infa.lt

Rusų įmonė siūlo užšaldyti jūsų smegenis po mirties – virš 70 žmonių sumokėjo už tai 15 tūkst dolerių

17 sausio
21:00 2020
Krioninė vonia

Rusijos įmonė suteikia žmonėms galimybę mirštant padėti smegenis ant ledo – tikintis, kad ateityje jie galės būti sugrąžinti į gyvenimą. Čia artimieji palieka gėles ant išsaugomų mylimo žmogaus palaikų

„Viena Rusijos kompanija suteikia žmonėms galimybę po mirties užšaldyti savo smegenis, tikintis, jog jie galės sugrįžti į gyvenimą ateityje. Iki šiol įšaldymo procedūrą pradėjo daugiau nei 70 žmonių, iš kurių vieni nusprendė išsaugoti visą savo kūną, o kiti tik smegenis Visi jie plaukioja dideliuose rezervuaruose su skystu azotu, kurie yra gofruoto metalo saugykloje Maskvos regione, priklausančiame krionikos įmonei „KrioRus“, – rašo Daily mail..

Bendrovė teigia, kad jų paslauga, kainuojanti 11 000 svarų, suteikia žmonėms, kuriuos paliko jų artimieji, dvasios ramybę ir tikėjimą, kad vėl juos kažkada pamatys. Tuo tarpu Rusijos mokslų akademijos kovos su pseudomokslu komisijos vadovas Jevgenijus Aleksandrovas savo komentare 2015 m. laikraštyje „Izvestia“, kroniką pavadino „išimtinai komercine sumanymu“, neturinčiu jokio mokslinio pagrindo “. „Tai yra fantazija, spekuliuojanti žmonių prisikėlimo iš numirusių viltimis ir svajonėmis apie amžinąjį gyvenimą“, – pridūrė jis.

„KrioRus“ yra pirmoji įmonė už JAV ribų, pasiūliusi šią paslaugą ir prašanti 11 tūkstančių svarų už smegenų užšaldymą ir 28 tūkstančių už viso kūno užšaldymą. „Pacientai“, kaip juos vadina kompanija, yra laikomi –320,8F (–196 ° C) temperatūroje, kad būtų apsaugoti nuo irimo, kai ateityje mokslas pasieks naujų aukštumų, kad galėtų išgydyti visas ligas, kurias jie, galbūt turėjo, įskaitant pačią mirtį, tvirtina „KrioRus“,

Kai mirė Aleksejaus Voronenkovo 70 metų motina, jis sumokėjo įmonei už tai, kad užšaldytų ir išsaugotų jos smegenis. „Aš tai padariau, nes mes buvome labai artimi. Manau, kad tai vienintelė galimybė, kad mes galėtume susitikti ateityje „. – sakė Voronenkovas, kuris pats ketina po mirties priimti šią procedūrą.

„Valerija Udalova, „KrioRu“direktorė, užšaldė savo šunį, kuris mirė 2008 m. – Ji sako, kad tai padeda žmonėms išgyventi praradimus. Anot jos, tikėtina, kad ateityje žmonija sukurs technologiją mirusiems žmonėms atgaivinti, tačiau garantijos, žinoma, nėra. Šimtai potencialių klientų iš beveik 20 šalių, sako „KrioRus“, nusprendė pasinaudoti jos paslaugomis po mirties “, – rašo„ Daily Mail“.

„Voronenkovas deda dideles viltis į ateities mokslą, tikėdamasis ateityje išvysti savo mylimą motiną. Tikiuosi, kad vieną dieną jis pasieks tokį lygį, kad mes galime sukurti dirbtinius kūnus ir organus dirbtiniam kūnui, į kurį galės būti integruotos mano motinos smegenys”. sako jis.

„2017 m. „KrioRus“ paskelbė planuojanti paleisti kūnus, kurie praėjo užšaldymo procesą, pakelti į orbitą, kas kainuotų apie 240 tūkst. svarų. Tai yra galimybė žmonėms, kurie ateityje norėtų daugiau nei tik krioninio užšaldymo, tikintis prisikėlimo ateityje. Tačiau, kol kas dar tas neįvyko. Šiuo metu kūnai yra nedideliame nešildomoje saugykloje ramioje apsnigtame kaime, apsuptame privačių namų, maždaug už 47 mylių į šiaurės rytus nuo Kremliaus “, – reziumuoja leidinys.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 200

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Pinigai    -  2020-01-20, 22:53

    O kas juokingiausia, kad susimokėjo tai visiški besmegeniai 😀

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Klausimas būtų, su kuo derėtis ir dėl ko? Jeigu Jus turite omenyje žmogėdras, tai su...

Laukiu ŠS šulo fantomaso rašinėlio šia tema....

Gal tai karo uz demokratija viena is priežasčių?...

Rusija, net linkėdama blogo Lietuvai (o tai netiesa), neturėtų daryti nieko. Mes patys tarpusavyje gerkles...

Tai mes bet kuriuo atveju ten liksim :) Klausimas tik kokio dydžio šukės bus ir...

Niekas nenori mirti...

Vakarai nurodo Kiniją ir Rusiją kaip savo strateginius priešininkus, tačiau ekonominiai Vakarų rodikliai kur kas...