliniais tyrimais „podružkės“ rėmėsi, neaišku, mat jų rankose nesimatė jokių empirinių studijų. Atvirkščiai, rankos buvo užimtos visai ne mokslinių straipsnių vartymu.

Verutė jose laikė storą piniginę, kadangi ruošėsi keliauti link bobturgio, kad nusipirktų kažką tokio „labiau formuojančio ir su trumpesnėmis kvarbatkomis“. Tuo tarpu Irutė vienoje rankoje laikė pienišką dešrelę, kitoje – sultingą pomidorą ir mįslingai žvelgė į tolį.

Supratau, kad „podružkės“ tokį ekspertų siūlymą vertino besiremdamos tiesiog savo moteriška intuicija ir gyvenimiška patirtimi.

SĄRAŠAS Nr.5. Vaivos sąrašas.

Šio sąrašo lyderė – būrėja Vaiva, kuri teigia, kad antroji viruso banga tikrai bus, bet ji bus dirbtinė ir pritempta prie užsienio reikalaujamos statistikos.

Taigi, pristačiau net penkis korona ekspertų sąrašus ir jų programas. Belieka pasirinkti tuos, kurie tikri. 🙂

P.S. Baubologų politinė reklama. Apmokėjimo laukiu.

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 753

Žymos:

Atsiliepimų 6

  1. Myndė    -  2020-08-12, 09:47

    Sąrašas Nr.6. Jolantos. Tik jolantos, išrinktos į Seimą, nugalės blogį pasaulyje apskritai ir koronas, skurdą, nelygybę etc. konkrečiai – nes viską geriau už kitus supranta ir šmaikščiai parašo. Balsuokite už numerį 6.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Romas    -  2020-08-12, 10:11

    Eilinis puikus Jolantos suvis i desimtuka.Rekomenduoju kiekvienam atidziai perskaityti.Liuks!!!

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Jone    -  2020-08-12, 22:46

    Idomu kiek darbo partijos sarasuose yra tu mediku „idealistu”. Ponia Jolanta sake isstojo is partijos, lyg tai ir issiskyre(???) su partijos lyderiu, o stai aktyviai dalyvauja rinkimineje kampanijoje. Suniekino ir issitycijos is mediku bei mokslininku, o pati eme ir viska paaiskino, o ka kalbes po menesio kito (?), kai situacija pasikeis ir paaiskes, kad situacija vertintina kardinaliai priesingai.

    Atsakyti į šį komentarą
    • Toras    -  2020-08-14, 08:24

      Jums reikėtų išmokti ne tik slebizavoti ir rinkti tekstą.Bet ir pradėti naudotis smegenimis,logika ir analitika.ps. nemaišyti su analiniu.Tie „mokslininkai” ir „medikai” iš savęs tyčiojasi jau pusmetis.Tik tokios kaip tamsta to nesupranta,nes avims reikia šieno ir buizos,kadangi jus maitina jau pusmetį pripratote.Skanaus.p.s. paskutiniai „mokslininkų” duomenys tiesiog reikalauja miegoti su kaukėmis.Sekite spaudą.;)

      Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
    Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

Techniškai valdydami informacinę erdvę Vakarai vis tik praranda ideologinę įtaką – kodėl?

0 atsiliepimų Skaityti visą įrašą
    „Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

„Karas” tarp Izraelio ir Irano užsibaigė „netikėtai”, kaip ir prasidėjęs

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

Gintaras Furmanavičius. Žirgų ar prezidentinių rinkimų lenktynės?

1 atsiliepimas Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Kūrėjai

Jolanta Blažytė. Kūrėjai

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

Gintaras Furmanavičius. Nuo nieko nepriklausomi Lietuvos biudžeto „vartotojai”

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

Linas Karpavičius. Apie gamtos pabudimo ir metų užbaigtuvių šventes

atsiliepimų 2 Skaityti visą įrašą
    „Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

„Areštuokite mane”: Džoana Rouling metė iššūkį policijai dėl naujojo neapykantos nusikaltimų įstatymo

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

Gintaras Furmanavičius. Stambulo konvencija ir nuomonės formuotojai

atsiliepimų 3 Skaityti visą įrašą
    Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

Valdas Vižinis. Kai bandai apmąstyti išties svarbius dalykus

atsiliepimų 4 Skaityti visą įrašą
    Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

Herkus Baranauskas-Deltuvis. Mokiniai

atsiliepimų 6 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

Jolanta Blažytė. Skylė juoda, cirkai – margi

atsiliepimų 13 Skaityti visą įrašą
    Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

Jolanta Blažytė. Velykos artėja. O išsilaisvinimas?

atsiliepimų 5 Skaityti visą įrašą
    Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

Gintaras Furmanavičius. Kiek ilgai mes liksime pasyviais šio ketvirtus metus vykstančio cirko stebėtojais?

atsiliepimų 7 Skaityti visą įrašą

„JAV skyrė lėšas Ukrainai jos oro erdvei apsaugoti, tačiau dėl nepatvirtinto finansavimo to daryti kol...

Gal laikas Teslai dyzelius pradėt gamint? :D...

Šitaip parduoti sali reikia labai nekesti jos....

Kiek žmonių Suprato afiora su Skiepais?...

Irano ambasados sugriovimas Izraelio raketomis ir iraniečių žūtis nebuvo spektaklis....

realiai prasidės epochinis lūžis ekonomokoje, finansuose, politikoje..,ir ne tik JAV, todėl globalistai ir niekina, ir...

Nera ko girtis,turejote visas galimybe atsikratyti brudumbet jus beveik vienodi su ta visa sutve,pridirbote daug...