infa.lt

Kad 300 000 eurų atiteko S. Skvernelio gyvenamai gatvei asfaltuoti – tiesa, o kad tą tikrins Antikorupcijos komisija vietoje – ne

27 lapkričio
11:49 2019
Saulius Skvernelis

ve.lt © Stasio ŽUMBIO nuotr

Visuomenės informavimo priemonėse (LRT radijo žinių laidoje) šiandien buvo paskleista informacija, kad kilus abejonių dėl Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio gyvenamosios gatvės asfaltavimo Seimo Antikorupcijos komisijos nariai lankysis Smiglių kaime.

Seimo Antikorupcijos komisija kol kas nėra priėmusi sprendimo ar įgaliojusi komisijos narius lankytis Smiglių kaime, tad paskleista informacija neatitinka tikrovės.

Šiandien 12 val. kviečiamas komisijos posėdis dėl galimo atskirų komisijos narių savivaldžiavimo ir tikrovės neatitinkančių duomenų skelbimo. Posėdis vyks 110 k. (Seimo I rūmai).

Šiais metais Kelių priežiūros ir plėtros programos finansavimo lėšų rezervo Vilniaus rajono savivaldybei „vietinės reikšmės keliams tiesti, rekonstruoti ir kapitališkai remontuoti, taip pat saugaus eismo priemonėms vietinės reikšmės keliuose diegti gausiai tautinių mažumų gyvenamoje savivaldybėje“ buvo planuojama skirti 392,7 tūkst. eurų.

Spalio 25 d. posėdžiavusi Vilniaus rajono savivaldybės taryba pritarė Vietinės reikšmės kelių ir gatvių tiesimo, taisymo ir priežiūros darbų objektų sąrašui – jame atsirado Upės gatvės atkarpa, einanti per Pasienių ir Smiglių kaimus, o spalio 30 d., Vyriausybės sprendimu perskirsčius lėšas, prie šios sumos pridėta dar 300 tūkst. eurų. Beveik visa ši suma teko vienai – premjero S. Skvernelio gyvenamai gatvei asfaltuoti.

Antikorupcijos komisijos pirmininkas

Ričardas Juška

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 544

Žymos:

Atsiliepimų 2

  1. tai jau    -  2019-11-27, 19:48

    jo varksas premjieras jiuk jis nekaltas kad jam reikiagero kelio o kadesija jau amne jis premjieru nebus,ateitija bus kogero konservas ,ples sali pagal istatima kaip valstiecei dabar

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...