infa.lt

Viskas ką reikia žinoti apie tai, kaip išeiti iš sistemos

18 liepos
01:01 2018

1. Atsisakykite alkoholio, tabako, nustokite valgyti mėsą. Nevalgykite greito „maisto“ (Fast food). Apkritai niekur nieko nevalgykite, gaminkitės maistą patys, pageidautina gyvą maistą, ribokite duonos produktų vartojimą, atsisakykite cukraus. Atsisakykite kramtomos gumos. Pageidautina pradėti naudoti dantų miltelius: fluorido junginiai dantų pastose slopina kankorėžinę liauką.

2. Išvalykite virškinamąjį traktą. Pageidautina atlikti antiparazitinį valymą. Išmeskite medikamentų perteklių. Jodas ir „zelionka“ (briliantinė žaluma). Kaip kariuomenėje. Neikite pas gydytojus. Apskritai – liaukitės tikėję ligomis. Jų nėra. Nesileiskite manipuliuojami pašalinių.

3. Pradėkite kalbėtis su kūnu. Kūnas – šis dieviškas indas, – jis turi savo balsą ir savo sąmonę, ir visada sako ko jam reikia ir ko nereikia. Ir reikia išmokti jį gerbti. Žemos vibracijos maisto poreikis liudija apie iškraipymus ląstelių struktūroje. Atkurkite santykį su organizmo elementais. Susidraugaukite su jais ir duokite jiems valymo, atsistatymo ir ir tikrojo organizmo persitvarkymo užduotis. Prausiantis kalbėkitės su vandeniu. Prašykite jo išvalyti kūną, dėkokite jam už tai. Nevaikščiokite palaidais plaukais. Plaukai – tai antenos, jos surenka svetimas mintis ir nereikalingą informaciją.

4. Kasdien (galima vakarais) užsiimkite gimnastika, bet kokiu ramių fizinių pratimų kompleksu, klausantis meditacinės muzikos. Naudokite aromatinę lempą. Aliejus, atveriančius skirtingas čakras. Gimnastika kartais pereina į gilią meditaciją (bet tai jau po to, kai aukštos vibracijos, viskas vyksta savaime).

5. Kasdienis 2-3 valandų pasivaikščiojimas, pageidautina tolumoje nuo sistemos. Bendravimas su gamta. Susikoncentruokite į kvėpavimą. Liaukitės lankytis prekybos centruose, stadionuose, demonstracijose, prarūkytose patalpose ir glamūrinėse pasilinksminimų vietose. Venkite nereikalingo bendravimo.

6. Peržiūrėkite visą savo garderobą. Pasilikite patogius, praktiškus, neįmantrius natūralaus laisvo sukirpimo drabužius. Supraskite, jog drabužių yra daugiau, nei jų galima sudėvėti. Išdalinkite atliekamus. Mažiau nešiokite papuošalų. Grandinės, grandinėlės, apyrankės, žiedai, visą tai suriša energijas, blokuoja laisvą srovę.

7. Išmeskite mikrobangų krosnelę, niekada nežiūrėkite televizoriaus (išmeskite). Namuose iš tinklo išjunkite nereikalingus prietaisus. Pašalinkite visus suraizgytus laidus ir „nestovėkite po strėle“). Nepliurpkite mobiliuoju telefonu (beveik išmeskite), išjunkite jį miego, meditacijos metu ir kai jūsų nėra: Jūs, pavyzdžiui, kitame išmatavime arba kuriate.

Kompiuteris – na, kol kas sunku išmesti, suprantu. Tačiau apribokite visokias nesąmones, pirkimus internetinėse svetainėse ir moteriškuose forumuose, žaidimus berniukams. Idealiai susitvarkykite kambarį, namus, daržą. Išvalykite visus kampus, negailestingai išmeskite viską kas nereikalinga. Atsisveikinkite su viskuo kas sulūžę, sudužę, suklijuota, neveikia, guli antresolėse, kaip šlamštas. Šalin šlamštą. Kas išorėje – tas ir viduje. Pataisykite viską kas būtina. Vandens kranai neturi leisti vandens. Pamilti viską kas Jus supa.

8. Atleiskite visiems ir paprašykite visų atleidimo. Visų, kurie įkyriai atsiranda Jūsų galvoje, kaip nekviesti svečiai, ir pradeda su Jumis vidinį dialogą, nors Jūs jų ir nekvietėte.

9. Bendraukite su gyvūnais, augalais ir mažais vaikais, – labai patartina.

10. Po to, po kelių mėnesių, Jūs imsite suprasti, jog kruopščių iškraipymų paieškų pasekoje, sumažėjo jūsų išlaidos. Vadinasi, galima pabandyti mažiau dirbti.

11. Nustokite nerimauti dėl savo amžiaus. Perkelkite savo kūną, į savo sferos, kurioje Jums buvo labiausiai komfortabilu, tašką, išorės išvaizdos požiūriu. Ir apie tai praneškite savo organizmui.

12. Nustokite nerimauti apskritai dėl bet kokių priežasčių. Niekur neskubėkite. Jūs amžinybėje. Neignoruokite to, kas išrodo niekniekiais.

13. Užsiimkite kūryba. Rašykite, pieškite, dainuokite (geriau liaudies dainas), šokite, nieko nekolekcionuokite. Gyvenimas – tai veiksmažodis.

14. Laukia perėjimas į natūralų gyvenimą, naudojimasis visu kuo, kas tikra, amžina, be tos vartotojiškos sistemos, su jos naftos produktais.

15. Šypsokitės visiems ir visur.

sarmatas.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 3 163

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. Hm    -  2018-07-19, 18:08

    Don Chuanas Karlosui Kastanedai sakė – gyvenimas yra kvailystė ir nieko čia nepakeisti, mes tik galime tą kvailystę padaryti valdoma…

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....