infa.lt

Neišrinktas į Seimą su TT partija Julius Panka grįžta į Tautininkų Sąjungą ir yra pasirengęs imtis partijos pirmininko pareigų

13 spalio
01:02 2016

Julius Panka ir rinkimai

Pasibaigus rinkimams ir nepavykus patekti į Seimą kartu su Tvarkos ir Teisingumo partija, Tautininkų Sąjungos vice-pirmininkas Julius Panka, lyg nieko ir nebūtų buvę, nutarė grįžt į „savąją” partiją, iki tol, kol vyko rinkimai paliktą likimo valiai. Ir pirmu žingsniu parašė bendrą laišką-kreipimąsi partiečiams laukdamas jų reakcijos į „sūnaus paklydėlio” sugrįžimą. Laiškas taip ir vadinasi – „Sugrįžimas”. Kadangi laiškas yra išplatintas viešai – nutarėme padėti jį paplatinti.

Julius Panka – Sugrįžimas

Mieli tautininkai,

Visų pirma labai dėkoju visiems, kurie balsavo už mane Žirmūnų vienmandatėje ir daugiamandatėje apygardoje. Jūsų visų dėka aš partijos „Tvarka ir teisingumas“ sąraše pakilau iš 21 į 11 vietą. Jei sąrašui būtų pasisekę labiau, tautininkai jau būtų turėję Seimo narį. Neatmetu galimybės, kad mano dalyvavimas šiame sąraše prisidėjo prie šios partijos išlikimo parlamente. Deja, yra kaip yra, šiandiena aš dar nesu Seimo narys. Tačiau gera pradžia – pusė darbo.

Taip pat labai dėkoju Tautininkų Sąjungos nariams, kurie palaikė mane šiame mano nelengvame pasirinkime, jie dalyvavo apylinkių komisijose, platino agitacinę medžiagą, maketavo FB plakatėlius, padėdavo savo palaikančiais telefono skambučiais ir neįkainojamais patarimais.

Kaip ir žadėjau, nuo šiandien grįžtu į Tautininkų Sąjungą, mano informacija apie narystės sustabdymo pabaigą  jau yra nusiųsta pirmininkui.

Suprasdamas, kad mano narystės sustabdymas rinkiminiame laikotarpyje stipriai susilpnino partijos pirmininko komandą, nebesijaučiu galįs toliau eiti Tautininkų Sąjungos vicepirmininko pareigų, todėl nusiunčiau mūsų pirmininkui atsistatydinimo prašymą.

Matydamas, kad Tautininkų Sąjungos tarybos daugumos pasirinkta strategija dalyvauti rinkimuose davė labai tragišką rezultatą, kurio poveikis gali turėti didžiulę žalą partijos narių ir elektorato motyvacijai, manau, kad žmonės, kurie primetė partijai šį sprendimą turi už jį prisiimti visą atsakomybę.

Atsiprašau tų Tautininkų Sąjungos narių, kuriuos suklaidino ar papiktino mano narystės partijoje sustabdymas ir dalyvavimas kitos politinės jėgos sąraše. Norėjau kad tautinės idėjos būtų atstovaujamos Seime ir tam tikslui pasiekti mačiau vienintelį kelią.

Esu pasiruošęs toliau aktyviai darbuotis Tautininkų Sąjungoje, o jei gruodžio mėnesį vyksiančiame suvažiavime bus išreikštas pasitikėjimas imtis ir atsakomybės pirmininko,  vicepirmininko, ar Tarybos nario pareigose.

pagarbiai

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 323

Žymos:

1 Atsiliepimas

  1. egis    -  2016-10-14, 22:59

    Bet juk tikras juokdarys 😀 Spjovė į partiją svarbiu jai momentu, o kai neišrinko grįžta ir sako – aš grįžau. Ir dar pretenduosiu į vado poziciją suvažiavime. Trūksta žodžių. TS narys.

    Atsakyti į šį komentarą

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

žvygiui nėra vietos Lietuvoje...

Nu, bl, nesu matęs individo su tokiu durnu snukiu.Durnumas iš jo fontanu trykšta....

Tai pirma gal baikit išlaidauti .Ministerijų miestelio statyba,stadiono statyba ,kodėl neklausiat ar reikalinga šiuo metu...

Tai ką siūlote? Didinti investicijas kai visi šaukia bus karas.Gal pamiršote kaip bankai bankrutuoja.Taip ir...

Sunku jums vasarai...!...