infa.lt

Amerikiečiai parodė elitui „patį didžiausią vidurinį pirštą“ per visą istoriją

11 lapkričio
01:02 2016
paveikslėlis

Reuters nuotrauka

Šį kartą amerikiečiai sugriovė visus isteblišmento planus, rašo Contra Magazin. Išrinkę prezidentu Donaldą Trampą (rinkimai JAV), jie parodė „MIP, visom žvaigždėms ir žvaigždutėms“, kurios ragino balsuoti už Hillary Clinton, „visų laikų patį didžiausią vidurinį pirštą“, pažymi straipsnio autorius Marcello Dallapiccola. Visa jų propaganda nuėjo šuniui po uodega – žmonėms galutinai atsibodo, jų globa“, – pridėjo žurnalistas.

Trampo pjudymo kampanija sisteminėse MIP (masinėse informacijos priemonėse) sudužo, atsitrenkusi į nepalaužiamą amerikiečių valią, nenorėjusių eilinės apgavystės“, – rašo leidinys. Praėjus 8-iems Barako Obamos prezidentavimo metams, nuvalkiotais politiniais lozungais nepavyktų papirkti net paties kvailiausio amerikiečio. Pernelyg daug savo pažadų jis sulaužė, prie labai dramatiškų pasekmių privedė jo užsienio politika”, paaiškina autorius.

Būdama valstybės sekretoriaus poste Hillary Clinton pakankamai prisidėjo prie „pasaulinio chaoso, kilusio iš besivystančių valstybių, neteisėtų karinių operacijų ir žmogžudysčių, dronų pagalba“. O pagal skandalų, kur ji buvo įsimaišiusi skaičių, Clinton gali lengvai sudaryti konkurenciją savo politiniam priešininkui. Visa tai suvaidino nekokį vaidmenį jos nenaudai rinkimų dieną, pabrėžia Dallapiccola.

Amerikiečiai išsivadavo iš „politkorektiškumo“ priespaudos, tęsia Contra Magazin. Jiems daugiau nebereikia gražių žodžių, jie nori matyti darbus. Vien dėl to jie pasirengę taikytis su kažkiek grubesne bendravimo forma.

„Geriau tiesus žodis, nei politkoretiška veidmainystė, geriau „populistas“, kuris garsiai pareiškia apie savo teisę, nei tas, kuris per savo prezidentavimo laikotarpį vėl laviruos tarp įvairių mažumų interesų, kad nieko neįžeistų“, – paaiškina leidinys amerikiečių pasirinkimo priežastis.

Straipsnio autorių nustebino reakcija ne tik iš „pralaimėjusių JAV, šios apsimelavusios politkorektiškos gaujos žurnalistų ir aktorių, muzikantų bei kitų meno veikėjų klikos, kurie pigiai parsidavė globalizacijos propagandistams, bet ir taip vadinamo „Vakarų pasaulio. Kai kuriems jau vaidenasi artėjantis civilizacijos saulėlydis, ir čia, ir ten sisteminės partijos užduoda „egzistencinius“ klausimus, kaip tai apskritai galėjo atsitikti, ir kaip galima būtų „vėl sugrūsti į butelį šią pasipriešinimo dvasią“.

Po „Brexit“, kuris nugriaudėjo kaip griaustinis, amerikiečių rinkėjas tvojo isteblišmentui dar vieną sunkų antausį – panašu, jog niekas jau nenori ryti supuvusių likučių, kurie kaip trupiniai krenta nuo taip vadinamo elito stalo“, – tęsia leidinys. Nacija vėl nori dalyvauti žaidime ir priimant sprendimus. „Tai iššaukia paniką biržose, didelį nerimą MIP ir atvirą siaubą „sisteminiams kaklaraiščiams“.

Britai ir amerikiečiai nori susigrąžinti šalies, politikos ir to, ką jiems galima kalbėti bei galvoti kontrolę. Jie stoja už protingą politiką, orientuotą į daugumos interesus, o ne mažumų poreikių realizaciją, mokesčių mokėtojų sąskaita.

„Ir tame anglosaksai ne vieniši – didžioji dalis iš 500 milijonų europiečių tik ir laukia, kad galėtų atsidėkoti MIP-politiniam kompleksui už jo nuolatinę ir lipančią per kraštus aroganciją, atitinkamu eletoratui elgesiu“, – pabrėžia Dallapiccola, baigdamas savo straipsnį.

Gerbiami skaitytojai, jeigu pageidaujate, – jūs galite paremti infa.lt tinklapį Jums patogiu būdu.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 220

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....