infa.lt

Apie COVID-19

02 balandžio
09:00 2020

REUTERS

Covid-19 virusui nustatyti visame pasaulyje naudojamas PCR (lietuviškai-PGR) testas. Tai polimerazės grandininė reakcija. Štai ką apie tuos testus turi pasakyti JAV ligų kontrolės centras CDC. „Teigiami testo rezultatai nurodo aktyvų 2019-nCOV virusą, tačiau neatmeta bakterinio užkrato ar koinfekcijos su kitais virusais.

Nustatytas sukėlėjas (koronavirusas) nebūtinai bus neabejotina ligos priežastis. Laboratorijos JAV bei jos teritorijose privalo pranešti apie visus teigiamus atvejus atsakingoms visuomenės sveikatos įstaigoms.” https://www.fda.gov/media/134922/download Informacija pačiame pirmame duotos nuorodos skyriuje-„Intended use” antrame paragrafe.

Taigi nustatytas sukėlėjas (koronavirusas) nebūtinai bus neabejotina ligos priežastis. Na va, pribridom. O tai kas tada bus ligos priežastis? Ogi kas tik nori-bakterinis užkratas, kiti virusai arba dar bala žino kas, žodžiu, bet koks teršalas kuris galėtų įsimaišyti atliekant testą.

Tuo CDC pripažįsta, kad testas gali būti klaidingas, tai yra parodyti, kad pacientas užsikrėtė Covid-19 kai iš tikrųjų taip nėra. Vienok, CDC laboratorijų reikalauja pranešti apie visus teigiamus testus visuomenės sveikatos įstaigoms. Ir ką gi darys tos įstaigos su gautais rezultatais? Užskaitys? Turint minty, jog JAV šiuo metu skaičiuojama daugiausiai užsikrėtusiųjų visame pasaulyje, panašu, kad taip ir yra.

Toliau dar įdomiau. CDC tiesiai šviesiai sako-jeigu testas parodo teigiamą rezultatą (covid-19) tai dar visiškai nereiškia, kad jis sukelia ligą. Vadinasi, geriausiu atveju ką šis testas gali parodyti tai tik tą, jog virusas yra paciento kūne, tačiau testas jokiu būdu nėra pajėgus nustatyti kiek to viruso aktyviai dauginasi paciento kūne.

Kodėl tai yra svarbu? Mažų mažiausiai todėl, kad norint tvirtinti, jog šis virusas sukelia žmogui ligą reikia būti tikram, kad tas virusas dauginasi žmogaus kūne milijonų milijonais, o PCR testas šito nustatyti nepajėgus jau nekalbant apie tai, kad jis tą galėtų padaryti tiksliai.

Kodėl visame pasaulyje naudojamas PCR testas Covid-19 nustatymui? Pradėkim nuo pradžių. Kinijoje, Wuhan mieste (ten kur prasidėjo epidemija) yra didžiausia Kinijoje 4 biosaugumo lygio biolaboratorija. Ten dirba daugybė virusologų. Jie atliko testus su keletu (mažiau nei 50, manoma tik su septyniais) žmonių, kreipė dėmesį į tai kokie virusai pas juos yra ir ištyrė jų RNA laboratorijoje bei surado naują koronaviruso atmainą vėliau pavadintą Covid-19. Tai pritraukė jų dėmesį. Kai virusologai atranda kažką panašaus jie įveda atrastą informaciją į pasaulinę duomenų bazę.

Ši duomenų bazė prieinama mokslininkams visame pasaulyje. Berlyne taip pat. Berlyne mokslininkai patikrino ir palygino naują atmainą bei pabandė sukurti testą naujai koronaviruso atmainai. Tada ponas Drosten PSO (pasaulio sveikatos organizacija) pateikė protokolą ir testas buvo priimtas labai greitai. Įprastai, testas laikomas medicinos produktu ir jis privalo būti patvirtintas-pripažintas galiojančiu. Tai reiškia, jis turi būti visapusiškai bei itin tiksliai patikrintas. To nebuvo padaryta.

