infa.lt

G. Landsbergis kviečiasi S. Skvernelį kartu pasipriešinti smurto prieš vaikus įteisinimui ir klijuoja etiketes kitiems Seimo nariams

29 lapkričio
19:24 2018
Gabrielius Landsbergis ir Saulius Skvernelis

infa.lt montažas

Seimo Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos seniūnas Gabrielius Lansbergis kreipiasi į Ministrą Pirmininką Saulių Skvernelį ir kviečia premjerą ieškoti įtampas visuomenėje keliančių problemų sprendimo. Vyriausybės vadovo konservatoriai laukia artimiausiame frakcijos posėdyje antradienį, gruodžio 4 d.

„Negalėdami toliau ramiai stebėti kasdien vis augančios įtampos įvairiose viešojo sektoriaus srityse ir didėjančio susipriešinimo visuomenėje, kviečiame S. Skvernelį konstruktyviam ir geranoriškam pasitarimui, kaip galėtume kartu pasipriešinti smurto prieš vaikus įteisinimui, užtikrinti sklandų vaiko teisių apsaugos reformos įgyvendinimą bei dalykiškai atsižvelgti į streikuojančių mokytojų keliamus reikalavimus“, – teigė G. Landsbergis.

Pirmiausia, anot TS-LKD lyderio, nemaža dalis Lietuvos visuomenės ir ypač šeimos, auginančios vaikus, buvo pradėtos bauginti įvairaus plauko populistų ir prieštaringos reputacijos veikėjų: nuo Mindaugo Puidoko iki Vytauto Šustausko ar Zbignevo Jedinskio.

Dar daugiau, Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos narys M. Puidokas užregistravo įstatymo pataisas, kuriomis būtų įteisintas smurtas prieš vaikus ir iš esmės suparalyžiuotas vaiko teisių apsaugos reformos dabartinis įgyvendinimas.

Taip pat beprecedentį lygį pasiekė krizė švietimo sistemoje ir Lietuvos mokytojų nepasitenkinimas. Nepriklausomos Lietuvos istorijoje nėra buvę, kad mokytojai būtų priversti ne tik streikuoti, bet ir užiminėti Švietimo ir mokslo ministerijos patalpas bei jose nakvoti, vien tam, kad švietimo bendruomenės palaikymą galutinai praradusi ministrė Jurgita Petrauskienė susitiktų su jais tartis bei įsiklausyti į Jų teisėtus reikalavimus.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 242

Žymos:

Atsiliepimų 3

  1. Nesvarbu    -  2018-11-29, 19:41

    Tai kas panika kelia? Kurioje vietoje smurtas pataisose įteisintas. Žmones- būkit protingi, nebalsuokite už konservus!

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Virgis    -  2018-11-30, 09:53

    Didžiausia Lietuvos nėlaimė, tai tas išsivėpėlis anūkėlis

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Mama    -  2018-11-30, 11:51

    Niekas neprašo įteisinti smurtą. Baikit represijas normalių šeimų. Rupinkitės TIKRAI APLEISTAIS VAIKAIS -alkanais, su utelėm, purviniems, be namų, kurie dŽiaugsis kai juos paimsit ir pamaitinsit. Kodėl tokių neimat??? Palikit ramybėje tuos vaikus kurie yra mylimi, už kuriuos tėvai pasiryžę kovoti, priešintis. NEVIENAS NORMALUS TĖVAS AR MAMA NEATIDUOS SAVO VAIKO GERANOTIŠKAI. Tai vaiko išdavystė, nes vaikai žino kad tėvai juos apgins, niekam neatiduos, kad tėvai mirs kovodami už savo vaikus. Kodėl valdžia to nesupranta? Taip sukurta gamtos. Tik degradams nusispjaut kur jų vaikas ir kas jį paima. Jus einat prieš gamtą, prieš šeimą, prieš tuos vaikus kuriems suteikiat didžiausį skausmą jų gyvenimą, kurį jie prisimins ir tikrai jums to neatleis niekada. Jus skriaudžiat savo tauta.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...
Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...

Rrr

Seksualiai neaktyvūs (bent vyrai) nuolat operuojasi prostatos vėžį, kartu su prostata, žinoma. Jų skaičius nuolat...

Seimo niekšai kalti, kad žmogus negali atlyginimo gauti popieriniais pinigais....

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...