infa.lt

Žemėje gyveno milžinai – tai pripažino Smitsono institutas

30 gegužės
01:01 2016

Gigantas 1

JAV Aukščiausiasis Teismas paskelbė nutartį, pagal kurią turi būti publikuoti įslaptinti Smitsono biologijos instituto 1900 metų dokumentai. Jie įrodo, jog ši organizacija dalyvavo slepiant istorinius įrodymus, kad visoje Amerikoje buvo rasti dešimtys tūkstančių milžiniško ūgio žmonių skeletų, kurie aukštų vadovų įsakymu buvo sunaikinti dėl to, kad apsaugotų tuo metu viešpatavusios žmogaus evoliucinės chronologijos teoriją.

Įtarimus, kad Smitsono institutas sunaikino tūkstančius milžiniško ūgioGigantų palaikai žmonių liekanų (griaučių), iškėlė Amerikos Alternatyviosios Archeologijos Institutas (AIAA). Smitsono biologijos instituto organizacija pasipriešino įtarimams ir dėl 168 metų senumo įstaigos šmeižto bei siekio pakenkti jos reputacijai AIAA padavė į teismą.

Pasak AIAA atstovo Džeimso Čarvordo, bylos nagrinėjimo metu iškilo naujos detalės, kai būrys Smitsono instituto darbuotojų pripažino, jog iš tiesų egzistuoja dokumentai, kurie, kaip spėjama, įrodo dešimčių tūkstančių žmonių griaučių sunaikinimą. Jų ūgis siekia nuo 6 iki 12 pėdų aukščio (apytiksliai 1,8 – 3,65 metrų), ir kurių egzistavimo tradicinė archeologija dėl įvairių priežasčių nenori pripažinti. griaučiai, milžiniški, didžiuliai

Giganto šlaunikaulisBylos nagrinėjimo posūkis įvyko tada, kai buvo pademonstruotas 1,3 metro ilgio žmogaus šlaunikaulis. Šis įrodymas pramušė Smitsono instituto advokato gynybą, kadangi iš organizacijos šį kaulą pavogė vieno instituto kuratorius 1930 metų viduryje. Aukštasis instituto kuratorius šį kaulą saugojo visą gyvenimą ir būdamas mirties patale parašė raštišką prisipažinimą apie slaptas Smitsono instituto operacijas. milžinai

„Siaubinga, kad su žmonėmis daromi tokie dalykai, – rašo jis savo laiške. – Mes slepiame tiesą apie žmonijos protėvius, žemėje gyvenusius milžinus, apie kuriuos yra minimaGiganto šlaunikaulis 2 Biblijoje, o taip pat ir kituose senoviniuose tekstuose“.

JAV Aukščiausiasis Teismas paskelbė nutartį, pagal kurią Smitsono institutas privalo paskelbti įslaptintą informaciją apie viską, kas susiję su „priešeuropinės kultūros įrodymų sunaikinimu“, ir apie liekanas, „susijusias su žmonių griaučiais, didesniais negu įprastas dydis“.

„Šių dokumentų publikacija padės archeologams ir istorikams peržiūrėti šiuolaikines žmogaus evoliucijos teorijas ir padės mums geriau suprasti Amerikos ir likusio pasaulio priešeuropinę kultūrą“, – sako AIAA direktorius Hansas Gutenbergas.

Dokumentai bus publikuojami 2015 metais. Kad būtų užtikrintas politinis operacijos neutralumas, viską koordinuos nepriklausoma mokslinė organizacija.

gigantų pora

Parengta pagal: worldnewsdailyreport.com, išvertė: jezus.lt

šaltinis: anomalija.lt

PAREMKITE mus savo 1,2 proc. GPM, kas jums nieko papildomai nekainuos. Ačiū labai.

        → Naujienlaiškis

Visa naujienų juosta >>

žiūrėjo 1 159

Žymos:

0 Atsiliepimų

Rašyti Atsiliepimą


Taip pat skaitykite:

Naujienlaiškio Prenumerata


Paremti infa.lt 1,2 proc GPM

Apklausa

Už ką balsuotumėte prezidento rinkimuose, jei vyktų šiandien?


Rodyti rezultatus

Leidžiama ... Leidžiama ...

Tai jei derėsis dėl skolų grąžinimo - Europoje turėsim dar vieną Ameriką, nes ukrainiečiai turės...

Taikliai.aciu....

Briuselio politikos veidmainystė akivaizdi....

Melas ir dezinformacija buvo tada, kai mums buvo bandoma įteigti, kad vakcinos apsaugo nuo ligos...

Teisę kontroliuoti turės lygiai tiek, kiek ir balsuoti. Bet pareikš savo nepasitenkinimą kuriuo nors valdžios...

jau pasimate daugumai,kur veda ta "Vakaru ideologija"!? Idomu tik,ar besugebesime ta mesla nusiplauti ir kiek...

BRICS padarys savo darbą...