infa.lt

Putifikacija: Amerikiečių universitetas diegia programą, perauklėsiančią vyriškos lyties studentus

06 spalio
01:02 2016

Ekrano nuotrauka

Šį mėnesį universitete buvo paleistas naujas „Vyriškasis Djuko projektas“, kurį vertėtų pervadinti į „“Djuko projektas paverčiant vyrus į sumoteriškėjusias meilutes“, rašoma ClashDaily tinklapyje.

Atspėkite, kas stovi už viso šio projekto? Jeigu kažkas padarys prielaidą, jog čia įsimaišęs universiteto miestelio „Moterų centras“, tai bus visiškai teisus..

Bet kas gi tame blogo? Šiame dešimties savaičių festivalyje, kurio pagrindas yra vyrų nekentimas, „bus gėdinami studentai, identifikuoti kaip vyrai, už atitinkamų vyriškų privilegijų, patriarchato ir dominavimo simbolių prisilaikymą.

Kitaip tariant, jie bus perauklėjami, siekiant paversti juos paprastais amatininkais su peniu lytiniams santykiams. Kažką panašaus į sumoteriškėjusius gražuoliukus, į kuriuos Hillary , burbeklės feministės ir radikalusis islamas norėtų paversti visus vyrus, nes taip juos bus kur kas paprasčiau valdyti.

Skamba keistai, tačiau tą iš teisų galima išgirsti iš kai kurių veikėjų lūpų.

Grupei vadovaujantis Dipo Baumikas neseniai pasakė, jog naujojo Djuko projekto tikslas vyriškos lyties studentams – „atiduoti kritinei analizei jų pačių vyriškąsias savybes ir kritikuoti negeranorišką vyriškumą siekiant sukurti sveikesnius santykius“.

Kitas, jaunesnis pagal rangą vienas iš komandos vadovų Aleksas Bressleris pareiškė, jog programa padės vyrams „preventyviai išardyti po plytą savo vyriškumo pamatus“.

Šis eksperimentas norint prilyginti vyrus moterims vysto tą pačią nevykusią idėją, su kuria lakstoma Šiaurės Karolinos Universitete Chapel Hill’e, kur jau pavyko sugėdinti varganus prasčiokus, išaiškinus jiems „kokią blogą įtaką jų gyvenimams padarė jų pačių vyriškumo pagrindai“.

Iš tiesų, gamtos numatyta, kad vyrai turi būti maitintojai, gynėjai, medžiotojai ir herojai, neigiantys tai, ką neigia pati gamta.

Tėvai gali sumokėti dešimtis tūkstančių dolerių už sūnaus mokslus Djuko universitete, kur iš jo bus padaryta sumoteriškėjusi meilutė, ir kurio negerbs nei viena moteris, nei darbdaviai, nei priešai. Beje, greičiausiai toks neturės ir priešų.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 147

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Manau, kad Vaitkaus komanda šitokiu būdu patys sau kuriasi piarą? Klounai...

nacistui putinui.......

Hm

Maskvoje sutelkta daugiausiai oro gynybos, bet yra daug visiškai nesaugomų ir vertingų taikinių, tai ten...

ble su sibiru kariaus xoxlai kuria vis kuria o iki maskvos nedatraukia...

Vakarų debilai valdžioje pasapnavo, kad gali nugalėti Rusiją, atsibudę pamąstė savo debiliškomis smegenimis, kad gerai...

Kas sugeba - daro. Kas nesugeba - vadovauja. Kas nesugeba vadovauti - moko....