infa.lt

Egon von Greyerz: „Tobula audra“ prasidėjo, pasaulis neigia grėsmę, rinkose panika, auksas keliauja į Rytus

23 rugpjūčio
10:59 2015

King World News

Egon von Greyerz

Šiandien žmogus, kuris tapo legendiniu, po to, kai prognozavo „kiekybinio sušvelninimo“ politiką, kitus istorinius žingsnius valiutų rinkose, o taip pat pagrindinius globalius įvykius, konstatavo King World News, kad pasaulis atsisako tikėti tuo, kas jau akivaizdžiai vyksta ir juda link pilno masto panikos globalios ekonomikos ir fondų rinkos kracho pasekoje.

Tobula audra

Egon von Greyerz: „Tobula audra“ šiuo metu jau prasidėjo. Ir šis štormas virs uraganu, gali būti, jau artimiausių dviejų mėnesių eigoje. Tokiu būdu, per artimiausias 60-90 dienų mes pamatysime, jog visos fondų rinkos grius, bent jau mažiausiai, 25 -30 procentų ir, tikėtina, kur kas daugiau. Mes pamatysime aukso kainą po 2000 dolerių ir sidabro po 50 dolerių šio laiko bėgyje.

„Aš pilnai suvokiu, jog tai skamba neįtikėtinai, tačiau viskas, kas dabar vyksta – tai 100 metų besipūtusio kreditų burbulo pabaiga, kuris dabar turi sprogti. Ir aukso kaina bus tiesiog popierinių valiutų vertės smukimo atspindys, joms besiveržiant prie nulinės vertės.

Krizėje, kuri dabar tylia plečiasi, aukso kaina ne tik atspindės stabilią perkamąją galią, bet tuo pačiu ji atspindės ir masinę fizinio aukso paklausą, kaip vienintelės saugios priemonės, išreiškiančios ir apsaugančios turtą.

Egzistuoja eilė faktorių, kurie įtakos aukso kainos artimiausiais mėnesiais kilimo pliūpsnį. Popierinių pinigų ir aktyvų rinkų kolapsas taps pagrindiniu trigeriu augti aukso vertei. Tačiau dilema yra tame, kad fizinio aukso, prieinamo Vakaruose, egzistuoja labai maži kiekiai. Neperstojamas aukso pirkimas į Rytus praktiškai išsėmė Vakarų aukso atsargas.

Šiais metais Kinija, greičiausiai, nupirks 2000 tonų ir dar pusė tiek (1000 tonų) nupirks Indija. Ir tai sumoje 3000 tonų tik šioms dviem šalims. Nors, kaip mes žinome, kasmetiniai aukso kasyklų tiekimo rodikliai viso tėra 2 500 tonų. Aš nemanau, kad Vakarų bankai turi bent pusę nuo tų 23 000 tonų, kurias jie oficialiai skelbia turintys, ir aukso luitų bankuose neabejotinai yra mažiau, nei pažymima inventorizacinėse bankų ataskaitose.

Pasaulyje prasidėjo panika dėl pasaulinės ekonomikos ir fondų rinkų kracho

Ateis rugsėjis – spalis, ir pasaulio ekonomika su fondų rinkomis įeis į suktuką, kils didelė baimė, ir ji prives prie bandymo apsisaugoti save ir apsidrausti perkant fizinį auksą masiniu mastu. Tačiau trumposios aukso pozicijos „fjučersų (ateities sandorių)“ ir tarpbankinėse rinkose pakils, mažiausiai, iki neribotų aukštumų, kas iššauks masinę pirkimų paniką, kad pridengti trumpasias pozicijas. Tai būtent tai, kas gali išprovokuoti naujus istorinius maksimumus aukso ir sidabro atžvilgiu iki 2015-ųjų pabaigos“.

Eric King: „Tai šiandien Dow indeksas smuko 530 punktų. Tai pradėjo pasireikšti tas krachas, kurį jūs prognozavote?”

Egon von Greyerz: „Erikai, tai jau vyksta visur aplink mus, tačiau pasaulis kol kas to nemato. Pasaulinė ekonomika jau pradėjo byrėti. Tik per pirmąsias keturias šios savaitės dienas pasaulio fondų rinkose buvo sunaikinta 2,5 trilijono dolerių kapitalizacijos. Tokiu būdu, pasaulis atsisako matyti tai, kas jau vyksta…“


PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 297

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. lochelis    -  2015-08-23, 15:03

    Žmogelis prisidirbęs realiai. Valdo aukso fondelį Swiss. Biznelis investuojant auksan aiškiai žlugęs visiškai bankrote sėdi. Ir desperatiškai skleidžia niekus apie auksą už 2000. Ieško buratinų toliau…..jei taip būtų nors kiek panašu į tiesą, jis tylėtų. Pirktų auksą toliau dideliais kiekiais, niekam nesakydamas….

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Virginija    -  2015-08-24, 08:43

    Kompanija prekiaujanti investicinio aukso luiteliais sukure unikalia programa, kur galima auksa pirkti uz bonusus. Junkites prie kompanijos klientu gretu.
    Kvietimas registracijai: http://www.435268802.myintergold.com

    Atsakyti į šį komentarą
  3. as    -  2015-08-24, 16:58

    to lochelis… Tu bent stebi kas dabar darosi su indexais? Čiuožia žemyn kaip išprotėję, lygius pramušinėja, o auksas kyla ir jeigu supranti ka tai reiškia dar ir formuoti bando apverstą galva ir pečius, jei suformuos tai ne tik 2000 usd gali būti o žymiai daugiau.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...