Panika paėmė viršų tik todėl, kad nebuvo jokių patvirtintų testų Covid-19 nustatyti, būtent todėl buvo nuspręsta naudoti šį testą visame pasaulyje. Mes jau žinome, kad tas testas neturi jokio tikslumo ir kas ypač svarbu, jis jokiu būdu negali parodyti ar ta koronaviruso atmaina yra bent kiek pavojinga, na bent jau ar ji labiau pavojinga nei kiti koronavirusai. Tam būtų reikalingi epidemiologiniai duomenys paremti tyrimais, begalė lyginimų su praėjusių metų duomenimis ir taip toliau.

Gydytojai, imunologai, virusologai, epidemiologai jau atvirai kalba apie tai, kad tiesiog nėra patikimų testų. Jie atvirai sako, jog priemonės kurių buvo imtasi sustabdyti, taip vadinamą, pandemiją yra visiškai nereikalingos ir netgi itin žalingos. Jos paremtos tik baime ir panika.

Patikimas būdas nustatyti Covid-19-laboratoriškai izoliuoti (išgryninti) koronaviruso daleles be priemaišų ir be dalelių kurios atrodo kaip virusai vis tik tokiomis nėra. PCR testai tam netinka, o antikūnų testai dar blogiau nes jie iš viso negali nustatyti viruso kaip tokio.

Atliekant PCR testą paimamas mėginys iš žmogaus ląstelių ir stipriai didinama DNR ieškant virusinės sekos, tai yra to kas nėra žmogaus DNR ir ta seka, atseit, atitiktų ieškomo viruso genomą-Covid-19. Taigi iš žmogaus paimama mažytė dalis DNR ir proporcingai didinama tol kol gali būti tiriama. Akivaizdu, kad bet kada šiame mėginyje bet koks teršalas taip pat bus padidintas, kas neišvengiamai ves prie klaidingos išvados.

Ir tai tik ieškant dalinės virusinės sekos, o ne viso genomo! Testai kuriuos naudoja ligoninės geriausiu atveju gali pasakyti, kad mes savo ląstelėse turime kažkokį virusinį DNR, ką daugelis mūsų šiaip ar taip dažniausiai turi. Testai galbūt gali nurodyti virusinę seką giminingą specifinei virusų rūšiai, sakysim, didžiulei koronavirusų šeimai. Tačiau tik tiek. Visiška nesąmonė, jog šie testai gali išskirti specifinį virusą kaip Covid-19.

Geriausias būdas tiems kurie nori sukelti niekuo nepagrįstą paniką bei melu grįstą pandemiją ir karantiną-pasinaudoti koronavirusu. Koronavirusai nepaprastai dažnai pasitaikantys ir jų yra begalė. Labai dideliam procentui žmonių kurie serga gripu, pneumonija ar plaučių ligomis gali būti nustatytas teigiamas koronaviruso testas netgi tuo atveju jeigu jis būtų atliktas teisingai, tiesiog todėl, kad koronavirusai itin paplitę.

Jokia paslaptis, kad pasaulyje ligoninėse bet kuriuo metu yra šimtai tūkstančių žmonių besigydančių gripą ar pneumoniją. Tiek to, aš jau neberašysiu ką iš to galima prikurti. Patys galite suprasti kaip pasinaudojant šia situacija galima brėžti mirtingumo kreivę nuo, taip vadinamo, Covid-19.

Man kadaise aišku, kad mirtingumo statistika nuo Covid-19 šakėmis ant vandens rašyta, nes juk ne statistika kalba pati už save, tačiau statistika kalba už tuos kas ją sudarinėja. Išvada: negalima patvirtinti kažko neturint patikimų testų. O jeigu negalima patvirtinti-visas šis namų areštas ir vaikščiojimas su antsnukiais bei guminių pirštinaičių dėvėjimas yra ne kas kita, o š*** garas.

Tai iš kur vėjas pučia? Vyriausybės paskelbė karantiną ir uždarė namų arešte mažiausiai 3 milijardus planetos gyventojų. Na jau. Kuo remiantis? Juk vyriausybėse labai mažai medikų, o virusologų ir visai beveik nėra. Vyriausybėms turėjo kažkas patarti. Ir patarė. Beje vyriausybės to net neslepia, maža to, atvirai kiekviena proga sako, jog remiasi ekspertų patarimais. Tie ekspertai-vyriausybių patarėjai pataria kaip elgtis epidemijos metu. Jie yra patarėjai medicinos klausimais ir turėtų žinoti ką kalba. Nejaugi? O kam kilo klausimas kas jie tokie?

