infa.lt

Kalėdiniam šurmuliui artėjant: kokias verslo dovanas pasirinkti?

10 rugsėjo
10:54 2019

Kalėdinės Dovanos nuo LT Dovana.
*
Ar įsivaizduojate Kalėdų laikotarpį be dovanų? Juk baigiantis metams visiems tiesiog įprastas prasidėjęs dovanų ieškojimo maratonas. Surasti tai, kas būtų apgalvota ir naudinga, nėra paprasta net ir artimiems žmonėms, tad ką kalbėti apie kolegas, verslo partnerius, klientus, vadovus ar darbuotojus? Parinkti dovaną – atsakingas sprendimas, prisidedantis prie malonių santykių palaikymo, tad ką pasirinkti, kad suteiktume džiaugsmo?
*
Kam reikalingos kalėdinės verslo dovanos? 
*
Turbūt neretam žmogui gali pasirodyti, kad verslo dovanos yra tik pinigų švaistymas, tačiau mūsų kultūroje tai dažniausiai vertinama palankiai. Tokios dovanos padeda palaikyti gerus santykius, malonią atmosferą darbe bei suteikia galimybę sustiprinti bendradarbiavimo ryšius. Juk parodytas ypatingas dėmesys visuomet maloniai nuteikia. Žinoma, dovanas kolegoms, verslo partneriams, darbuotojams klientams ar viršininkui renkame ne tik per Kalėdas. Populiaru net mažiausiomis smulkmenomis džiuginti kitus asmenis įvairiomis progomis, tačiau kalėdinis laikotarpis tiesiog neatsiejamas nuo dovanų, todėl tai puiki proga suteikti teigiamų emocijų.
*
Dovanų ieškokite atsakingai
*
Kad dovanos nesukeltų nepatogumų ir neužimtų nereikalingos vietos, vertėtų pasvarstyti apie praktiškus pasirinkimus, o tai, be abejonės, reiškia, kad neapčiuopiamos dovanos arba daiktai būtų panaudojami. Pirmiausia, derėtų atsižvelgti į asmenis, kuriems skirsite kalėdinius sveikinimus. Nors paprastai verslo dovanos tinkamos daugeliui, pamėginkite nors mažulėmę atsižvelgti į asmeniškumus, jei tik pažįstate adresatą. Dovanų rinkimas yra atsakingesnis sprendimas nei gali pasirodyti iš pirmojo žvilgsnio. Tarkime, nerūkantis asmuo nenudžiugs gavęs net ir gražiausiomis detalėmis dekoruotą peleninę, todėl reikėtų būti atsargiems. Yra daugybė saugių sprendimų, kurie sukels šypseną ir kalėdinę nuotaiką pavers džiugesne.
*
Geriausios praktiškos dovanos
*
Tiek Kalėdoms, tiek kitoms svarbioms progoms svarbu pasirinkti tai, kas nerinktų dulkių ir būtų tinkamai įvertinta. Darbo kalendoriai Kalėdoms gali būti tiek naudinga, tiek simbolinė dovana pasitinkant kitus naujų idėjų kupinus metus. Tokia dovana bus ypatingai naudinga tiems, kuriems patinka tvarka ir sustyguota dienotvarkė. Be to, nereikia apsiriboti įprastais pasirinkimais. Šių dienų asortimentas tiek fizinėse parduotuvėse, tiek internetu leidžia nudžiuginti kitus originaliomis dovanomis. Visgi, jeigu suvenyriniai ar kanceliariniai sprendimai skamba banaliai ir nuobodžiai, rinkitės skanias, gurmaniškas, saldžias dovanas, kurios yra ypač mėgstamos kalėdiniu laikotarpiu. Išskirtinio dizaino dėžutėje dovanojami kokybiški skanėstai nepaliks abejingų – skanų maistą mėgsta visi!

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 324

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Iki Kalėdų dar...    -  2019-09-10, 11:01

    kaip keturpėsčia iki Kinijos 😀 Reklama su humoro gaidele.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Pamatysime ir juoduku su Rusijos vėliava. Rusai naudos artilerija aviacines bombas FAB 3T ir viršgarsines...

Rrr

Pirmą kartą įspėjimas, o toliau vėl baudos? Juridiniams asmenims - baudos iškart - kodėl? Kuo...

Rrr

Atrodytų mūsų tai neliečia, tai kažkokios virtualios valiutos, pinigų pervedimus vykdančios įmonės, bet iš tiesų...

Dabar į pasaulį žvelgiama per išangę, ne per akį...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....