infa.lt

Erzinantis žaidimas-trolis įsiutino tūkstančius interneto naudotojų

29 sausio
11:27 2018

Žaidimas

Internete buvo atkreiptas dėmesys į japonų žaidimo Trap Adventure 2 lygių įveikimo vaizdo įrašą. Jo kūrėjas giriasi tuo, jog sukūrė patį labiausiai erzinantį ir sudėtingą papildinį išmaniesiems telefonams. Vaizdo įrašas buvo publikuotas P_MEN876 Twitter-paskyroje.

Vaizdo įraše naudotojas beviltiškai bando praeiti Trap Adventure 2. Žaidėją nužudo praktiškai viskas, ką jis sutinka savo kelyje – netikėtai išaugantys iš po kojų dygliai, krentančios lubos ir savaime išnykstančios platformos. „Po galais, aš jau keletą kartų norėjau sudaužyti savo telefoną“, – pasiskundė P_MEN876. Per šiai dienai vaizdo įrašas surinko daugiau, nei 14 mln peržiūrų.

Komentaruose po vaizdo įrašu žiūrovai išreiškė užuojautą žaidėjui. Jie pastebėjo, jog papildinys jau spėjo įsiutinti ir juos, nors jie dar nežaidė šio žaidimo. Kai kurie net ėmė publikuoti savo bandymų praeiti pirmąjį lygmenį įrašus. Atsirado ir tokių, kuriems žaidimas patiko. Jie ėmė klausinėti P_MEN876, iš kur jis atsisiuntė Trap Adventure 2.

Trap Adventure 2 buvo išleistas dar 2016 metais. Papildinys ėmė populiarėti 2018-ųjų sausį. Susidomėję pačiu labiausiai erzinančiu žaidimu, naudotojai ėmė masiškai atsisiųsti Trap Adventure 2, pavertę žaidimą viena iš labiausiai atsisiunčiamų programų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 88

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Čia ne prekybininkų naudai.....čia dar viena "priežastis" neatsiskaityti grynaisiais, o pereiti prie elektroninių mokėjimų. Kai...

Aplinkosaugininkai turi saugoti miškus bei gyvūnus, o ne bausti vairuotojus, kurie neišgali įsigyti naujo automobilio...

Pirmiausia išmok rašyti be klaidų, chunveibine....

US subyrėjimo laukiam nuo 1947 m. nu niekaip nesulaukiam....

tik neap siš ik iš laimės....

kokiam uriupinske ar žopinske gyveni?...

Kodėl tiek mažai?...