infa.lt

Neištvėrė: Elžbietos II anūkė „paslapčia” atšoko vestuves pandemijos metu

18 liepos
09:41 2020

Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II anūkė princesė Beatričė „paslapčia“ ištekėjo už italų programuotojo Edoardo Mapelli Mozzi. Apie tai praneša „Daily Mail“.

Leidinyje pažymima, jog 31-erių princesės vestuvės turėjo įvykti gegužės 29 dieną Londono Šv. Džeimso rūmų karališkojoje koplyčioje, kur buvo pakviesta 150 žmonių, o Bekingemo rūmų sode buvo suplanuotas prabangus priėmimas.

Tačiau dėl koronaviruso pandemijos iškilmės buvo atidėtas neribotam laikui.Jaunieji nenorėjo laukti ir vakar Vindzoro pilyje įvyko uždara ceremonija.„Pora apsikeitė įžadais Visų Šventųjų karališkojoje koplyčioje, princo Andrew ir Saros namuose Karališkojoje ložėje“, – rašo leidinys.

Vestuvėse dalyvavo apie 20 žmonių, tarp jų princesės tėvai, Jorko hercogas Andrew ir Jorko hercogienė Sara, taip pat Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II ir Edinburgo hercogas Philipas, kurie yra Beatričės seneliai.

Beatrice ir Edoardo susižadėjo Italijoje praėjusiais metais. Italijos ir Didžiosios Britanijos pilietybę turintis Mozzi turi sūnų iš ankstesnių santykių. Programuotojas yra Nikki Sheil ir grafo Earlo Alessandro Mapelli Mozzi, kuris varžėsi už Didžiąją Britaniją kalnų slidinėjimo 1972 m. Žiemos olimpinėse žaidynėse Saporo mieste, sūnus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 124

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Jaunoji    -  2020-09-27, 16:16

    Nėra čia ko be reikalo atidėliot 🙂

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...