infa.lt

#metoo – Įrodymų nereikia, nuteisia indoktrinuota žiniasklaida – pasakyk žodį „galimai” ir rašyk ką nori

07 vasario
01:01 2018

Algimantas Rusteika

Algimantas Rusteika

XIX amžiuje, už svetimos damos palaikymą už užpakaliuko moters mylimasis, vyras, brolis ar šiaip džentelmenas, iškviesdavo į dvikovą ir iš stambaus kalibro pistoleto nunešdavo įžeidėjui pusę galvos arba žūdavo pats.

XX amžiuje, mano kartos vyrai už tai sočiai duodavo į snukį, išspardydavo užpakalį ir nukentėjusieji policijai-milicijai niekada nesiskųsdavo.

XXI amžiuje, užpakaliukus plekšnok kiek nori. Tačiau tik suderinus abipusį susitarimą išmaniųjų telefonų programėle, pasirašius elektroniniu parašu, nuskaitant akių rainelę, įregistravus kontraktą debesyse bei moters teisių gynimo žandarmerijoje.

Moteris nėra kompiuteris su dvejetaine sistema, ji niekada nesako taip ir ne, nes ir pati iki pat galo atsakymo nežino, ir viskas priklauso nuo to, kas ir kaip gražiai asistuoja ir gundo, kaip vystosi žaismas ir veiksmas, kaip ji yra tuo momentu nusiteikusi. Ir tai yra visas žavesys, kurį galite amžiams pamiršti.

Tai, ką pripažinti buvo baisi gėda, ir moteris būtų verčiau gulusis po traukiniu, negu prisipažinusi, jog gerokai prisišniojusi primityviai krutinosi vardan karjeros su kokiu įtakingu kuiliu, dabar jokia gėda. Ir jokios sąžinės graužaties prieš tas, kurios nesikrutino ir todėl vaidmens negavo. Viskas smulkiai aptariama, gardžiuojantis smulkmenomis apie „trikampėlius” ir išgerto alaus litrus.

Jokių įrodymų nereikia, nuteisia indoktrinuota žiniasklaida – pasakyk žodį „galimai” ir rašyk ką tik nori. O kokį nors paneigimą pateik vienu sakiniu, ir po to būtinai įdėk visus šimtus ankstesnių „galimai”, visus iki vieno kaltinimus, kurių turi būti vis daugiau, anonimiški, „viešos paslaptys” ir šiukštu jokių žurnalistinių tyrimų.

Suspardymą pabaigs chunveibiniškai piktos vyrės, Stambulo konvencijos fanai ir vaikų psichologai. Po to skandalas baigsis, prasidės sekantis ir visi viską po poros dienų pamirš. Nebent žmogus, nuteistas be jokio teismo, sudaužytu gyvenimu, reputacija ir sugriauta šeima, ką nors sau pasidarytų – tada būtų proga dar porai publikacijų. O, jei priekabiautų prie tos pačios lyties, tai nebūtų iš viso jokių publikacijų. Arba aukos taptų masinės isterijos kaltinamaisiais.

Ir Jonas Vaitkus čia labai tinka – užsimanė, mat, drąsuolis kurti spektaklių ciklą apie Lietuvos užvaldymą, Pociūno ir Lozoraičio mirtį, Medininkų žudynes, Kusaitės bylą ir tą pačią Garliavą. MeeToo, beje, vienas prie vieno Garliava – pasakė, vadinasi buvo ar pasakė, vadinasi nebuvo?

Nusiraminkit, tai niekam neįdomu, nes ne tą reikia įrodyti. Reikia, kad vaikai kariautų prieš tėvus, moterys prieš vyrus, mažumos prieš daugumas, verslas prieš darbuotojus, veganai prieš mėsėdžius, tautininkai prieš globalistus, vytininkai prieš bunkerininkus, visi prieš visus. Neapkęskit vieni kitų, ėskitės, per naktis klapsėkit feisbukuose, susipykit šeimose bežiūrėdami telikus!

O kai vienas skandalas baigsis, sugalvosim jums kitą, dešimtą, šimtą penkioliktą. Būsit susiskaldę, pikti, negalvosit ko nereikia ir galvosit, kaip vienas kitam įkąsti. Nematysit to, kas yra, tik vienas kito įtūžusias akis. O mes gyvensim kaip gyvenę – ramiai, kramtysim ir rysim toliau.

šaltinis: Facebook

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 490

Žymos:

Atsiliepimų 5

  1. Dažnai su Jumis sutinku,    -  2018-02-07, 12:36

    bet šį kartą ne visai. Spektakliai apie Lietuvos užvaldymą dalykas labai geras, bet kūrėjo nežabotas seksualinis apetitas ir jo tenkinimo priemonės nėra toks pat geras dalykas. Ir į vieną kokteilį nesimaišančių ingredientų plakti nereikėtų. Ne žvaigždes dėstytojai skaičiavo ir net ne užpakaliukus laikė, o seksualiai išnaudojo jaunas moteris. Ne iš meilės, o iš baimės jos tenkino tuos kuilius, ir visi puikiai suprantame, kad istorijos tikros, žurnalistinių tyrimų nesiprašančios,nes paprastai žurnalistai į tokius „renginius” nekviečiami.

    Atsakyti į šį komentarą
  2. Algis    -  2018-02-07, 14:12

    Yra toks liaudies posakis, kad jeigu kalė nesiduos, joks šuo neužlips.
    Taigi, jegu pačios studentės norėjo arba sutiko kartu su dėstytoju gerti vyną, o po to ***, tai nereikia kaltinti dėstytojų.

    Moderatorius: gerbkime vieni kitus ir reikškimės šiek tiek paprasčiau.

    Atsakyti į šį komentarą
  3. Anksčiau,    -  2018-02-07, 15:22

    kai paprašius duodavo, vadinosi b…stva, dabar gi visi europiečiai tai vadina priekabiavimu.

    Atsakyti į šį komentarą
  4. vaclovas    -  2018-02-11, 17:30

    ukmergės raj,Balelių km,išžagino du ižgamos išžagino bobulytę,o gavo baudą.Štai kur baisu/

    Atsakyti į šį komentarą
  5. Rasa    -  2018-02-12, 23:01

    man tai idomiausia ,kodel DABAR sitie priekabiavimo burbulai kyla.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...