infa.lt

Lukašenka: Konflikto su NATO atveju stosime į mūšį kartu su Rusija

07 birželio
19:30 2016

belta.by

Aleksandras Lukašenka

Baltarusija ir Rusija adekvačiai reaguoja į NATO pajėgų stiprinimą Sąjunginės valstybės pasienyje. Kaip praneša BELTA, apie tai pareiškė Aleksandras Lukašenka aukščiausių valstybės finansinės kontrolės organų vadovų Tarybos – NVS narių, susirinkime.

„Rusijos pusė dažnai kalba apie tai, jog Rusijos pasienyje skleidžiamos naujos NATO pajėgos. Reikia pastebėti, jog pirmiausia – tai mūsų pasienyje, Baltarusijos pasienyje. Mes tą matome ir be triukšmo, be šūkavimų imamės adekvačių priemonių, – pabrėžė Lukašenka.

Baltarusijos prezidentas pastebėjo, jog jis mato, kad ir Rusijos vadovybė šiandien veikia atitinkamai taip pat, kadangi šalys turi bendrą ginkluotųjų pajėgų grupuotę, kuri užtikrina ir Baltarusijos ir Rusijos saugumą.

„Ir šios grupuotės pagrindas – baltarusių kariuomenės daliniai. Konflikto atveju jie pirmieji stos į mūšį ir neužilgo čia bus pritraukti kariniai daliniai, dislokuoti Rusijos Federacijos vakaruose.

Mes to neslepiame nuo savo vakarų, nei tai kolegų, nei tai partnerių, nei tai priešininkų. Jie puikiai žino mūsų susitarimus su Rusija“, – pridėjo Lukašenka. video

 

Gerbiami skaitytojai, jeigu manote, kad informacija pateikta infa.lt tinklapyje buvo jums nors kažkiek naudinga – jūs galite paremti tinklapį SMS žinute.

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 238

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Ar pritariate, kad opozicijos kandidatai mestų burtus, katras vienas iš jų liks prezidento rinkimuose?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Sunku jums vasarai...!...

Nereikia jokiu mokesčių, reikia tik paprasto sprendimo. Pirmiausia tokiai mažai valstybei reikalinga turėti karo instruktorių...

Man tai absurdo viršūnė, kuomet naujas mokestis reklamuojamas per komercinę radijo stotį. Ir, aišku, reklamos...

Kažką praleidau : Iki šiol maniau, kad jankiai visur gauna malkų ir gėdingai sprunka. Vien...

Kokia mamytė, toks ir sūnelis....