Iš kur? Iš kur jie gauna informaciją ir kam jie, iš tikrųjų, dirba? Užtenka paskaityti, tarkim, delfi (aš po daugelio metų atsidariau tą srutų duobę nes juk reikėjo susipažinti su oficialia ir „neklystančiąja” nuomone) ir skaitai apie užsikrėtimo prognozes, mirčių prognozes, ekspertų nuomones, medicinos patarėjų patarimus etc. etc. O kuo jie grindžia savo prognozes, nuomones ir patarimus? Na, ką jie kalba Lietuvoje jūs ir patys puikiai žinot, o aš pažvelgsiu plačiau.

Sakysim Anglijoj jie sako, jog karantinas (ten net ne karantinas, o visiškas šalies užrakinimas) gali tęstis neribotą laiką kol… na spėkit iš trijų kartų… kol bus sukurti skiepai nuo nebūto viruso. Neribotą laiką? Ar ne per daug drąsiai? Mes jau ir taip subines ingaubę sėdim namų arešte idant kelnės nebūtų pilnos nes, kad jį bala, kai kur tualetinio popieriaus vis dar trūkumas:) Taip įspėjo mokslininkai patariantys britų vyriausybei.

Ar nors vienas MIP žurnalistas pasidomėjo iš kur visa tai traukiama ir kas tokie tie patarėjai? O tie patarėjai iš „Imperial Colledge”. Kam norisi domėkitės kas juos finansuoja ir su kuo jie susiję. Dabar prieisim prie to kodėl tie patarėjai daro tokias toli siekiančias išvadas bei duoda labai baisiai skambančius patarimus.

Jie sako, kad blogiausia dar ateityje ir remiasi, pamanykit tik, KOMPIUTERINIU MODELIAVIMU!!! O tas modeliavimas atliekamas jų įstaigoje. Jie modeliuoja tikėtiną užsikrėtimų, mirčių bei paplitimo skaičių ir teikia vyriausybėms prognozes!

Lietuviškai-sėja baimę ir paniką. JAV tuo užsiima John Hopkins universitetas, tas pats kuris dalyvavo koronaviruso pandemijos simuliacijoje (Event-201) kartu Bill and Melinda Gates fondu 6 savaites prieš pasirodant Covid-19. Tai kas gi tie žmonės? Alio žurnalistai! Jeigu jūs žurnalistai, o ne mazgotės tai išstenėkit bent keletą klausimų tiems šešėliniams manipuliatoriams.

Tie patarėjai pateikė savo prognozes Didžiosios Britanijos ministrui pirmininkui Borisui Džonsonui, jog tas virusas gali nusinešti 250 000 gyvybių Britanijoje. Iš karto po to buvo įvestas itin griežtas karantinas, vos ne komendanto valanda. Beje, ekspertai minėjo, jog jeigu nebus imtasi priemonių pasaulyje nuo naujojo viruso gali mirti 40 milijonų žmonių. Kur aš tą jau girdėjau? Aa, 2009 metais, tada kai mus gąsdino kiaulių gripu, po to dar tada kai gąsdino SARS, MERS, Zika virusu, Ebola. Kiek numirė?

Dar vienas įdomus faktas. JK vyriausybė šių metų kovo 21 dieną! (atkreipkit dėmesį į datą) Covid-19 išbraukė iš infekcinių ligų, turinčių sunkias pasekmes, sąrašo! Jie tą padarė remdamiesi duomenimis iš Kinijos, surinkę ir išanalizavę informaciją apie Covid-19. Informaciją analizavo gydytojai virusologai, imunologai, pulmonologai bei kiti.

Kovo 21 dieną, tada kai daug kur Europoje ir pasaulyje jau buvo paskelbtas karantinas! Tas buvo paskelbta oficialiame JK vyriausybės interneto puslapyje skirtame visuomenės supažindinimui su informacija apie Covid-19. Tai ką sako JK vyriausybės nutarimas? Nuo kovo 19 dienos Covid-19 daugiau nebelaikomas infekcine liga turinčia sunkių pasekmių.

