infa.lt

Daily Mail: Trampo ir Putino draugystė internete apdainuojama kantri stiliumi

18 lapkričio
14:35 2016
Trampas ir Putinas

YouTube nuotrauka / Allen Dulles

Internete atsirado naujas vaizdo įrašas, ironiškai nušviečiantis santykius tarp rusų prezidento Vladimiro Putino ir naujojo amerikiečių lyderio Donaldu Trampo, praneša Daily Mail.

Video siužetas, pilnas „Kremliaus caro atvaizdų mačo stiliumi“, lydimas kantri stiliaus dainos Rootin’ Tootin’ Putin, kurios autoriaus pseudonimas, Allenas Dallesas. Pavadinime angli6kas žodžių žaismas „rootin’ tootin’“, kuris, kaip laikoma, atsirado kaubojų tarpe, rimuojasi su Rusijos prezidento pavarde ir turi reikšmę „neįtikėtinas“, „žinomas“, „puikus“.

Britų leidinys pažymi, jog video įrašas „siūlo kvailoką „draugystės“ interpretaciją tarp dviejų šaltojo karo super valstybių, bet kas žino, gal būt, ji pasirodys pranašiška“.

Vladimiras Putinas šiame video vaizduojamas tokiu „alfa-patinu“ savo amerikietiškojo kolegos atžvilgiu. O pats Donaldas Trampas, nors ne kartą parodytas gražių damų apsuptyje ir muštynių įkarštyje, greičiau užima „pavaldinio poziciją“. Ypač tas pastebima finaliniuose kadruose, kai Putino herojus šiaušia įžymiąją naujojo Baltųjų rūmų šeimininko ševeliūrą.

Video klipo autoriai netgi suvedė Putiną su Trampu vienoje sporto salėje, kur Rusijos prezidentas rodo draugui, kaip taisyklingai atlikti pratimus, tuomet, kai amerikiečių lyderis atrodo truputį pasimetęs.

Kaip skelbia dainos tekstas, Putinas – „tikras vyras“ su visais neatskirtinais vyriškumo atributais, ir dar gali „plikomis rankomis nugalėti lokius ir demonus“. Tuo metu klipe šmėsčioja kadrai, kuriuose Rusijos lyderis perplaukia Sibiro upę, žvejoja, žaidžia ledo ritulį, groja pianinu ar guldo ant menčių savo dziudo priešininką. Amerikiečiai „tikrai turi pavydėti“ rusams, kad pastarieji turi tokį lyderį, komentuoja Daily Mail.

Visumoje, kaip aišku iš dainos, su „neįtikėtinu Putinu“ prasidėti pavojinga – „jis gali iškaršti kailį“ ir niekada „nelinksta“.

Vaizdo įrašas pasirodė tinkle po dviejų lyderių pokalbio telefonu. Žinoma, jog nežiūrint į anglišką pseudonimą, jo autorius yra 30-metis maskvietis muzikantas Rodion’as Judanov’as, kuris, kaip tvirtina Daily Mail, atrodo lyg jaunas Donaldas Trampas. Pasak autoriaus, šis įrašas – tai jo „vokalinis-instrumentinis debiutas“. Judanovas tvirtina, jog turėjo pagalbininką amerikietį, tačiau jo neįvardina.

dailymail.co.uk

Gerbiami skaitytojai, jeigu pageidaujate, – jūs galite paremti infa.lt tinklapį Jums patogiu būdu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 137

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...