infa.lt

Naujas (senas) ligų sezonas ir kasmet besikartojančios epideminės naujienos

02 rugsėjo
15:16 2019

Ugnius Kiguolis

Ugnius Kiguolis

Žinomas verslininkas ir visuomenės veikėjas Ugnius Kiguolis savo Facebook paskyroje pasidalino raginimu skiepytis nuo visų ligų, nuo kurių siūlo skiepais apsaugoti valdžia ir mūsų sveikatos sistema. Jis dar kartą primena, jog Ugnius Kiguolis yra už skiepus, už šį didžiausią žmonijos išradimą. Už saugius skiepus. Žemiau pateikiame jo pasidalintą tekstą:

Prasidėjo naujas sezonas, vėl vaikai skuba į mokyklas, ir vėl žiniasklaida skuba pranešti apie galimai beprasidedančius ligų protrūkius.

Džiugu matyti, kad valstybė iš anksto pasirūpino ir užsipirko 13000 vienetų daugiau vakcinos nuo gripo. Atsakingi asmenys ir vėl teisingai atspės būsimą viruso padermę.

Prieš tęsiant postą, tiems tankuose primenu, Kiguolis yra visu 100% už vakcinas, už saugias ir efektyvias vakcinas.

Tad šį nuostabų 2019 rudenį visus savo sekėjus, tėvelius ir jų vaikus primygtinai prašau – pasiskiepykite. Pasiskiepykite ir nuo viruso, jei jūs taip suvokiate apsaugą, ir žiniomis.

Neklausykite tų antivakserių lobistų gaunančių algas už tai, kad diskredituotų vieną svarbiausių žmonijos išradimų ir naudokitės valstybės suteikta proga stiprinti savo sveikatą.

Kaip praneša mylima žiniasklaida, kurios vienas didžiausių reklamos užsakovų yra išskirtinai mūsų sveikata besirūpinanti farmacijos pramonė, šiemet vakcinoms pirkti skirta 900 tūkstančių eurų ir nupirkta keturvalentė vakcina. Praeitais metais Lietuvoje apturėjome skandalą dėl trivalentės. Dabar tikrai bus geresnė.

Jums nereikia žinoti nei gamintojo, nei produkto pavadinimo, nes tai visiškai nesvarbi ir nereikalinga informacija. Prie farmakologinio produkto pridedama vartojimo instrukcija nereikalinga, juk nerašys gi niekas svarbios informacijos tokiomis smulkiomis raidėmis.

CDC praneša, kad visumoje praeitų metų gripo vakcina buvo efektyvi net 29%, bet kartu patikslina, kad nuo kovo efektyvumas nukrito iki 9%. Tai tikrai įspūdingi ir daug sakantys apie efektyvumą skaičiai. Galime pasidžiaugti, kad tai pagerėjęs rodiklis lyginant su 2014-2015 metų sezonu, kada bendras vakcinos efektyvumas buvo 19%.

Juk be abejo žinote, kad mokslininkai kasdien sunkiai dirba ir kasmet sukuria vis geresne gripo vakciną, būtent dėl to jums žiniasklaida ir nerašo tų pavadinimų, nes juk visiškai nesvarbu sudėtis, gamintojas, naujumas, svarbiausia, kad nebūtų iš Rusijos ir kad būtų pavadinta vakcina. Pats žodis automatiškai užtikrina ir saugumą ir efektyvumą.

Taip pat dabar svarbu, kad vakcina būtų keturvalentė (čia dėl to skandalo su trivalente), tad skaitant vieną iš keturvalentės vakcinos vartojimo instrukcijų neminėsiu konkretaus pavadinimo, nes tai nesvarbu ir šiaip ten neįmanoma rasti nieko kažko baisaus ir nesaugaus.

Labai trumpai paminėsiu:

1. 
Paprastai jos negali naudoti tik kažkokie žmonės, kada nors patyrę anafilaksinį šoką dėl kokio nors vakcinos ingrediento. Bet juk nesvarbu tie ingredientai. Juos tikrai mokslininkai ten deda ne be reikalo. Tad ką susileidžiate į kraują jums žinoti nereikia.

2. Dar prie kontraindikacijų prideda kažką apie aspiriną, bet gi jau vaistai patobulėję ir seniausia nėra jokių vaistų turinčių savyje aspirino. Ir šiaip tokių žmonių kaip rašo prie kontraindikacijų yra mažai, tai nėra reikalo į juos apskritai kreipti dėmesį.

3. Klinikiniuose keturvalentės vakcinos tyrimuose po vakcinacijos pastebėtas didesnis hospitalizuojamų vaikų iki 2 metų amžiaus skaičius. Tas pats pastebėta ir tarp jaunesnių nei 5 metų vaikų, kurie sunkiai kvėpuoja, ar turi problemų su astma.