Jeigu tai yra liga neturinti sunkių pasekmių nėra jokio pagrindo ne tik skelbti karantiną, tačiau nėra pagrindo jokiam nerimui. Ir kas gi atsitiko JK jau po poros dienų? Vyriausybė paskelbė apie visišką šalies užrakinimą ir uždarė žmones namų arešte. Pasukit makaušes na kas galėjo ten pasikeisti per porą dienų? Ekspertai kompiuteriu pamodeliavo situaciją. O dabar jau Covid-19 vėl!! priskirtas prie infekcinių ligų turinčių sunkias pasekmes. Žavu. Dar keletas sakinių apie tuos ekspertus.

Ogi jie susiję su PSO (pasaulio sveikatos organizacija). PSO remiasi jų informacija, jie remiasi PSO ekspertais, iš esmės, jie atkartoja vieni kitus. Ir tas atkartojimas atsitinka kiekvieną kartą kai tik mes išgirstame apie kokį tai naują virusą. Jų nuomonės identiškos skiepų klausimu. Jie yra ne kas kita kaip tos pačios rankos pirštai. Čia nuoroda apie tai kas finansuoja PSO: https://www.dr-rath-foundation.org/2019/01/world-health-organization-gates-foundation-now-second-largest-funder-after-u-s-government/
Oi oi, kiek ten farmacijos kompanijų, korporacijų, pažįstamas filantropas:))

Grįžkime prie testų. Taigi toks ponas Drosten iš Berlyno „Charite” klinikos per keletą dienų sukūrė testavimo būdą nustatyti Covid-19. Tada jis pateikė protokolą PSO ir testas buvo priimtas labai greitai. Be jokio visapusiško ištyrimo ir patvirtinimo. Įdomus faktas, kad Nobelio premijos laureatas Kary Mullis, originalaus RT-PCR testo atradėjas buvo pasibaisėjęs tais kurie naudojo jo testą ŽIV ar Ebolos virusams nustatyti.

Jis sakė, kad tie testai iš prigimties netinka tokiam tikslui. Jau praėjo nemažai laiko kai tas testas taikomas ir sąžiningi gydytojai bei mokslininkai reiškia nepasitikėjimą šiuo testu, tai kurių galų nesiiimama taisyti padėties ar bent jau pradėti aiškintis kaip yra?

Spėju, kad tai ne pagal planą. Juk žmonės tada eis į darbą, paduos vieni kitiems rankas sveikindamiesi, nebijos apsikabinti, pamirš plaučius nuodijančius dezinfekcinius skysčius, (taip taip, juose ne vien alkoholis, veizėkit į sudedamąsias dalis etiketėse) lankys vieni kitus… na ir laikinai nustos pirkti tualetinį popierių:)) nusiims antsnukius ir nebeskųs vieni kitų policijai. Dabar šiek tiek apie „Charite” kliniką Berlyne ir profesorių Drosten.

Profesoriaus Drosten ir jo tyrėjų grupės pasiekimai: Zika viruso testo sukūrimas, MERS (vidurio rytų kvėpavimo takų sindromas) testo sukūrimas, jis taip pat vienas iš tų kurie atrado SARS (ūmus kvėpavimo takų sindromas) 2003 metais, jis taip pat buvo atsakingas už pirmojo SARS testo sukūrimą. Genijus. Šioje vietoje kai kam gali būti juokinga, kitiems baisu, na o tiems kurie iki šiol ramiai snaudė turėtų pradėti vertis akys.

Beje, apie Zika viruso testą. JAV FDA (maisto ir vaistų administracija) interneto puslapyje rašoma, kad Zika teigiami testai gali būti klaidingi. Opa, ir vėl. Aš jau net nekalbu apie tai kokiais būdais buvo nustatinėjamas kiaulių gripo virusas 2009 metais. Kas domėjosi puikiai žino kokia tai buvo afera.

Tas pats JAV CDC dabar jau negali net patvirtinti, kad toks kiaulių gripo virusas iš viso kada nors egzistavo. Aš net neabejoju, kad jeigu galima sukurti testą kuris neveikia tai galima sukurti ir pandemiją iš nieko. Beje, mes buvome įspėti. Buvo toks filmas „Contagion”, lietuviškai-„Užkratas” sukurtas 2011 metais. Filmas apie koronaviruso pandemiją. To filmo konsultantas tokis veikėjas ponas Lipkin. Jis dabar sakosi taip pat sukūręs testą Covid-19 nustatymui :)) Žavu.

