infa.lt

Ramūnas Karbauskis: Tai pirmas rimtesnis bandymas griauti valdžią, kurią išrinko žmonės

24 sausio
14:40 2017

Nuo redakcijos:
Jau savaitę laiko Lietuvoje netilsta didžiųjų žiniasklaidos portalų inicijuoti ir vis nenurimstantys „skandalai”, kuriuos pati „žiniasklaida” įvardija kaip „visuomenės norą žinoti tiesą”, o save pačią, kaip tos „tiesos” skleidėją..

Šiai dienai viskas, kol kas, baigėsi tuo, kad atsistatydino Seimo narė G. Kildišienė, kuri, beje, nebuvo apkaltinta jokiais įstatymų pažeidimais, ir dėl panašaus atvejo pasitraukė sveikatos apsaugos ministro patarėjas. Visi šie įvykiai parodė, jog didžioji žiniasklaida iš tiriamosios žurnalistikos perėjo į pjudymo pagal užsakymą sritį, ką pagaliau supratęs, „valstiečių” lyderis Ramūnas Karbauskis, nutarė nutraukti tylą, parašęs savo Facebook paskyroje kreipimąsi į žmones, kurį čia ir cituojame:

Ramūnas KarbauskisPirmiausia norėčiau atsiprašyti, kad viešoje erdvėje jau antra savaitė kalbama, ne apie Seimo ir Vyriausybės planus ar darbus.

Dabar jau akivaizdu, jog tai pirmas rimtesnis bandymas griauti valdžią, kurią išrinko žmonės.

Mes įsivėlėme į beprasmes diskusijas, aiškiai nepasakėme, jog turime sulaukti tyrimų išvadų ir tik tada užsiimti vertinimais. Nepasakėme, jog negalima tyčiotis iš žmonių, kištis į jų privatų gyvenimą tik todėl, jog to nori kažkokios įtakingos jėgos, o ne atsakingos institucijos. Jei buvo norima palaužti mūsų valią, gavosi atvirkščiai. Seimo narės pasitraukimas nėra silpnumo požymis, ji atsisakė mandato tam, kad visi Lietuvoje suprastų, jog šio puolimo tikslas yra kitas, ji tiesiog pirmoji eilėje.

Ir tikiuosi, jog paskutinė, nes daugiau nei vienas mūsų frakcijos narys neatsistatydins be realių įrodymų, jog pažeisti Lietuvos įstatymai. Praėjusi savaitė mus pakeitė, – supratome, jog puolimas prieš Seimo daugumą, Vyriausybę, bus nuožmus ir negailestingas, nesiskaitant nei su puolamaisiais, nei su jų šeimos nariais.

Praėjusios savaitės įvykiai tik sustiprino mano pasiryžimą telkti mūsų frakciją, koaliciją, dar aktyviau remti mūsų paskirtą Vyriausybę, kad galėtume įgyvendinti tuos pokyčius, su kurių viltimi žmonės ėjo į rinkimus.

Ramūnas Karbauskis

susijusi tema:

„Roveris ir kailiniai“ muilo opera Lietuvoje – aktoriai ir atlikėjai

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 749

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. kiskutis    -  2017-01-28, 10:42

    tiesiog norisi ,Ramunui palinketi sekmes,sakiau ,kad bus puolimas,bet sitaip,kad butu neleidziama dirbti nieks netikejo, niekas nedirba ,tik knisa kur kokia intriga islis,oi kokie slykstus tie lietuviai,svarbiausia niekks saves nemato

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....

Kryti i bedugne - sustabdyti neimanoma!...

salys mandagiai ju taip ir nepasiunte?...

ir reikejo daryti,kada valdei!...

LB

dėl tavęs šiek tiek pamažinsim....