infa.lt

„Algirdai by Speed-Styling“ komandos tikslas – pergalė „ENEOS 1000 km“ lenktynėse

29 gegužės
01:01 2016

Aquila“ CR1

Legendinis ir turbūt agresyviausiai atrodantis „ENEOS 1000 km“ lenktynių automobilis – „Aquila“ CR1 – vėl pasiruošęs stoti į kovą dėl pergalės šiose lenktynėse. Jau berods penktus metus iš eilės komanda šturmuos Palangoje vykstantį didžiausią regione lenktynių maratoną.

Iki šiol jiems nelabai sekėsi – „Aquila“ prototipą vis kankino patikimumo problemos. Tačiau šiais metais komanda tiki savo galimybėmis ir visiškai pasitiki naujai paruošta technika.

„Pakeitėm viską kas įmanoma, išsprendėm keletą techninių šio automobilio konstrukcinių trūkumų, turim geriausius vairuotojus, todėl manau šiemet būsime labai stiprūs,“ – sako komandos lyderis, daugkartinis žiedinių lenktynių čempionas Ramūnas Čapkauskas.

Šios komandos vadovas Haris Aleksandravičius turės labai stiprią vairuotojų rikiuotę. Ramūnui Čapkauskui kompaniją sudarys Deividas Jocius ir Andrius Jasionauskas. Deividas su Ramūnu jau yra važiavę šiuo prototipu, o štai Andrius iki šiol lenktyniavo tradiciniais kėbuliniais automobiliais.

D.Jocius, A.Jasoniauskas

D.Jocius, A.Jasoniauskas

„Man tai bus nauja patirtis. Automobilis šiek tiek kitaip valdomas, jis daug aštresnis bet tikiuosi man greitai pavyks adaptuotis, juk iš principo jo valdymas vis tiek toks pat,“ – sako A. Jasionauskas.

Ekipos vairuotojų laukia intensyvi testų programa – lenktynininkai planuoja treniruotis ir Lietuvoje, ir Estijoje, ir Latvijoje. Be to, komanda dalyvauja Baltijos šalių ilgų distancijų žiedinių lenktynių čempionate.

Komanda Algirdai

Komanda šiais metais smarkiai atnaujino „Aquila“ prototipą: sumontuotas visiškai naujas BMW variklis, nauja sekvencinė pavarų dėžė, tačiau svarbiausia, kad komandos inžinieriai kardinaliai pakeitė visą automobilio elektroniką, kuri smarkiai kankino ekipą ankstesniais metais.

Aquila CR1

„Aquila“ automobiliui ilgą laiką priklausė ir „ENEOS 1000 km“ lenktynių vieno rato trasos įveikimo rekordas. Prieš dvejus metus jį paveržė konkurentai, tačiau šiemet trys kauniečiai pasiryžę susigrąžinti sau trasos rekordininkų titulą.

„Algirdai by Speed-Styling“ palaikymo komanda

„Algirdai by Speed-Styling“ palaikymo komanda, kurios galima tik pavydėti

Kaip „Algirdai by Speed-Styling“ komandos trijulei – Deividui Jociui, Ramūnui Čapkauskui ir Andriui Jasionauskui – seksis pildyti savo planus, pamatysime jau visai netrukus. Liepos 21-23 dienomis Palangoje vyksiančiose „Eneos 1000 km“ lenktynėse.

racing.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Durnius rimtu veidu....

Tokiu kliedesių net skaityti neverta. Užtenka antraštės....

Aistės Gedvilienės įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/11562a80f72e11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosflp Algirdo Stonšaičio įstatymo keitimo pasiūlymas: e-seimas.lrs.lt/portal/legalAct/lt/TAK/3346c470f70f11ee97d7f4f65208a4ec?jfwid=-u1ksosfh5 Abiem atvejais baudėjai...

Regis programa i prezidentus nereikia ir kurti, samdyti specialistus o tiesiog paskaityti aktuolijas ir gali...

Ona

Labai gerai, kad kreipėsi, gal sumažins...

Tikrai taip. Mes visi tapome įkaitais ir skaitmeniniais vergais. Baisu pagalvoti kas bus kai panaikins...