Įsivaizduokit, kad nesant jokio pavojaus, normaliomis sąlygomis beveik visų šalių vyriausybės įveda nepaprastąją padėtį. Ar žmonės tam pritartų be klausimų? Ko gero ne. O kai vyriausybės apsimeta gelbėtojomis ir gynėjomis kaip šiuo atveju? Primenu, kad tai yra lengviausias būdas tironams suvaržyti ar visiškai atimti žmonių teises ir laisves.

Tą padaryti visiškai lengva kai panikos apimti žmonės patys to reikalauja. Kodėl reikalauja? Todėl, kad atsisako savarankiškai mąstyti, trumpai tariant yra nemokšos. Baimė bujoja ten kur yra nežinia, mąstančių ir žinančių niekas negąsdina. Mums sako, jog nėra kito pasirinkimo. Baimė niekada neturi pasirinkimo, išmintis visada turi pasirinkimą.

Vyriausybių veiksmų pasėkoje daugelis žmonių sukuriančių bent kokią nors vertę priversti nedirbti, o tie balvonai, atseit, dirba mumis rūpinasi visiškai jokios vertės nesukurdami, vien tik nuostolius. O dauguma žmonių kažkodėl šaukia-GELBĖKIT!!! Juk tas „GELBĖKIT” yra kaip tik tai ką tironai labiausiai nori išgirsti. Ir gelbėja. Dauguma pasaulio žmonių namų arešte.

Mūsų teisės ir laisvės? O ar tokių liko dar nors kiek? Kokios vyriausybių veiksmų pasekmės? Žlugę smulkūs ir vidutiniai verslai, istorijoje nematytas bedarbių skaičius, baisus įsiskolinimas, valiutų nuvertėjimas, skurdas, daugybės žmonių visiška priklausomybė nuo valdžios malonės ir tai dar ne viskas.

Liksime priklausomi nuo korporacijų nes dabar tik jos vienos klesti. Dirbsime nuotoliniu būdu, tam skubos tvarka diegiamas 5G ryšys. O dar mus ruošiasi skiepyti. Danijoj jau net įstatymas priimtas sakantis, jog kai tik bus sukurti skiepai nuo Covid-19 jie bus privalomi kiekvienam Danijos piliečiui. Tuo įstatymu galėtų didžiuotis koks Stalinas ar Hitleris. Skaitykit ir skaitydami permanykit: https://www.thelocal.dk/20200313/denmark-passes-far-reaching-emergency-coronavirus-law

Turint minty kas čia parašyta ir kas buvo rašoma apie tironus bei jų masių valdymo būdus ar kam dar gali kilti abejonių, kad saujelė psichopatų negali valdyti visos žmonijos? Gali. Ir valdo. O vyriausybės, policija, kariuomenės, biurokratai ir kitas prievartos aparatas tame valdyme vaidina tikrai ne esminį vaidmenį, jų vaidmuo gana menkas. Valdymo pagrindas psichologija.

Kažkas valdo žinias, o kažkam jos neprieinamos. Tuo būdu valdomas žmonių suvokimas. Kas formuoja suvokimą? Tėvai, mokykla, religijos, ekspertai, masinės informacijos priemonės. Dabar pamąstykit kam visa tai priklauso išskyrus jūsų tėvus? Štai ir paaiškės iš kur jūsų suvokimas.

Netgi lietuviškoje alternatyvioje žiniasklaidoje teko skaityti straipsnių bandančių teisinti ir ginti dabartinę vyriausybę, Verygą bei jų veiksmus. Atseit bus blogiau jeigu pakeisime juos kitais. Bus, tikrai bus. Tačiau tai nieko nekeičia iš esmės. Tiek tie tiek anie tiek bet kurie kiti yra psichopatai arba sociopatai, o jeigu jų tarpe ir pasitaiko vienas kitas tokiu nesantis tie neįsižeis nes jie ir patys puikiai žino kas anie yra.

Pabaigai parašysiu štai ką. Turiu pasiūlymą mus gelbėjantiems, nors aš niekada neprašiau nei būti gelbėjamas, nei apsaugojamas, anei pageidavau, kad manim kas rūpintųsi. Aš sutikčiau, kad kas nors paimtų seilių tepinėlį iš užsikrėtusiojo, jis turėtų ir sirgti Covid-19-labai svarbu!-ir įdėtų man burnon. Tik tas turėtų būti padaryta naudojant švarų, tarkim medvilninį, audinį be jokių priemaišų.

