infa.lt

Moterims: Epiliacija pasitelkiant siūlą pagreitina, atpigina procesą ir yra mažiau skausminga

20 rugsėjo
09:22 2015

paveikslėlis

Tą reikia pamatyti. Video paaiškinimas, kurį siūlome pažiūrėti, išmokys jus daryti epiliaciją šalinant nereikalingus plaukelius nauju, iki šiol nežinomu būdu. Galbūt patogesniu jums ir kas irgi ne mažiau svarbu – pigesniu.

Pincetas, kuriuo naudotis tenka atsargiai ir kantriai, tinka toli gražu ne visoms. Ir moterys, išbandžiusios siūlą epiliacijai vietoje pinceto teigia, jog tai mažiau skausmingas būdas.

Be to, teigiama, jog epiliacija siūlu pašalinus nereikalingus plaukelius, nebūna negražaus odos suerzinimo ir plaukeliai auga gerokai lėčiau. Šis būdas pakankamai seniai žinomas ir nuo senovės yra naudojamas musulmonių moterų.

Pasiruošimas:

Imamas pakankamai tvirtas siūlas (tik ne šilkinis, nes per slidus), atmatuojamas jums patogus ilgis,  sulenkiamas pusiau, o jo galai surišami kartu, kad gautųsi uždaras lankas. Tą lanką kelis kartus susukame, kad jo vidurys būtų persuktas (žr. video 2:48 min) o į jo galus įkišame savo nykščius, smilius ir didžiuosius abiejų rankų pirštus. Ir pakaitomis, kaip pateikta video juos praskečiame-suspaudžiame, priversdami vidurinę sujungtą lanko dalį suktis, užgriebiant pasitaikančius ten plaukelius.

Šiame reikale svarbiausia – treniruotė. Antakių priežiūra su siūlu užima labai nedaug laiko ir padės tada, kai pinceto nėra po ranka.
Video demonstracija (rusų kalba):

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 389

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. eglė    -  2015-09-21, 18:34

    Manau kad ne tik antakius čia galima pešioti. Kai kurias kitas vietas irgi vertėtų pabandyti pvz kojas. Plonesni gal augtų…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...