infa.lt

15 dalykų, kuriuos mes gėdijamės prisipažinti savo tėvams

23 balandžio
01:15 2015

paveikslėlis

Yra daug žodžių, kuriuos mes norėtume pasakyti savo tėvams, bet kažkodėl juos ištarti labai sunku. Kol mes patys netampame mamomis ir tėčiais, mums būna nelengva suprasti kokius išbandymus jie praeina jaudindamiesi dėl kiekvieno mūsų žingsnio ir džiaugdamiesi kiekvienu mūsų pasiekimu.

Aš apie jus galvoju kiekvieną dieną

Netgi tada, kai esu beprotiškai užimtas, aš vis tiek galvoju apie Jus. Mano dvasia visada jaus ryšį su Jūsų sielomis.

Aš didžiuojuosi, jog esu Jūsų vaikas

Nepaisant to, jog man nereikėjo nei prašyti apie tai, nei nusipelnyti to, Jūs užauginote mane po savo stogu. Jūs suteikėte man viską kas būtina, kad tapčiau suaugusiu savarankišku žmogumi.

Aš vertinu viską, ką padarėte dėl manęs

Egzistuoja begalinė daugybė smulkmenų, kurios liko nepastebėtos ir už kurias aš Jums taip ir nepadėkojau. Tačiau šis dėkingumas gyvena mano širdyje, todėl, kad aš neįsivaizduoju kaip šitame pasaulyje būčiau gyvenęs be Jūsų.

Aš suprantu Jus

Žinau, jog Jūs nesate idealūs, kad Jūs žmonės. Aš suprantu, jog visi mes praeiname tam tikrus išbandymus ir niekas nėra nuo jų neapsaugotas. Ir, net nepaisant šių išbandymų, Jūs padovanojote man gyvenimą ir suteikėte palaikymą, kuris man buvo reikalingas, kad galėčiau atstovėti savo paties gyvenimo išbandymus.

Aš labai Jūsų ilgiuosi

Aš gyvenu toli nuo Jūsų, siekdamas karjeros ir stengdamasis sukurti savo paties šeimą. Tačiau, netgi būdamas toli, aš Jūsų ilgiuosi. Galbūt man reiktų būti arčiau Jūsų, tačiau aš žinau: Jūs visada norėjote, kad siekčiau įgyvendinti savo svajones. Todėl, aš stengsiuosi iš visų jėgų.

Jūsų dėka aš tampu geresniu

Nenusivyliau savimi ir nenuvyliau aplinkinių; man pavyko tapti taurios dvasios ir stipriu žmogumi. Jūsų dėka mano dvasioje dega užuojautos ir dvasinės šilumos ugnis.

Myliu jus stipriau, nei tai galima išreikšti žodžiais

Meilė geriausia išreiškiama veiksmais, nei žodžiais. Tačiau mano sieloje tiek daug meilės Jums ir jeigu norėčiau apie ją papasakoti, tai užtruktų visą amžinybę.

Tai, ką Jums teko paaukoti dėl manęs, visada randa atgarsį mano širdyje

Sugebėjimas pastatyti vaikų interesus aukščiau savo asmeninių, duotas ne kiekvienam. Tačiau Jūs tam skyrėte visas pastangas. Ir Jūsų sprendimai buvo pagrįsti ne egoizmu, o tuo, kas buvo geriau mums.

Mane persekioja baimė Jus prarasti

Man būtina susitaikyti su tuo faktu, jog mano gyvenime Jūs būsite ne visada. Kada nors aš tapsiu žmogumi, jau nebeturinčiu tėvų ir tai mane labai gąsdina. Kai Jūsų nebeliks, aš žinau, jog man reikės toliau keliauti savo keliu. Tačiau nežinau kaip tą įveiksiu.

Aš labai gailiuosi

Aš padariau daug klaidų ir tai man suteikė galimybę išmokti kažko naujo. Aš prašau atleisti už savo klaidas ir tas blogybes, kurias galbūt netyčia padariau. Žinau, jog neretai elgiausi kaip išlepintas egoistas.

Jūs visada būsite mano geriausi draugai

Jūsų neįmanoma pakeisti niekuo. Jūs visada būsite tie, su kuriais noriu pasidalinti ypatingais savo gyvenimo momentais.

Jūs mano didžiausi herojai

Mano tėvai suteikė man tiek daug džiaugsmingų prisiminimų, kad aš visada juos laikysiu savo pagrindiniais herojais! Mano tėvai man ne tik suteikė man gyvybę – jie buvo šalia kiekviename staigiame posūkyje ir šalia kiekvieno rizikingo gyvenimo tramplino.

Mano vaikai bus svarbia Jūsų gyvenimo dalimi

Mano vaikai niekada nebus nutolę nuo Jūsų. Jie bus laimingi kartu su Jumis leisdami laimingus gyvenimo momentus.

Niekada nesugebėsiu atsisveikinti su Jumis

Jūs visada būsite mano širdyje. Aš visada kruopščiai saugosiu prisiminimus apie Jus. Ir kai Jūsų nebus, Jūs vis tiek visada būsite su manimi.

parengė: Edita Sabaitė

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 372

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....