Aš sutikčiau prisiimti visas galimas pasekmes ir niekam nereikščiau pretenzijų. Tik jeigu man kas atsitiktų manęs niekas neturėtų teisės gydyti, aš jau kaip nors susitvarkyčiau pats. Padarykime taip ponai gelbėtojai ir paveizėkim kas bus.

Norėjau paklausti tų kurie skaitė straipsnį „Luji Pasteras prieš Antuaną Bešampą, ir mikrobų, kaip ligų priežasties, teorija”. Ar bent vienas skaitęs tiki, kad gali užsikrėsti kokiu tai virusu :)) O ar tiki tuo tie kurie bent kartą pasninkavo :)) Tiems kurie dar neskaitė, prašom jums lietuviškai: https://infa.lt/15503/luji-pasteras-pries-antuana-besampa-ir-mikrobu-kaip-ligu-priezasties-teorija-1/
https://infa.lt/15526/luji-pasteras-pries-antuana-besampa-ir-mikrobu-kaip-ligu-priezasties-teorija-2/
O apie pasninkavimą ieškokit sarmatas.lt sveikatos skyrelyje.

Straipsniui naudota medžiaga iš:
1.https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/24/heres-what-the-cdc-says-about-the-test-for-the-coronavirus/
2.https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/lab/index.html?CDC_AA_refVal=https%3A%2F%2Fwww.cdc.gov%2Fcoronavirus%2F2019-ncov%2Flab%2Frt-pcr-detection-instructions.html
3.https://www.youtube.com/watch?time_continue=650&v=p_AyuhbnPOI&feature=emb_title

Kas nesuprantate vokiškai įsijunkite angliškus titrus. Beje, profesorius Wolfgang Wodarg tai tas pats žmogus kuris daug ką prablaivė 2009 metais tada kai buvome gąsdinami kiaulių gripu.

Kitos naudingos nuorodos:

1.https://www.youtube.com/watch?v=JBB9bA-gXL4&feature=emb_title

Įsijunkite angliškus titrus
1.https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=LsExPrHCHbw&feature=emb_title

Įsijunkite angliškus titrus
1.https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=A50TGg0FOjc&feature=emb_title

Ar įsivaizduojate pasekmes jeigu vyriausybės įgyvendintų šio psichopato pasiūlymą?

Algirdas (autorius redakcijai žinomas)

Atsakomybės apribojimas:

infa.lt redakcija neprisiima atsakomybės už straipsnyje pateiktas  mintis, nuorodose pateiktos medžiagos patikimumą ir straipsnio autoriaus poziciją. Redakcija nesiūlo ir nerekomenduoja elgtis taip, kaip, kad skelbiasi, jog elgtųsi straipsnio autorius. Visa tai pateikiama susipažinimo tikslais, jog egzistuoja ir kitas požiūris ir vertinimas šios situacijos bei pačios infekcijos atžvilgiu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 3 401

Žymos:

Atsiliepimų 4

  1. Vytautas    -  2020-04-02, 17:56

    Šiandien girdėjau juokelį. Privertė susimąstyti…
    Žmogus iškrito iš 7 aukšto ir mirė. Ekspertai po jo mirties ištyrė, kad mirusysis sirgo korono virusu.Tad oficialiai buvo paskelbta, kad mirties priežastis YRA KORONO VIRUSAS.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. anonominis    -  2020-04-03, 00:49

    Pavarot…

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Aidas    -  2020-04-03, 00:54

    Prisiimsit atsakomybę už tokios dezinformacijos platinimą ir pasekmes?

    Ar čia nepakaltinami kurpia?

    Atsakyti į šį komentarą
  4. Oksana    -  2020-05-19, 15:46

    Nuostabus straipsnis! Beje, manęs irgi nereikia gelbėti nuo dirbtinų vyrusų. Ir, eina, tie velniai, su savo testais ir skiepais. Pas savo motyną į Peklą! Be teisės sugrįžti į Žmonijos pasaulį!

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....

Žygizmundai Ukraina uber alles. Ar ne laikas tamstai Maldeikienei ir dar keletui proto žaibu psichiatrinėje...

psichas jabanas...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...