infa.lt

Vairuojančios moterys 2-ąjį gimtadienį šventė kitaip

02 birželio
01:03 2016

Vairuojančios moterys 1

Gegužės paskutinėmis dienomis savo gimtadienį švenčia Vairuojančių moterų asociacija „Racing Ladies“. Pernai savo šventėje jos rengė „Damų kartingo“ varžybas, šiemet buvo nuspręsta asociacijos gimtadienį paminėti kitaip.

Vairuojančios moterys 5

„Plytinės kartodrome“ vykusioje šventėje svečiavosi socialinės akcijos „Protas, grožis, sveikata mūsų ateities pradžia“ dalyviai, jaunuoliai iš Vilniaus atviro jaunimo centro „MES PATYS“. Jiems buvo surengtos kartingų varžybos, edukacinę pamoką apie kartingų sporto specifiką vedė jaunasis lenktynininkas Justas Jonušis, koncertavo Vairuojančių moterų asociacijos narės Rasa Kaušiūtė, Gerda Stiklickienė, Milisandra Kvaraciejūtė-Radzevičienė.

Vairuojančioms moterys 2

Šios socialinės akcijos pagrindinis tikslas atkreipti dėmesį, kokią žalą visuomenei daro rūkymas, alkoholio ir psichotropinių medžiagų vartojimas, bei paskatinti jaunuolius atsisakyti šių žalingų įpročių ne tik savo, bet ir artimiausių žmonių ir būsimų vaikų labui. Todėl jaunuoliai, kurie atsisakė ar niekada neturėjo šių žalingų įpročių yra skatinami ir įtraukiami į įvairias įdomias veiklas.

Vairuojančios moterys 3

Pasak „Racing Ladies“ prezidentės, Astos Jonušienės, asociacijos narės yra ne tik puikios vairuotojos, bet ir esamos ar būsimos mamos, todėl joms yra svarbu prisidėti prie akcijų, kurios skatina jaunus žmones gyventi be žalingų įpročių. „Mums svarbi yra mūsų vaikų ateitis.“ – sako Asta.

Vairuojančios Moterys 4

Protas, grožis, sveikata mūsų ateities pradžia” iniciatorė – Tatjana Černiavskienė taip pat priklauso Vairuojančių moterų asociacijai “Racing Ladies”, ji pažadėjo, kada ateityje skatins asociacijos nares dar daugiau prisidėti prie tokių projektų, nes jie yra svarbūs ir turi išliekamąją vertę.

Vairuojančios moterys

racing.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 59

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

praktika rodo,kad hiperseksualus buna psichiniai ligoniai. O stai reciausias bet rafinuociausias seksas - auksto intelekto...

apie ta "tvarka"! Jos ir nebuvo. Stipresnis visada dare ka nori ir niekada nebuvo smerkiamas,jei...

pasaulio matymas nusvinta per 72 lytis! Branduoliu skilimas menkniekis,su sia praregejimo bomba palyginus!...

Jie eina link totolaus fantastinio rytojaus kur žmogus renkantis atstova valdžioje tampa ju vergas, skaičius...

kad jis zino,kur ji yra! Nusispjauti - dar nereiskia neapykantos! Gal tiesiog "draugo" kauke jam...

jau ir moteru,skelbia Ukraina,o mums - musu "svietejai" meluoja,kad Rusija! Beje,noriu pasveikinti ukrainiecius Europoje! Naujasis...

Nuolat stiprina kontrole,o vogti milijonus - kasdien lengviau!...