4. Gamintojas informuoja, kad jei jau jums pasireiškė Guillan – Barre sindromas dėl prieš tai buvusios gripo vakcinos, tai dar kartą skiepykitės atsargiai.

5. Gamintojas dar praneša, kad lyginant su placebo grupe (čia ne tas „placebo” naudojamas vaistuose, vakcinų gamintojas visada naudoja geresnį)klinikiniuose tyrimuose paprastos šalutinės reakcijos kaip „bėganti” ar užsikimšusi nosis, daugiau kaip 10% buvo didesnis gripo vakciną gavusioje grupėje.

6. ta „bėganti”/užkimšta nosis buvo tik tarp 32% tirtų žmonių iki 17 metų ir tik 44% tarp vyresnių.

7. 

Gamintojas taip pat praneša, kad atliko studiją ir patvirtino, kad vakcinuoti keturvalente vakcina gali užkrėsti nevakcinuotus, todėl būtina paskiepyti visus, kad tų vargšų neužkrėstų.

8. Gamintojas taip pat praneša, kad tokios retos šalutinės vakcinos reakcijos kaip anafilaksinis šokas, edemos, hypersensityvumas, Guillan Barre, Meningitas, su vakcinomis siejamas encefalitas tikrai nėra dažnesnės nei 1%.

Tad jei perskaitėte iki šios vietos mano įrašą, tikrai patys akivaizdžiai matote, jog keturvalentė vakcina nuo gripo yra tikrai saugi ir efektyvi. Skaičiai kalba patys už save.

Tad mieli mano foloweriai, heiteriai ir kiti mokantys skaityti, bei skaičiuoti, priimkite pamatuotus ir sau tinkamus sprendimus, bei būtinai pasinaudokite valstybės rupesčiu ir išpirkite vakcinas saugančias mūsų sveikatą. Pasidalinkite šia nuostabia žinia ir apsisaugokite, kol dar neatėjo į jūsų kiemą Gripo epidemija.

P.S. Tema žmonėms, suprantantiems, kas yra sarkazmas ir humoras (infa.lt)

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 800

Žymos:

Atsiliepimų 7

  1. vladas    -  2019-09-02, 16:02

    VISI NAUDOJASI TOM PAČIOM FRAZĖM TIE KURIE UŽ SKIEPUS IR TIE KURIE PRIEŠ…(Neklausykite tų antivakserių lobistų gaunančių algas už tai, kad diskredituotų vieną svarbiausių žmonijos išradimų ir naudokitės valstybės suteikta proga stiprinti savo sveikatą.), TOKIE PAT TEIGINIAI IR SKIEPU PRIEŠININKŲ.., SKIRTUMAS PASTARŲJŲ YRA ARGUMENTUOJAMAS TUO, KAD BŪTINA ŽINOTI JŲ TAI YRA SKIEPŲ SUDĖTI..,O VERSLININKAS KIGUOLIS AIŠKINA, KAD VISAI NESVARBI SKIEPŲ SANDARA, TOKIU ATVEJU GALIMA SKIEPAIS PAVERSTI BET KOKI SKYSTĮ, O TAI TIESIOGIAI ITAKOJA ŽMONIŲ SVEIKATOS STOVIUI

    Plačiau:
    https://infa.lt/35958/naujas-senas-ligu-sezonas-ir-kasmet-besikartojancios-epidemines-naujienos/

    Atsakyti į šį komentarą
  2. vladas    -  2019-09-02, 16:04

    VIETOJE NAUDOJASI NETYČIA IVĖLIAU KLAIDA IR GAVOSI NAUGOJASI

    Atsakyti į šį komentarą
  3. nėra saugių skiepų - nei vieno    -  2019-09-02, 21:29

    ir ne dėl skiepų žmonės nustojo sirgti: childhealthsafety.wordpress.com/graphs/

    Atsakyti į šį komentarą
  4. nėra saugių skiepų - nei vieno    -  2019-09-02, 21:30

    ieškokite straipsnio: ‘Vaccines Did Not Save Us – 2 Centuries Of Official Statistics’.

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Rekomendacija:    -  2019-09-21, 09:49

    The High Wire with Del Bigtree <3

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
A5

"Lietuva be miškų, be kelių, be mokyklų, be smulkaus verslo ir be ateities !" su...

Jei tikėti tik tuom ką matei, tai(nerandu žodžių, padėk)...

Gal paspringai bevardindamas kad iki Lietuvos nedasikasei......

Apie totalinę rusofobinę LT šizofreniją: lebionka.blogspot.com/2023/10/valdas-anelauskas-zombiu-lietuva.html...

Mes stojom i nato kad būtume apginti o db jau ir pulti norime)))...

Ginklų pramonė labai pelninga, kas turit pinigų ir galit - investuokit, daug uždirbsite. Tik nereikia...

Fu

Jei prievartauja nes neturi merginos tai sprendžiama labai paprastai, neturės kuo prievartauti tai ir merginu...