infa.lt

R. Karbauskis: „Buvau priblokštas sužinojęs, jog neužmirštuolę kaip prekės ženklą užregistavo konservatorė Monika Navickienė”

28 sausio
08:37 2020
Monika Navickienė

Facebook nuotr.

Ramūnas Karbauskis, sužinojęs apie simbolio – TS-LKD ir šiai partijai simpatizuojančių žmonių siejamo su Lietuvos laisvės kovomis – neužmirštuolės, kaip prekės ženklo registraciją, pasidalino savo Facebook paskyroje sekančio turinio žinute:

Saulius Skvernelis pasidalino žinia, jog Valstybinis patentų biuras neregistruoja pavadinimo „Tėvynės labui„, nes šis pavadinimas turi didelę simbolinę vertę.

Sauliaus Skvernelio pranešimas Facebook

S. Skvernelis sako, jog jis ir kreipėsi į patentų biurą turėdamas tikslą, kad visi vienodai suprastų – valstybei svarbūs simboliai negali būti kažkokio asmens ar grupės asmenų nuosavybė. Tai yra mūsų visų.

Toks patentų biuro atsakymas turėtų priversti susimąstyti ir konservatorius, kurie vieną iš simbolių suskubo registruoti kaip prekės ženklą.

Jau kelerius metus stebiu, kaip konservatoriai Sausio 13-ąją, Laisvės gynėjų dieną tautą vilioja neužmirštuolės simboliu.

Man kilo klausimas, kodėl jiems neužtenka Vyčio, Gediminaičių stulpų, Trispalvės, Istorinės vėliavos, kodėl jie bando pasiūlyti naują, su mūsų tautos ir valstybės istorija nieko bendra neturintį simbolį – neužmirštuolę.

Buvau priblokštas sužinojęs, jog neužmirštuolę 2015 metais kaip prekės ženklą užregistravo konservatorė Seimo narė Monika Navickienė ir ši gėlytė bei viskas, kas susiję su ja, kaip simboliu, priklauso M.Navickienei iki 2024 metų.

Nežinau, kodėl konservatoriai neišdrįso tautai pasakyti, jog neužmirštuolė yra jų nuosavybė. Gal bijojo, kad ne visi norės tapatintis, juo labiau nenorės prie simbolio pratinti vaikų, studentų…

Aš sužinojęs, kad neužmirštuolė – prekinis ženklas, jaučiuosi apgautas, nes patentų biuras šiandien aiškiai pasakė, jog didelę simbolinę vertę turintys žymenys negali būti registruojami.

Nežinau, ar tai TS-LKD marketinginis veiksmas bandant šimtus tūkstančių žmonių priversti naudoti su konservatoriais siejamą prekės ženklą, ar apmaudi konservatorės klaida?

Manyčiau, kad M. Navickienė turėtų atsisakyti teisių į neužmirštuolę, nes priešingu atveju, tai dabar atrodo kaip pasinaudojimas visai tautai svarbia data.

Agnės Širinskienės komentaras (Facebook):

Paaiškėjus, kad konservatorė Monika Navickienė sugebėjo privatizuoti neužmirštuolę paversdama ją savo asmeniniu prekės ženklu, pastaroji pradėjo aiškinti, kad neužmirštuolės žiedas neturi sąsajų su partija ir nurodė prekės ženklo naudojimosi teises perleidusi asociacijai „Neužmiršk“.

Žinoma, pamiršo paminėti, kad tas teises perleido pati sau ir kitiems konservatorių partijos nariams. Tikrai jokios neužmirštuolės sąsajos su konservatoriais. Jokios.

Žemiau – asociacijos „Neužmiršk“ steigėjų parašai.

Asociacijos "Neužmiršk" steigėjų parašai

infa.lt: Plačiau apie neužmirštuolės ženklo registraciją ir jos įvertinimą galima paskaityti šiame straipsnyje

S. Skvernelio „Tėvynės labui“ lozungas didina populiarumo apsukas internete

 

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 351

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. Vladas    -  2020-01-28, 09:34

    Neužmirštuolė -yra vienas iš masonų simbolių. Mastykite kur einame ir kas vyksta, ir kas yra tie , kurie šitas neužmirštuoles nešioja. Vytis ir Gedimino stulpai yra mūsų simboliai.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Leninas    -  2020-01-28, 17:06

    Konservatoriu simbolis turetu buti raudoni gvazdikai ir veliava raudona su pjautuvu ir kuju

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....